Junon 2.ci Kez Kesilmiştir ZaMeGaX İşbirliği İle

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Junon 2.ci Kez Kesilmiştir ZaMeGaX İşbirliği İle

Mesaj gönderen Cengaverx »

adania01 yazdı:zamegax demişin başlıkta tek zaman sensin ying nese koray zırhın hayırlı olsun inşallah gruptaki diğer arkadaşlara da istediği zırh düşer

Tek bir mega ben olsamda zamegax yazarlardı korayda olsa zamegax yazarlardı Kadir,talha,ying(burhan) fark etmez birimiz hepimiz içiniz=)
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Dün akşam Pazartesi Gecesinden Yaptığımız ALıştırmadan Ötürü Gerçekten Baya HızLı Bir ŞekiLde Centurion'u kestik Ardından KuyuLarı Boşalttık ve Tazıları Kestik.Geriye Çıkmaya 2 Saat Zaman KaLa Junon'a Varmıştık BiLe ki Bu O Beyaz #@!?'nin ÖLümü için YeterLi Hatta FazLa Bir Süreydi :) .İLk Denememizde Birkaç Ufak Hata Yüzünde Kesemedik ama YıLmadan Devam Edince OLucağının Farkına Vardık.Benim AciL OLarak Çıkmam Gerekti Fakat Beni Kırmayıp Çarıma Geçen Yusuf (Megaxnitoet) 'a Teşekkürü Bir Borç BiLirim.KesiLdiğini Görmedim ama KesiLeceğini BiLiyordum.Bunun Geriside GeLicektir.Taktiğini Çözdükten Sonra Çerez Olucak Bu BOSS'Lar Demiştim ve Bi Süre sonra Herkes AnLıcak ki O Kadarda Zor DeğiL Junon'u Kesmek ( AkıLLı ve SağLam AdamLarLa GidiLdikçe GeçerLi.) ;) .

Koray'ım Zırhın HayırLı OLsun Kardeşim :) .Geçende Konuştuğumuzda SöyLemiştin İçime Doğuyo Diye Düştü Sonunda :) .
İLk Ashab-ı Kehf , İLk Sarmaşık Zırh Takmanın Gururunu Tadan Şifa OLduğun İçin Seni Tekrar Tekrar Tebrik Ederim ... Bütün ArkadaşLarımı Can-ı GönüLden KutLuyorum.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

eray yazdı:Öncelikle tebrikler. 3gün önce yani 10 temmuz günü Tskxdxkomutan şifacı zırı düşürmüştür. Yani sizin zırıhnız 3 . zırh oluyor. Okumayıp etmeden yazıalr yazamayınız.
Beyazköşk
Burasını Tartışma Meydanınamı Benzetin Çözmüş DeğiLim.ÜsLubunu Beğenmediğimi BeLirtmek İsterim.BöyLe Konuşan AdamLardan Hiç Hoşlanmam.Burası Bir PayLaşım Konusu İnsan Gibi Tebrik EdiLip Not Ekleyip 3. Zırh DiyebiLirsin.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen selek95 »

Tebrikler güzel çalışma.Zırh hayırlı olsun ;)
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

Tebrik Eden Arkadaşlarıma Teşekür Ederim Daha İysi Sizin Olsun inş. =)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Kullanıcı avatarı
berkayaykut
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen berkayaykut »

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar o junonu kesmek inş. bizede nasip olur :) . . . Ve Ho. Koray Kardeşim .
- Hanedanxseff [(^)Ecel Getiren]
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

Resim

. AykutBerkayYıldırım . . .
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Tebrikler güzel iş çıkarmışssınız..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

İyi dileklerinizden ötürü hepinize teşekkürler arkadaşlar . . .

eray yazdı:Öncelikle tebrikler. 3gün önce yani 10 temmuz günü Tskxdxkomutan şifacı zırı düşürmüştür. Yani sizin zırıhnız 3 . zırh oluyor. Okumayıp etmeden yazıalr yazamayınız.
Beyazköşk
Kardeşim biz İKV Platformunda İlk Sarmaşığı Düşürdük Demedik , Serverimizde İLk Sarmaşığı Düşürdük Dedik . Bu platformdaki yaklaşık 500 bin civarı oyuncu arasından 3. sarmaşığı düşürmek te yine gurur verici bir tablo olsa gerek . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen punq »

burhanabi yazdı:Uzun Zamandır Çabaladığımız Daha Önce Kestiğimiz Junon Nihayet Meyve Vermeye Başladı Ve 2.ci Kesişimizde Koray Kardeşimize Zırh Düştü Gruptaki Herkeze Zırh Düşürene Kadar Operasyonlarımız Devam Edicekdir 2 Saat Süren Kısa Maratonun Ardından Nihayet Mutlu Sona Ulaştık İkv nin 2.ci Meranın 1.ci Şifa Zırhını Düşürdük...

Korayla Junon Kesmeyi Kararlaştırdığımız Sabah...
Resim
Kesime Başladığımız An...
Resim
Zırha Doğru...
Resim
Resim
Junondan Kareler...
Resim
Kafesten Adamı Kaçırdığım An =) ...
Resim
Vee Sevgili Dostum Koray...
Resim

Arzlardan Ne Kadar Bize İnanmayan Varsa Fotolar Ve Kanıtlar Burda Gruptakı Her Arkadaşıma teşekür Ediyorum Herkez İşini Yaptı Kısa Sürede Beyaz Fahişeyı Öldürdük yüzümüz Güldü Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz...
Ayrıca Koray Kardeşimi Tebrik Ediyorum İlk Ashab + İlk Şifa Zırhını Gören Şifacı Oldu Bunun Devamı Gelcekdır..

İyi Oyunlar...
İyi Forumlar..

İTİNAYLA JUNON KESİLİR /F ZaMeGaX =)
Öncelikle gerçekten tebrikler sizin için çok zor bir iş başarmışsınız, Junon'u kesmişsiniz ve bizim 14 kere kesmemize rağmen düşüremediğimiz şifacı zırhını düşürmüşsünüz. Ancak anlamadığım bişey var, iyi güzel junon kesilmiş, şifacı zırhı düşürülmüş, neden hala sataşacak yer arıyorsunuz?
"Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz..." gibi bir cümleyle kimleri kastettiğiniz ortada. Herşeyi hazıra beklemeyin, pm le taktik anlatılcak bir olay değil Junon kesimi. Daha önce araştırmış olsaydınız Genel Etkileşimde Junon kesimiyle ilgili bir çok konu bulabileceğinize eminim. Genel etkileşimde 10 sn aramamla bulduğum junon kesme taktiği konusunu paylaşayım sizinle ve bu konu 3 Temmuzda açılmıştır yani bundan 11 gün önce..Anlatan kişi tüm detaylarını anlatmış..Bişeyleri yazarken 10 kere düşünün öyle yazın..

viewtopic.php?f=46&t=27550
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Tüm klandaşlarımı canı gönülden tebrik eder, itemlerin hayırlı olmasını dilerim. Gerçekten gurur verici bir tablo. Diyecek fazla şey yok helal olsun :)
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön