adania01 yazdı:zamegax demişin başlıkta tek zaman sensin ying nese koray zırhın hayırlı olsun inşallah gruptaki diğer arkadaşlara da istediği zırh düşer
Tek bir mega ben olsamda zamegax yazarlardı korayda olsa zamegax yazarlardı Kadir,talha,ying(burhan) fark etmez birimiz hepimiz içiniz=)
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Dün akşam Pazartesi Gecesinden Yaptığımız ALıştırmadan Ötürü Gerçekten Baya HızLı Bir ŞekiLde Centurion'u kestik Ardından KuyuLarı Boşalttık ve Tazıları Kestik.Geriye Çıkmaya 2 Saat Zaman KaLa Junon'a Varmıştık BiLe ki Bu O Beyaz #@!?'nin ÖLümü için YeterLi Hatta FazLa Bir Süreydi .İLk Denememizde Birkaç Ufak Hata Yüzünde Kesemedik ama YıLmadan Devam Edince OLucağının Farkına Vardık.Benim AciL OLarak Çıkmam Gerekti Fakat Beni Kırmayıp Çarıma Geçen Yusuf (Megaxnitoet) 'a Teşekkürü Bir Borç BiLirim.KesiLdiğini Görmedim ama KesiLeceğini BiLiyordum.Bunun Geriside GeLicektir.Taktiğini Çözdükten Sonra Çerez Olucak Bu BOSS'Lar Demiştim ve Bi Süre sonra Herkes AnLıcak ki O Kadarda Zor DeğiL Junon'u Kesmek ( AkıLLı ve SağLam AdamLarLa GidiLdikçe GeçerLi.) .
Koray'ım Zırhın HayırLı OLsun Kardeşim .Geçende Konuştuğumuzda SöyLemiştin İçime Doğuyo Diye Düştü Sonunda .
İLk Ashab-ı Kehf , İLk Sarmaşık Zırh Takmanın Gururunu Tadan Şifa OLduğun İçin Seni Tekrar Tekrar Tebrik Ederim ... Bütün ArkadaşLarımı Can-ı GönüLden KutLuyorum.
eray yazdı:Öncelikle tebrikler. 3gün önce yani 10 temmuz günü Tskxdxkomutan şifacı zırı düşürmüştür. Yani sizin zırıhnız 3 . zırh oluyor. Okumayıp etmeden yazıalr yazamayınız.
Beyazköşk
Burasını Tartışma Meydanınamı Benzetin Çözmüş DeğiLim.ÜsLubunu Beğenmediğimi BeLirtmek İsterim.BöyLe Konuşan AdamLardan Hiç Hoşlanmam.Burası Bir PayLaşım Konusu İnsan Gibi Tebrik EdiLip Not Ekleyip 3. Zırh DiyebiLirsin.
İyi dileklerinizden ötürü hepinize teşekkürler arkadaşlar . . .
eray yazdı:Öncelikle tebrikler. 3gün önce yani 10 temmuz günü Tskxdxkomutan şifacı zırı düşürmüştür. Yani sizin zırıhnız 3 . zırh oluyor. Okumayıp etmeden yazıalr yazamayınız.
Beyazköşk
Kardeşim biz İKV Platformunda İlk Sarmaşığı Düşürdük Demedik , Serverimizde İLk Sarmaşığı Düşürdük Dedik . Bu platformdaki yaklaşık 500 bin civarı oyuncu arasından 3. sarmaşığı düşürmek te yine gurur verici bir tablo olsa gerek . .
burhanabi yazdı:Uzun Zamandır Çabaladığımız Daha Önce Kestiğimiz Junon Nihayet Meyve Vermeye Başladı Ve 2.ci Kesişimizde Koray Kardeşimize Zırh Düştü Gruptaki Herkeze Zırh Düşürene Kadar Operasyonlarımız Devam Edicekdir 2 Saat Süren Kısa Maratonun Ardından Nihayet Mutlu Sona Ulaştık İkv nin 2.ci Meranın 1.ci Şifa Zırhını Düşürdük...
Korayla Junon Kesmeyi Kararlaştırdığımız Sabah... Kesime Başladığımız An... Zırha Doğru... Junondan Kareler... Kafesten Adamı Kaçırdığım An ... Vee Sevgili Dostum Koray...
Arzlardan Ne Kadar Bize İnanmayan Varsa Fotolar Ve Kanıtlar Burda Gruptakı Her Arkadaşıma teşekür Ediyorum Herkez İşini Yaptı Kısa Sürede Beyaz Fahişeyı Öldürdük yüzümüz Güldü Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz...
Ayrıca Koray Kardeşimi Tebrik Ediyorum İlk Ashab + İlk Şifa Zırhını Gören Şifacı Oldu Bunun Devamı Gelcekdır..
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar..
İTİNAYLA JUNON KESİLİR /F ZaMeGaX
Öncelikle gerçekten tebrikler sizin için çok zor bir iş başarmışsınız, Junon'u kesmişsiniz ve bizim 14 kere kesmemize rağmen düşüremediğimiz şifacı zırhını düşürmüşsünüz. Ancak anlamadığım bişey var, iyi güzel junon kesilmiş, şifacı zırhı düşürülmüş, neden hala sataşacak yer arıyorsunuz?
"Taktık İsteyen Arkadaşlar Pm Atarsa Taktık Verilir Bazıları Gibi Bencilde Değiliz..." gibi bir cümleyle kimleri kastettiğiniz ortada. Herşeyi hazıra beklemeyin, pm le taktik anlatılcak bir olay değil Junon kesimi. Daha önce araştırmış olsaydınız Genel Etkileşimde Junon kesimiyle ilgili bir çok konu bulabileceğinize eminim. Genel etkileşimde 10 sn aramamla bulduğum junon kesme taktiği konusunu paylaşayım sizinle ve bu konu 3 Temmuzda açılmıştır yani bundan 11 gün önce..Anlatan kişi tüm detaylarını anlatmış..Bişeyleri yazarken 10 kere düşünün öyle yazın..