eray yazdı:Polemiğe gerek yok Dün 7 canla kaçtı. Bugün 4 canla ama yarın kescez iddialıız Yeni taktiklerle
Başarılar diliyorum ne diyeyim...
Teşekkürler.
Bu arada söyleyeyim çok grupla kesmeniz gerçekten imkansız.
Çok grupla ölen çok olur 2 grupla 20-30 dk.da 20lere canı iniyor Kadim'in ama karar sizin.
Çok gitmiyoruz zaten 3 veya 4 grub gideceğiz...
Strongman Strongmanxbüyü AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
İşte böyle, adınız gibi Birlik olmalı, birlikler yaratmalısınız ki artık üzerimizdeki bu utançta kalkmalı.. :roll: Lütfen "dayanışma" ile ve olgun insanlarla hareket edin ki başımızı kaldırabilelim diğer sunuculara karşı da :|
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında,Olası bir Kurgulanan Kutlama EtkinliklerineHAYIR ! Oyun kutlaması,sadeceMilli veUluslararasıbayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme(...)Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Omzds yazdı:İşte böyle, adınız gibi Birlik olmalı, birlikler yaratmalısınız ki artık üzerimizdeki bu utançta kalkmalı.. :roll: Lütfen "dayanışma" ile ve olgun insanlarla hareket edin ki başımızı kaldırabilelim diğer sunuculara karşı da :|
Teşekkürler. Amacımız bu kardeş.
valla benim ne loncam var ne grubum; şayet gruplarınıza alırsanız her türlü iksir desteği verebilirim. Zira kadimde işe yarayan bütün iksirlerden mevcut. yarına bırakıp da kaçmam.
bailamo yazdı:valla benim ne loncam var ne grubum; şayet gruplarınıza alırsanız her türlü iksir desteği verebilirim. Zira kadimde işe yarayan bütün iksirlerden mevcut. yarına bırakıp da kaçmam.
Malesef kardeş bu kurallara aykırı yapabileceğim bişey yok.
Adem gerçekten çok iyi düşünmüşsün. Bencede böyle bi etkilik kesinlikle gerekliydi. Oyunda şu aralar şaheser üreten 1 kişi bile yok. Yani arz loncalarının başkanları, BİRLİK loncası başta olmak üzere konuşup bi karar vermeleri iyi olur. En kısa zamanda bu işi sürekli yapalım ki diğer sunuculara kendimizi özendirelim.
tahinci yazdı:Adem gerçekten çok iyi düşünmüşsün. Bencede böyle bi etkilik kesinlikle gerekliydi. Oyunda şu aralar şaheser üreten 1 kişi bile yok. Yani arz loncalarının başkanları, BİRLİK loncası başta olmak üzere konuşup bi karar vermeleri iyi olur. En kısa zamanda bu işi sürekli yapalım ki diğer sunuculara kendimizi özendirelim.
Özenmişler geçen gördüm başlığı bile değiştirmeden sadece Lodos'lara uyarlamışlar
Neredeyse her şeyi aynı yapmışlar ama hangi server görmedim.