Elbetteki IKVnın cıddı anlamdakı ılk pazarlama deneyımı ve lojıstık eksıklıkler olsada verılen urunun fıyat eder oranı oldukca makul... Ama benım her zmana savundugum bır konu varkı degısık hedef kıtlelere hıtap edebılmek ıcın urun gamında cesıtlılık olması sart evet bu bır baslangıc olabılır belkı devamıda gelıcektır yapılan bu calısmların ve emeklerın bır karsılıgını almak ıstıyorsak bence oyun ıcı 1-2 sıstematık degısıklıgı ve pazarlamadakı eksıklıklerle urun gamı eklemelerını hızlıca tamamlamak gereklı kanatındeyım ..
Tarafını sec Genc adam sen kımın tarafındasın ? IKV 'mı yoksa Digerlerımı......
valla kusura bakma lathender kutu mutu almam bugunden sonra 4 senedir aldım plus bi halta yaramadı 41 kere kenan 5 kere junon kestim hep madalya aldım plussuz adamlara hep şaheser düştü belki şans ama böyle şansın içine edeyim birazda plussuz devam edecem eger böyle düşerse bidaha almıcam:)
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
iyi güzel hoş kutu satışı olmalı destek artmalı
Yanlız
1 Hesabım kredi kartı ile otomatik ödeme şekliyle plus
Diger Hesabım 3 Aylık Kutu Alarak plus
Plus hesaplarımla oyuna girdigimde 1-2 dkda bir reklam okumak istemiyorum...
Reklam Yapacaksanız Plus Olmayan hesaplara yapın
Kutu Alıp plus olmuş oyuncular daha çok nasıl destek olabilir
destek olan oyunculara boş yere eziyet etmeyin....
FromXXXhELL yazdı:Elbetteki IKVnın cıddı anlamdakı ılk pazarlama deneyımı ve lojıstık eksıklıkler olsada verılen urunun fıyat eder oranı oldukca makul... Ama benım her zmana savundugum bır konu varkı degısık hedef kıtlelere hıtap edebılmek ıcın urun gamında cesıtlılık olması sart evet bu bır baslangıc olabılır belkı devamıda gelıcektır yapılan bu calısmların ve emeklerın bır karsılıgını almak ıstıyorsak bence oyun ıcı 1-2 sıstematık degısıklıgı ve pazarlamadakı eksıklıklerle urun gamı eklemelerını hızlıca tamamlamak gereklı kanatındeyım ..
Arkadaşın dediği doğru biraz daha geniş en azından bir kaç farklı ürün olsa çok daha güzel olur.
Daha önce Bir mail ile bildirmiştim. İKV ye özel Flash Disk içinde oyun kurulu ve her yerde oynanabilcek şekilde yapılması.
Bu bence biraz daha cezbedici bir ürün olabilir. Elbette karar sizlerin.
İkv ye ve bu oyun yapımcılarına Destek Olmak için İtem Düşünmeyin. Bu sadece bir katkıdır. İtem düşse ne olcak düşmese ne olcak Alt + F4 sonrasında sadece boş bir ekran....