Oyundaki Vs'lerden Birkaçı (video)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
gizemliask
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyundaki Vs'lerden Birkaçı (video)

Mesaj gönderen gizemliask »

Birkan güzelde senin kesemedigin Takio ben kestim OrTeZ 2 miz aynı anda öldük sen bunları kesememişsin D üstüm yücelen olmamasına raglam saheserimde yok savaşcımda yünine kesiyom önemli olan yetenek kullanabilmek ) güzel calışma
Broo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Broo »

İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe

koyman yanlıs :D bi sifacıyı 100 kudretle kesıosan oRda bi hata waRdır ws deıLdır.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Broo yazdı:İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe

koyman yanlıs :D bi sifacıyı 100 kudretle kesıosan oRda bi hata waRdır ws deıLdır.

Arkadaşım ben Yaşlıkurtu 99 kudretle kestiğimi biliyorum zihin tutması sonucu kudretin kullanılmaması daha doğrusu kulanılamaması normal bi durumdur o yüzden önce öğren sonra yorum yap..

Saygılar...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

bende bir video hazırladım buna benzer ama müzk koyamıyorum ; bide benle ws et bakalım :D
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

freze61 yazdı:bende bir video hazırladım buna benzer ama müzk koyamıyorum ; bide benle ws et bakalım :D
Ederiz yaf ayıpsın :D
Broo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Broo »

Violence yazdı:
Broo yazdı:İlk resimde Apo yu kestgnı ıddıa edıosn ama 100 kudretle yatıo yerde pc basında deılken kesmıssn beLLı kı ws fotosu dıe

Arkadaşım ben Yaşlıkurtu 99 kudretle kestiğimi biliyorum zihin tutması sonucu kudretin kullanılmaması daha doğrusu kulanılamaması normal bi durumdur o yüzden önce öğren sonra yorum yap..

Saygılar...

Bu adam dırenc, Ruh kalkanı , can kurtaran vs. hiç mi acmadı.. :D Ltfen sacmalama..
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Broo yazdı:
Violence yazdı:

Saygılar...

Bu adam dırenc, Ruh kalkanı , can kurtaran vs. hiç mi acmadı.. :D Ltfen sacmalama..
tamam arkadasım sana dicek sözüm yok bisi bilmiyon zaten belli hadi iyi işler sana
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön