Her gün[GM]'ler hakkında şikeyet geliyor Biraz saygılı olun.
Re: Her gün[GM]'ler hakkında şikeyet geliyor Biraz saygılı olun.
ve Daha Yazdıklarına Cevap Veremiceğim Şimdilik Sus Konu Kapansın Gitsin Arkadaşım :!:
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
brova arkadaşlar hayatımda görmediğim hakaretler etmişsiniz birbirinize hem de Bırakın Gmleri Gmleri tutanlara bile değil fanatikler ılımlılara etmiş bu hakaretleri lütfen bbunun sadece bir oyun olduğunnu unutmayalım
Merhaba,
Yönetim, yönetimi iyi-kötü eleştirenler ve herhangi bir eleştiride bulunmadan yalnızca oyununu oynayan kişiler hakkında fikirleriniz olabilir. Bu fikirlerin forumlarda ifade edilmesi, karşıt fikirlerin de ifade edilmesini sağlıyor ve bir çok doğru olmayan düşünce ortaya koyuluyor. Konuyu kilitliyorum. Lütfen Yönetim hakkındaki düşüncelerinizi ikvdestek formundan bildiriniz.
Not : xrto2 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Yönetim, yönetimi iyi-kötü eleştirenler ve herhangi bir eleştiride bulunmadan yalnızca oyununu oynayan kişiler hakkında fikirleriniz olabilir. Bu fikirlerin forumlarda ifade edilmesi, karşıt fikirlerin de ifade edilmesini sağlıyor ve bir çok doğru olmayan düşünce ortaya koyuluyor. Konuyu kilitliyorum. Lütfen Yönetim hakkındaki düşüncelerinizi ikvdestek formundan bildiriniz.
Not : xrto2 7 gün uzaklaştırılmıştır.