geç o çoluk cocuk dedin adamla bir vs at yenersen sana Effair in tüm hesaplarını vericem deyyus sen kımsın kıme laf atıon ezigSerserixkratos yazdı:Oyunun yarısı cocuk zaten oyunu coLuk cocuk kurtarıor senın yasın kac dı?
Loncadada emınım kı 18 yasın altında war .!!!
MevLana Loncası-[Üye aLımları ]
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Re: MevLana Loncası-[Üye aLımları ]

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
çekemeyenler Digitürk taktırsın anca yeter

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kardesım o kadar buyutmeye qerek yok neden bu kadar celallendın effaır anlamadım sadece yasını sordum 18 ustu oLması lazım dedınız ee senın yasın kac pekı dedım bu kadar basıt buyutulecek neresı war bunun hale anlamadım .... Boş Boş Konusma..
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Yaş 17 bi sorun olurmu başvurumu yaptım ?
arkadaşlar şimdi bne kayıt yaptım orda diyoki msne ye e-posta gönderildi giriyom gönderilmiş ama onaylanacak yer neeresi bilmiyom ya da bende yok yardım lütfen
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
AKTİVASYN KODU YAZAR ORAYA TIKLICAKSIN LİNK OLMASI LAIZMrostock yazdı:arkadaşlar şimdi bne kayıt yaptım orda diyoki msne ye e-posta gönderildi giriyom gönderilmiş ama onaylanacak yer neeresi bilmiyom ya da bende yok yardım lütfen

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
aktivasyon Lınkını tıklamanız yeterlıdır.

LeoNaR
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
ARkadaşlar Ben RoA Loncasına Mensubum ORda Belırtılen Referanslar Kısmında Mevlana Loncasına Mensup Kısılerı Yazın Demısler 2 kısı Benım ADımı Vermıs Duzgun Okuyup Duzgun Doldurun .
Takıo - Raiders Of Anatolia

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
ARkadaşlar Ben RoA Loncasına Mensubum ORda Belırtılen Referanslar Kısmında Mevlana Loncasına Mensup Kısılerı Yazın Demısler 2 kısı Benım ADımı Vermıs Duzgun Okuyup Duzgun Doldurun .
:arrow: :arrow: Takıo GüzeL bır yere deyınmıs refarans gosterecenız kısıler sadece lonca mensubu oLablır.+sıtemızdekı forumu doLdurunuz

LeoNaR