kişisel kavga dönüşecek birşey yok burda zaten kavga edeceğim kişiliğe sahip kimse yok burada.. herkes görmesi gerekeni gördü karalama kampanyanıza 1 oyda benden ..
ezik sevindirmek amacıyle.. NOKTA..
ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!
-
- Salgın Koruyucusu
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!
GM de olsa DEV'de olsa oynamaya hakkı var Lakin Belirtmek İstediğim Husus Neden GElipte Arkadaşlarına İtem Düşürmek İçin Migrat yapıyor.Dream yazdı:CIZIK yazdı:Olay Anı Orada Olamasamda
Arkadaş Listesi Sayesinde Şahit Oldum
Muhakkak Deneme Yapıyordur
İşte bi insanın SALAK lığının belgesihemde o insanın kendi elinden
ne güzel
![]()
Gm dediğinizde bi insan unutmayınki oda bi zamanlar bizim sunucumuzda bizler gibi oyunca idi ve kendine ait şahsi charları vardı ve şuanda o charlarda herkez gibi oynunu oynuyo hatta belki inanmıycaksınız ama o charın canı azalıyo hatta ve hatta ölüyonese kıssadan hisse gm de olsa dev de olsa herkesin bu oyunu oynamaya hakkı var...
ve sakın endişelenmeyin hiç bi yönetici kendisine verilen yetkiyi ne kendi ne dostları menfeatine kullanır..!
İyi forumlar....!
Gereksiz Ve REzil Etmek isteyipte yapamadığın yorumları yazma.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
GM ler Kısa ve Net Bir AÇıklama Yapacaktır Yoksa İzmir'de Yaparlar Ordada Dile Gelir ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Profesyonel ekip dedikleri bu işte türkiye de tek olan
dünyanında hiç bir yerinde yok. hem gm hem normal oyuncu.
millet mail atar cevap veren olmaz.neden çünkü adam oyun oynuyor.görev yapıyor kendine.item kasıyor. işi eğer oyunculuksa eyvallah.gm likse yine eyvallah.ikisi birden nasıl olur burda sorun var. yönetim yönetim yönetim.dünyada tek.burası türkiye. millete şan veren zihniyet gider görev de yapar item de kasar
millet mail atar cevap veren olmaz.neden çünkü adam oyun oynuyor.görev yapıyor kendine.item kasıyor. işi eğer oyunculuksa eyvallah.gm likse yine eyvallah.ikisi birden nasıl olur burda sorun var. yönetim yönetim yönetim.dünyada tek.burası türkiye. millete şan veren zihniyet gider görev de yapar item de kasar
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Laa ezoo sen anca GM ler ıle gır bolgeye çunku tek basına bır hıçsın unutma 2-0 dan 3-2 yı vee 5-0 ıBabaGandalf yazdı:kişisel kavga dönüşecek birşey yok burda zaten kavga edeceğim kişiliğe sahip kimse yok burada.. herkes görmesi gerekeni gördü karalama kampanyanıza 1 oyda benden ..
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Her işte Çırak olacağına bir İşte Usta ol .
umarım anladınız.
DAVUT YAZDI.
umarım anladınız.
DAVUT YAZDI.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
-
- Salgın Koruyucusu
aldatmaz2012 yazdı:Laa ezoo sen anca GM ler ıle gır bolgeye çunku tek basına bır hıçsın unutma 2-0 dan 3-2 yı vee 5-0 ıBabaGandalf yazdı:kişisel kavga dönüşecek birşey yok burda zaten kavga edeceğim kişiliğe sahip kimse yok burada.. herkes görmesi gerekeni gördü karalama kampanyanıza 1 oyda benden ..
sen beni 5-0 yendinmi hiç ?
daha doğrusu sneinle 5 yapan diye bir ws yaptıkmı ?
kızım yada oğlum yada herneysen ? madem o kadar iyisin gelirsin büyücünle yarın oyuna 50m sine ws madem char silmesine yemiyor. 50m sine ws herkes gelip izlesin kaşar seni atıp tutma veririm eline küçük gelirse ağzına alırsın
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Sonunda Beklenen Oldu Ve Konum Kilitlendi. Erdoğanın Açıklamasıda Gm Masterda Olsa Normal Oyuncu Olarak Oyuna Girip Arkadaşlarına İtem Kasabilirmiş
. Hadi Bakalım Bu İşin Mantığını Açıklayın Bana. Oyunu Yapan Bi Şahısla Birlikte Migrata Girmenin Ayrıcalıklarını Düşünün. Yorum Sizin. 
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Anca küfür et ama benı kesmen ıçın nucleus takı setı nucleus zırh yetmez GM lerden Sobenın taktırı pantolon zırh ceket eldıven yuzuk kolye + zırh alırsın belkı kesersın ezoo senıBabaGandalf yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Laa ezoo sen anca GM ler ıle gır bolgeye çunku tek basına bır hıçsın unutma 2-0 dan 3-2 yı vee 5-0 ıBabaGandalf yazdı:kişisel kavga dönüşecek birşey yok burda zaten kavga edeceğim kişiliğe sahip kimse yok burada.. herkes görmesi gerekeni gördü karalama kampanyanıza 1 oyda benden ..
sen beni 5-0 yendinmi hiç ?
daha doğrusu sneinle 5 yapan diye bir ws yaptıkmı ?
kızım yada oğlum yada herneysen ? madem o kadar iyisin gelirsin büyücünle yarın oyuna 50m sine ws madem char silmesine yemiyor. 50m sine ws herkes gelip izlesin kaşar seni atıp tutma veririm eline küçük gelirse ağzına alırsın
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle selamlar Lonca KUVA-İ MİLLİYE üyesi paşaxkadir. Biz bu güncellmeye kadar yönetime ve yönetici arkadaşlara saygı duyuyorduk ama olanlar gösteriyorki ne saygı duyulcak ne güvenilecek bir kadro var .Ben ve arkadaşlarım bölgeler geldikden 5 gün sonra junonu keserek teşkilatta ilk migratı tamamlayan ekip olduk .vE hemen hemen günde ortalama 2 kere junonu kesiyoruz ancak alabildiğiğmiz sadece 2 tane zırh oldu.Fazla söze gerek yok daha 1 kaç hafta önce teşkilata geldiklerini söleyen ve team isimleri got olan bazı şahıslar yaklaşık 2 günde bazı hem büyücü hemde şifacı zırhları ellerine geçti .Ve yaşanan bu olay sonrası durum iyice ortamı bozdu tek sözüm şu Sıradan oyunlaradan daha fazlasını bilip bu oyunu yöneten kişilerin yanlarına harhangi bir yönetici sıfatı olmayan kişilerle bölge yapıyor ama bu çok olağan karşılanıyor nedenide GM olan çarında olmaması imiş sizce bu hangi mantığa hangi adalete uygundur bunu yapan yöneticinin bizim gibi emek harcıyan insanlara hiçmi saygısı bu sorunun cevabını yüreğinizede bi sorun yaptığınız gerçktn ayıp .Sonunta untulmasınki bu kişiler NORMAL oyunculara göre daha fazla bilgi ve imkana sahip
Saygılarımla Paşaxkadir-Paşaxartemiss-Paşaxlatif
Saygılarımla Paşaxkadir-Paşaxartemiss-Paşaxlatif
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe