Oyundaki Vs'lerden Birkaçı (video)
- gizemliask
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyundaki Vs'lerden Birkaçı (video)
Birkan güzelde senin kesemedigin Takio ben kestim OrTeZ 2 miz aynı anda öldük sen bunları kesememişsin D üstüm yücelen olmamasına raglam saheserimde yok savaşcımda yünine kesiyom önemli olan yetenek kullanabilmek ) güzel calışma
İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe
koyman yanlıs
bi sifacıyı 100 kudretle kesıosan oRda bi hata waRdır ws deıLdır.
koyman yanlıs
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Broo yazdı:İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe
koyman yanlısbi sifacıyı 100 kudretle kesıosan oRda bi hata waRdır ws deıLdır.
Arkadaşım ben Yaşlıkurtu 99 kudretle kestiğimi biliyorum zihin tutması sonucu kudretin kullanılmaması daha doğrusu kulanılamaması normal bi durumdur o yüzden önce öğren sonra yorum yap..
Saygılar...
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
bende bir video hazırladım buna benzer ama müzk koyamıyorum ; bide benle ws et bakalım 
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Ederiz yaf ayıpsınfreze61 yazdı:bende bir video hazırladım buna benzer ama müzk koyamıyorum ; bide benle ws et bakalım
Violence yazdı:Broo yazdı:İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe
Arkadaşım ben Yaşlıkurtu 99 kudretle kestiğimi biliyorum zihin tutması sonucu kudretin kullanılmaması daha doğrusu kulanılamaması normal bi durumdur o yüzden önce öğren sonra yorum yap..
Saygılar...
Bu adam dırenc, Ruh kalkanı , can kurtaran vs. hiç mi acmadı..
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
tamam arkadasım sana dicek sözüm yok bisi bilmiyon zaten belli hadi iyi işler sanaBroo yazdı:Violence yazdı:Broo yazdı:İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe
Saygılar...
Bu adam dırenc, Ruh kalkanı , can kurtaran vs. hiç mi acmadı..Ltfen sacmalama..