İNSANLAR BU KADAR PARALARI NERLERDEN BULUYOLAR LÜTFEN Bİ CEV
Re: İNSANLAR BU KADAR PARALARI NERLERDEN BULUYOLAR LÜTFEN Bİ CEV
en kolay yolu 39 lwllerdeki bano hilesi 
Manyakk [49]
4tane çar kas önce plus al rütbe yap çarlara sonra 2saatte 2m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Beyazxspy yazdı:İNSANLAR BU KADAR PARALARI NERLERDEN BULUYOLAR LÜTFEN Bİ CEV
SLM BEN YENIYIM BAYA BI YENI SACMA OLUCAK BELKI AMA 6. SEWIYEDEYIM DAHA NELER ONERIRSINIZ BIDE BI SORU BU KAZANDIMIZ PARALAR GERCEK BIR HESABA AKTARILAMIO SANIRIM ..BU HIRS NIYE PEKI HERLESTE O ZAMAN KAS MAK FALAN DIO SUNUZ COGU KELIMELERI YENI GIRENLER ANLAYAMIO ITEM NE MESELA BIDE ANLAMADIGIM BEN BIRINE BISI SATTIM MESELA COK PARA ALSAN NEOLUR ALMASAM NE OLUR GENEL AMACI PEK COZEMEDIM
öncelikle hoşgeldin kardeşim bir kere bu bir oyun belki sana göre saçma gelir o zaman oyunu bırak isteyen istediği kadar hırs yapar isterse 24 saat online olur iki kasmak seviye atlamak demek para kasmak paranı cogaltmak demek item silah,zıhr vb. demek cok para olursa oyunun kralı olursun :twisted:danger111 yazdı:SLM BEN YENIYIM BAYA BI YENI SACMA OLUCAK BELKI AMA 6. SEWIYEDEYIM DAHA NELER ONERIRSINIZ BIDE BI SORU BU KAZANDIMIZ PARALAR GERCEK BIR HESABA AKTARILAMIO SANIRIM ..BU HIRS NIYE PEKI HERLESTE O ZAMAN KAS MAK FALAN DIO SUNUZ COGU KELIMELERI YENI GIRENLER ANLAYAMIO ITEM NE MESELA BIDE ANLAMADIGIM BEN BIRINE BISI SATTIM MESELA COK PARA ALSAN NEOLUR ALMASAM NE OLUR GENEL AMACI PEK COZEMEDIM
SEMTİMİZ KARTAL SEMTİ
AŞIK EDER HERKESİ
AŞIK EDER HERKESİ
2 çarın var ikiside 49 lwl aynı özellkler birinini üstü iyi diğeri kötü ws yapıyon adamı 50 canla indiriyosun bi çarında var 43 44 lwllere yeniliyo hangisinde daha çok online olmak istersindanger111 yazdı:SLM BEN YENIYIM BAYA BI YENI SACMA OLUCAK BELKI AMA 6. SEWIYEDEYIM DAHA NELER ONERIRSINIZ BIDE BI SORU BU KAZANDIMIZ PARALAR GERCEK BIR HESABA AKTARILAMIO SANIRIM ..BU HIRS NIYE PEKI HERLESTE O ZAMAN KAS MAK FALAN DIO SUNUZ COGU KELIMELERI YENI GIRENLER ANLAYAMIO ITEM NE MESELA BIDE ANLAMADIGIM BEN BIRINE BISI SATTIM MESELA COK PARA ALSAN NEOLUR ALMASAM NE OLUR GENEL AMACI PEK COZEMEDIM
Manyakk [49]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
1.maden çekip satmak
2.item düşürüp satmak
3.birinden ucuza item alıp diğer kullanıcıalara pahalı şekilde satmak
4.karizma satmak
5.madeni ucuzdan alıp pahalı satmak
2.item düşürüp satmak
3.birinden ucuza item alıp diğer kullanıcıalara pahalı şekilde satmak
4.karizma satmak
5.madeni ucuzdan alıp pahalı satmak
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe
ben oyunu cok begendım de hanı oynama heweslıyım yanı demek ıstedıım orenmeye calısıorum parayla paket alıp para werecegıme kasarım gorew yaparım 3 saat onlıne olcagıma 5 saat olurum yawas yawas ılerlerım maksat ılerlemek yawas yawas tadını cıkara cıkara:)
aynı benim kafadanger111 yazdı:ben oyunu cok begendım de hanı oynama heweslıyım yanı demek ıstedıım orenmeye calısıorum parayla paket alıp para werecegıme kasarım gorew yaparım 3 saat onlıne olcagıma 5 saat olurum yawas yawas ılerlerım maksat ılerlemek yawas yawas tadını cıkara cıkara:)
Manyakk [49]
Herkes Cevap Vermiş Zaten Bana Gerek Kalmamış
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!