Özelden cep numaranı yaz ne sen bana ne ben sana geleyim gel alsancak kordon da bulusalım p.tesi tam iskele de sen bekliyo olacağım
1-) itemlerimi caldın
2-) carlarımı sildin dedin
3-) sen beni hala tanımadın
bu 3ünün hesabını vermek için gel bulusalım milleti rahatsız etme hem haksızlığın hemde yüzsüzlüğünle etrafı kışkırtmaya calışma seni tanıyorlarsa beni 10 kat daha iyi tanıyorlar
Özelden cep numaranı yaz ne sen bana ne ben sana geleyim gel alsancak kordon da bulusalım p.tesi tam iskele de sen bekliyo olacağım
1-) itemlerimi caldın
bu 3ünün hesabını vermek için gel bulusalım milleti rahatsız etme hem haksızlığın hemde yüzsüzlüğünle etrafı kışkırtmaya calışma seni tanıyorlarsa beni 10 kat daha iyi tanıyorlar
Sercan ne diyosan de ama carlarım yok ! p.tesi iskelede boşuna bekle gelmeyeceğim bunuda bilesin ayrıca İTEMLERİ'de BEN ÇALMADIM !! Senin bilgisayarında keyloger yok belki benim bilgisayarımda vardır nereden bakılacağını söylede bakalım.
1-) itemlerimi caldın
Sercan ne diyosan de ama carlarım yok ! p.tesi iskelede boşuna bekle gelmeyeceğim bunuda bilesin ayrıca İTEMLERİ'de BEN ÇALMADIM !! Senin bilgisayarında keyloger yok belki benim bilgisayarımda vardır nereden bakılacağını söylede bakalım.
Yok bu iş burdan olmayacak gel reele ben senin keyloger ına bakcam
1-) itemlerimi caldın
1-) itemlerimi caldın
hadi bak işine ben diyeceklerimi dedim sana.
Ewet arkadaslar görüyorsunuz dimi yüz yüze gelmekten korkan (gercekleri cıkartacağım tabi ortaya karsıma gelince öyle ya da böyle) kanıtları tek tek gösterince çamur atmaya başlayan bununla yetinmeyip beni kaç gündür lonca kurmaya ikna etmekle uğrasırken simdi bu olaydan sonra lonca bildirim alanında yazılarıyla şov yapmaya çalısan kişiyle karşı karşıyasınız buyrun hükmü gelin siz verin benim sözlerim bu kadar umarım herkes gerçeği görmüştür benim amacımda bu işte gerçeği ortaya cıkarmaktı ve yazılanlardan çıkardığıma inanıyorum etrafınızdaki kişileri iyi tanıyın bu olay size ders olsun ben bile bile soyuldum basıma bunların geleceğini biliyordum. Naparsın ben zaten her 5 günde bi sifremi değiştiren insanım 5 gün bu olanları yapmayıp bana sadık kalsaydı Kıyametxbüyücü iyi bilir carını kral yapardım (üzeri full azat cevodur) Bambirik iyi bilir (üzeri ful yücelen ceket hariç halitdir) ben bu 2 kişi gibi dost kazanmak istedim ama yok değmezmiş
Ewet arkadaslar görüyorsunuz dimi yüz yüze gelmekten korkan (gercekleri cıkartacağım tabi ortaya karsıma gelince öyle ya da böyle) kanıtları tek tek gösterince çamur atmaya başlayan bununla yetinmeyip beni kaç gündür lonca kurmaya ikna etmekle uğrasırken simdi bu olaydan sonra lonca bildirim alanında yazılarıyla şov yapmaya çalısan kişiyle karşı karşıyasınız buyrun hükmü gelin siz verin benim sözlerim bu kadar umarım herkes gerçeği görmüştür benim amacımda bu işte gerçeği ortaya cıkarmaktı ve yazılanlardan çıkardığıma inanıyorum etrafınızdaki kişileri iyi tanıyın bu olay size ders olsun ben bile bile soyuldum basıma bunların geleceğini biliyordum. Naparsın ben zaten her 5 günde bi sifremi değiştiren insanım 5 gün bu olanları yapmayıp bana sadık kalsaydı Kıyametxbüyücü iyi bilir carını kral yapardım (üzeri full azat cevodur) Bambirik iyi bilir (üzeri ful yücelen ceket hariç halitdir) ben bu 2 kişi gibi dost kazanmak istedim ama yok değmezmiş[/quote]
Ben kimseyle yüz yüze gelmekten korkmam bu 1. ben lonca bildirim alanında hiç kimseye şov yapmadım bu 2 kimseya çamur atmadım bu 3 ben bu konuya bir daha mesaj yazmayacağım buda 4
Sana tek diceğim su seni allaha havale ediyorum bunun vebali altından nasıl kalkacaksın sen onu düşün kul hakkından nasıl kurtulacaksın mahşerde hesabını sorarız sap döner devran döner gün gelir hesap döner
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.