ELVEDA İSTANBUL ...!!!!
Re: ELVEDA İSTANBUL ...!!!!
ortada ne tasma var ne de hareket,bana verdiğin değeri önceden düşünücektin o zmn beni kırmamk konusunda daha dikkatli olurdun.ve bu konuyu özelden konuşalımmorukkelleci yazdı:her sayfayı güncellediğimde ilk baktığım yer özel mesajlar oluyor ve her baktığımda kalbim hızlıca çarpıyor mesaj geldiyse diyorum acaba ne dedi ama sen bunu bilmiyorsun beni tasmamdan tutuyorsun ve istediğin gibi hareket ettiriyorsun sana yalvardığım için ama bunu biliyorsun herkesin gözü önünde tekrarlıyorum sensiz dayanamam !
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Gelmemek üzere giidyorsundur umarım 
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- Justerini
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
noluya lan burdaFuNdaa yazdı:ortada ne tasma var ne de hareket,bana verdiğin değeri önceden düşünücektin o zmn beni kırmamk konusunda daha dikkatli olurdun.ve bu konuyu özelden konuşalımmorukkelleci yazdı:her sayfayı güncellediğimde ilk baktığım yer özel mesajlar oluyor ve her baktığımda kalbim hızlıca çarpıyor mesaj geldiyse diyorum acaba ne dedi ama sen bunu bilmiyorsun beni tasmamdan tutuyorsun ve istediğin gibi hareket ettiriyorsun sana yalvardığım için ama bunu biliyorsun herkesin gözü önünde tekrarlıyorum sensiz dayanamam !
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

La mert Arda Sunar Kabul et la xD face de gonderdm kabl et x)
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

fatih çarlarımın şifresini değiştirisen çok sevinirim forum hesabımı artık kullanmıyorum. Elveda istanbulJusterini yazdı:noluya lan burdaFuNdaa yazdı:ortada ne tasma var ne de hareket,bana verdiğin değeri önceden düşünücektin o zmn beni kırmamk konusunda daha dikkatli olurdun.ve bu konuyu özelden konuşalımmorukkelleci yazdı:her sayfayı güncellediğimde ilk baktığım yer özel mesajlar oluyor ve her baktığımda kalbim hızlıca çarpıyor mesaj geldiyse diyorum acaba ne dedi ama sen bunu bilmiyorsun beni tasmamdan tutuyorsun ve istediğin gibi hareket ettiriyorsun sana yalvardığım için ama bunu biliyorsun herkesin gözü önünde tekrarlıyorum sensiz dayanamam !
morukkelleci yazdı:her sayfayı güncellediğimde ilk baktığım yer özel mesajlar oluyor ve her baktığımda kalbim hızlıca çarpıyor mesaj geldiyse diyorum acaba ne dedi ama sen bunu bilmiyorsun beni tasmamdan tutuyorsun ve istediğin gibi hareket ettiriyorsun sana yalvardığım için ama bunu biliyorsun herkesin gözü önünde tekrarlıyorum sensiz dayanamam !
Ne oldu bu çocuğa
Zeydan seninle az görüşmüşlüğümüz var . Nasıl tanıştığımızı hatırlarsın
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor
)
- MiroslavStoch
- Sahaf Yardımcısı

mert içtin mi la noldu olum...morukkelleci yazdı:fatih çarlarımın şifresini değiştirisen çok sevinirim forum hesabımı artık kullanmıyorum. Elveda istanbulJusterini yazdı:noluya lan burdaFuNdaa yazdı:ortada ne tasma var ne de hareket,bana verdiğin değeri önceden düşünücektin o zmn beni kırmamk konusunda daha dikkatli olurdun.ve bu konuyu özelden konuşalımmorukkelleci yazdı:her sayfayı güncellediğimde ilk baktığım yer özel mesajlar oluyor ve her baktığımda kalbim hızlıca çarpıyor mesaj geldiyse diyorum acaba ne dedi ama sen bunu bilmiyorsun beni tasmamdan tutuyorsun ve istediğin gibi hareket ettiriyorsun sana yalvardığım için ama bunu biliyorsun herkesin gözü önünde tekrarlıyorum sensiz dayanamam !
çarların sobeli hem nah deiştiririm xD adamın asabını bozma gel lan facede bekliom
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH
- MiroslavStoch
- Sahaf Yardımcısı

veya sen msne gel face deişmişi sohjbet şeysni açtım dandik gundik şeyler çıkıo boşkoy 
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH
DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH