TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: TEŞEKKÜRLER İKV HELAL OLSUN

Mesaj gönderen Esadullah »

Darknessxcaptain yazdı:Şimdi grup bolgeleri geldi geleli oyudan surekli donmalar yasanması. Bunu sunucuda bir çok kişinin yasaması talihsizlkmi lagdan baska birseyden bahsediyorum suan. Şimdi sen m2 oyunundan bahsetmişsinde bende sana baska oyun ismi veririm boyle birşeyden eser bulamazsın. Burda yazmanın br anlamı yok tabi baska oyunu sonucta oynadıgımız oyun İKV. 1 tek kişinin basına gelse bu sorun etmeyiz. Ki zaten diğerleri öldürürler Junonu. Şu konuda haklısın destege basvurmamız gerekiyor onu yapacağız zaten.
Tekrardan selamlar,

El çabukluğu ile millet kesmeye devam ediyor ... viewtopic.php?f=31&t=27382

Yukarıda belirttiğim gibi en kolay yol /İKVDestek, fakat iş işten geçti artık geri dönüşüm yok.
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

Esadullah yazdı:
Darknessxcaptain yazdı:Şimdi grup bolgeleri geldi geleli oyudan surekli donmalar yasanması. Bunu sunucuda bir çok kişinin yasaması talihsizlkmi lagdan baska birseyden bahsediyorum suan. Şimdi sen m2 oyunundan bahsetmişsinde bende sana baska oyun ismi veririm boyle birşeyden eser bulamazsın. Burda yazmanın br anlamı yok tabi baska oyunu sonucta oynadıgımız oyun İKV. 1 tek kişinin basına gelse bu sorun etmeyiz. Ki zaten diğerleri öldürürler Junonu. Şu konuda haklısın destege basvurmamız gerekiyor onu yapacağız zaten.
Tekrardan selamlar,

El çabukluğu ile millet kesmeye devam ediyor ... viewtopic.php?f=31&t=27382

Yukarıda belirttiğim gibi en kolay yol /İKVDestek, fakat iş işten geçti artık geri dönüşüm yok.
Problem kesmek veya kesememek değil. Bizde herekes işi gucu olan adamlar. Sorun zamandı. Biz kaybolan zamanımız için isyan ediyoruz. Destegede mail attık cvp beklemekteyiz.
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

Bu arada 2 husus var.
1.gonderdiğin link sunucudaki ilk Junon kesimi bunu yollamadaki amac nedir bilemedim. Kendilerini bende tebrik etmiştim.
2. Sen oyunda TT , GM , DEV veya forum yetkilisimisin bu kadar inanmış bir şekilde muhalefet ediyorsun. Gorusunu 1 kez belirttin anladık. Bizim haklılıgımıza muhalefetsin. Devam etmesinin bir anlamı yok tabikide iş işten gecti fakat. Bundan sornası için ne yapılır.
El cabuklugu diyorsun. AYnı grup gitsek şimdi keseriz. Fakat problem kişilerin toplanması!Biraz zor bir şekilde zaman ayırabilmişitk. İksir uretimi için gecen zamanda cabası.
Senin junon keserken foton varsa onu yolla buraya.
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Darknessxcaptain yazdı:Bu arada 2 husus var.
1.gonderdiğin link sunucudaki ilk Junon kesimi bunu yollamadaki amac nedir bilemedim. Kendilerini bende tebrik etmiştim.
2. Sen oyunda TT , GM , DEV veya forum yetkilisimisin bu kadar inanmış bir şekilde muhalefet ediyorsun. Gorusunu 1 kez belirttin anladık. Bizim haklılıgımıza muhalefetsin. Devam etmesinin bir anlamı yok tabikide iş işten gecti fakat. Bundan sornası için ne yapılır.
El cabuklugu diyorsun. AYnı grup gitsek şimdi keseriz. Fakat problem kişilerin toplanması!Biraz zor bir şekilde zaman ayırabilmişitk. İksir uretimi için gecen zamanda cabası.
Senin junon keserken foton varsa onu yolla buraya.
Selamlar,

Ne oyun içerisinde nede forumda ne yetkiliyim nede görevliyim. Olsam bile bunu belirtmem gerekmez, önemli olan inanın bilinçli olmasıdır. Bende senin gibi normal bir üyeyim fakat araştırmacı üye. İstediğimi araştırarak, sorarak alıyorum.

İlk attığım mesajlardada belirttiğim gibi İKV yönetiminin elinden birşey gelmez! bu sadece şansızlık, talihsizlik. Kısacası geçmiş olsun ...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba değerli arkadaşlar

Yorum getiren bazı arkadaşlarımız teknik ekibin kasti olarak bu hatalara çanak tuttuğunu , bazı arkadaşlarımız ise özellikle bazı grupların görevlerini engellemeye çalıştığımız imasında bulunmuş , bu tarz düşünceler şehir efsanesi olmaktan öteye gitmeyecektir. ;)

Oyun içinde yaşanan donma , geri sarma ve benzeri hatalardan hiç birimiz memnun değiliz . Teknik ekip bu tarz hataları minimuma indirmek için sürekli çalışmaktadır , dikkatinizi çekerim '' minimum '' diyorum , zira internet ile alakalı tüm konularda sıfır hata imkansızdır.

İyi oyunlar iyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön