49 lw gelmeseydı dıyenler!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eskikrall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: 49 lw gelmeseydı dıyenler!!!

Mesaj gönderen eskikrall »

1incisi bu şir deil şarkı:P :D ikncisi iyi post kasmaya devam eskikrala yola decam :P 3üncüsü oyuna kendini verenlere bişe anlatmak istiyorum hayatan heberleri yok dışarda neler oluyor bitiyor haberleri yok biraz gözlerini açmasını söledim.
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

buse42buse yazdı:eskıden kardeşlık vardı dostluk şimdi yenı lwlergeldı herkes düşman oldu :twisted:

Selam

Aynen sonuna kadar katılıyorum bu görüşünüze.

Sarıgülüm, Gülümşifa, Ormes Vefasızlar.
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

49 lwl geldi sert vuruş ve agır vuruş çıktı çift itemin bile önemi kalmadı buna umut olarak hidra bölümü dedigimiz yeri bekliyor herkes inş. umdugumuz gibi çıkar yoksa herkes bu oyunu bırakır gider..!!!

Klan parası ile alınacak item diye söylenti var bu sölenti eger gerçekse bu itemler öle bi iyi olsunki iyi ve kötü arasında fark olsun GM ve DEV lere sesleniyorum..!!!

Resim
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tolun »

Ne acaip ?

39 seviyeyken bağırdık ettik , nerde bu güncelleme diye
Ee güncelleme geldi.Şimdi de gelmesin niye geldi mi diyoruz ?

Acaip :geek:
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

Tolun yazdı:Ne acaip ?

39 seviyeyken bağırdık ettik , nerde bu güncelleme diye
Ee güncelleme geldi.Şimdi de gelmesin niye geldi mi diyoruz ?

Acaip :geek:
acayip diiyl tipik bi insanoglu nankörlük :D
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

haha en ii benim valla 49 gelmesin dedim geldi 39 za dönmesekde olur bölede ii dedim dahada ii oldu bnm açımdan tek fark tek item teslalar ile hasar + savunma savaşcı kesebiliordum şimdi sade hasar item + 2-3 tane saldırı ve savunma itemlerle tek hasar savaşcı kesemiorum ama zorlayabiliorum :lol:
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
buse42buse
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen buse42buse »

valla mustafa o senin dilencı okumamış zamanında bi işe girmemiş kendı hatası ben karışmam sonra intihar etmişler umrumda bıle olmaz hayat guzeldır kıymetını bılmıosa banane birileri ölduruluyormuş elbet bıgun ölecez ama bnm açtım konu fark lı keşke 49 lw gelmeseydı dıyorum ben bu forumda guncel olaylarla ılgılı deıl ıkv ile ilgili tartışıoz :shock: pls konu dışına çıkmayın ve dadava :) ws atalımmı bn 43 lw im :P ama drenç açmıcan ben lw duşuk olunca drenç vermedım :D :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

39 lwlde klan savaşları daha güzel ve zevkliydi . Ws atarken mesela adam sert vuruş agır vurus canıyor bir bakıyorsun adamın canı 40 wsler hemen bıtıyor ve zevksız oldu .. 39 Lwlken Buyucuye göre cok fazla yetenek gelmemişti ama 39 lvlde en hızlı lwl atlıyan büyücülerdi .. Şimdi büyücülere güzel ve uyumlu yetenkler geldi büyücüler cok güçlendi ama bir yönden düştü , dedigime göre eskıden en hızlı lwl atlıyan büyücüler 49 lwlde en yawaş kasan karakter haline geldi .. ama büyücüler EZİK ! deyip geçmıyelım ; Büyücü Kullanmak Büyücünün, Zihindedir . Yeteneklerini iyi dagıtan ve iyi gözlemlıyen kişi yenemedıgı savaşçı olmaz bakın xlarge xllhayaletxl efexmehmete adamlar yetenklerini iyi dagıttılar suanda itemleride war , oldukca iyi büyücüler bana göre .. Sadede gelelım bence 49 lwlerin gelmesi iyi olmadı oyuunun tadı kaçtı ama 49 lwl gelmeden önce güncelleme olsn 49 llwler gelsın dıyenler kım onlarda bizler hiç birşey demıyorum gelıp gelmesıne ama tercıhım gelemseydi daha iyi olurdu :)

CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq

Benim Adım Korken Senin Adın Buzmu ?
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xllhayaletllx »

La ne dar etmesi çocukalrı kafayı mı yediniz oyun çocuklar içinidirde tek bizim için değulL
HaYaLeT BaTaN GünEş..
buse42buse
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen buse42buse »

gaox pas bi direnç kırma sonra buz attın dıonda gülüm ben buyucu deılım şifacıyım önce benı oyunda gör sonra burda yorum yaz

“Genel Sohbet” sayfasına dön