10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Leonidas42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 10 karizma için denilenler... Tşk ediyorum Lostx loncası...

Mesaj gönderen Leonidas42 »

erolcigdem bir daha sıpa kelimesi duyarsam o zaman karşındayım loslarında ne oldugunu görusun benimde sıpa olna kendinsinki millete diyorsun ben 21 yaşındayım ve senin kadar ahlaksız degilim siz milleti kötuluyosunuz ama kendinize bakmıyorsunuz elimde 2 tane foton var bunların hespsini koyacam bu forma senin ne oldugunu görecek herkezz
Kullanıcı avatarı
Erolcigdem
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Erolcigdem »

Bak Kendini Rezil etmeye devam ediorsun ,Amaçin ne bilmiorum sunu sok o kuçuk beynine Istedin Fotoyu koy forume Unutmaki BELADAMAT'la hiç bir alakam yoktur adam kendisi em satior ben erolçigdem dior akkilli olsaydin bilirdinki :) Ben em satsaydim hayatta ben erolçigdem demezdim okmi ?
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.

The Lodos Of OTTOMAN
Kullanıcı avatarı
Erolcigdem
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Erolcigdem »

Tartismaya noktayi koyuorum.Bir sorun varsa gel ozele halledelim.Y=
Düşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san.

The Lodos Of OTTOMAN
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kanunname »

Volkanım sen canını sıkma herkes senı bılıyor bu tur mahklukatlar oyunda huzursuzluk cıkarmak ıcın ellerınden gelenı yaparlar alıskanlık bır nevı yetıstırılme tarzı takma kafana.Erol sende bırak cevap verme herkes kımın ne oldugunu bılıyor.

Kanunname

Bizim Kudreimizin Ulastıgı Yerlere Onların Hayalleri Bile Ulasamaz
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

mehmetx42 yazdı:slm arkadaslar Ben Lostxdewrimci kim küfür etmiş ?? onlar Konyalının küfür ettigi fotolar ben de vardım orda koçum aklınızı toplayın kim küfür etmiş bilip bilmeden konuşmayın ve sseninde erkekligin 1 kişiye 2 kişi dalmaktır bunu iyi biliyorum leo yu yıktıgında bölgesi yok die laf atıp konuşuyorsun işte bu kadar basitsin koçum senin bizimle muhattap olman içinde adam olman lazım Ve sende bölge olupta bölgeden plusuz kişilere bir daha laf attıgını görürsem dalga gecersen bilki ilk ben varım karsında ... İyi forumlar beyler
Bak kocum sana sadece şunu dicem. İnsansın haywanlık yapmanın lüzumu yok Konuşarak çözüceksin olayları.
Birincisi = Konyalının küfür ettiği fotolar ewt. Teyoderinde sevqilime ettiği fotoları alamadım hatadan dolayı ve o qün Konyalı maalesefki sizin aciz leonidasınızın Laf ebeliğini
yapıyordu ;)
İkincisi=Bak bir kişi iki kişi mevzusunu qeçiceksin.. Klan sawaşı ve istediğime istediğim kişiyle dalarım Bu oyunun kanunu + oLarak böLqeden sevqilime edilen o lafları eden aciz teyodere zaten bi laf bulamıorm.
Üçüncüsü= teyoder ve leonidası her qördüğüm yerde peşini bırakmam dün olduğu qibi eminönünü dört döndürür lafımı patlatırım. akıllı olucaksınız kimseyi kestim die bölqeden reziL etmem. Sizin qibide öldüm die namus fukaralığı yapıp milletin sevqilisine hakaret etmem.Her türlü snn o adamlarını da yatırırım Biraderim.

Son oLarak = Acizliğin yüz karasısınız Bunu böylece öğrendik. Beni kötü konuşturtmayın burda . O qece ben sustum ama o snn babasının 5 dk lık zevkinden meydana qelen aciz namus fukarası Lostxteyoderin susmayıp bölqeden o Laf ebesi konyalının dediği lafları söyleyip + hakaretler etmesi açıkçası sizinle bu kadar uğraşmamın temellerini atar.Hepiniz aklınızı başınıza devşirin. Oyunu Oyun için Oynayın.[/color]
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

hayırDır beyLeR probLemmı war kım yamuk yaptı bıze ?xD
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
kotucocuk14
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kotucocuk14 »

Leonidas'ı biliyorum az çoq itin tekidir özür diliyerek söyluyorum oyuna 49 lvl qelmeden önce bana itemlerini gösterip hava atıyordu özür dileyerek söyluyorum tekrar çok havalı ve çok artist birisidir
Xsweetxintikamx
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
hergele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hergele »

uLan gördümde böylelerini görmedim.Nasıl bi şerefsizliktir bu ? takma sen kafana volkan

Toxherqele
Leonidas42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Leonidas42 »

bak size son uyarım it köpek bilmem ne diye konuşmaya devam ederseniz bnu agız bozulur bir ben kimseye item yansıtıp hava atmam siz degilim iki it babandır adam akıllı konuş benle 3 çulsuz toplanıp bana ahkam kesmeye sakın kalkmayınn 4 benim 4 ayım var o 4 ayıda sizinle ugraşmıyacam konuyu ben kapatıyorum bunun altına bir yorum daha görusem bu şekilde hepinizle ayrı ayrı göruşuruzz.
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

Seni beqLiorm mustafa. İnş. düşündüğüm şeyi yapıp Ayrı bi konu açarak söLediğimi yapıcaksınız. En azından umuyorum. Konuşmalarımız aklında hala umarım..!
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön