smyradan

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kabusxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: smyradan

Mesaj gönderen Kabusxx »

SENKRON yazdı:sanırım reelden tanıyormuş gibi konuşuyorsunuz neyi biliyorsunuz sanalda bizde neler duyduk ve gördük bende şimdi çıkıp onlaramı söyleyeyim hem neyi söyliycemki sanalda herkes herşeyi söylüyor mesela serhat heryeri oynuyor söyledikleri her söze yorum yapmaya kalsan apışır kalırsın :D adamın senkron u kayık bedeni farklı hareket ediyor ağzı farklı hareket ediyor :D neyse burda birileri cıkıp bişey bilmeden biliyormuş gibi edebiyat yapmaya kalkmasın
smyra için eski eşinden ayrılıp smyraya kaçmış mal :D
Timxkin
Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983

ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Delikurt »

DavuTT yazdı:delikurt insan bir sevab işlediğinde ismini gizli tutarsa Alah gözünde daha üst makamlardadır sende birşeyler biliyorsan zarar görecek insanlara söle zarar görmesinler haricinde bir şeyi bildiğin ve o insanın hata yapmasından haz duyuyorsan ve bundan kendine pay çıkartıyorsan yazıklar olsun sanaki daha gerçekden insan sarrafı sıfatına erişememiş olmuşsundur.

seninle hiç doğru düzgün bir tartışmamız olmadı fakat dost bildiklerim hatalı olsada bundan pay çıkartan insan bnm gözümde bırak insan olmayı bir zerre kadar değeri yokdur iyi insan uzakdan yardım eden insandır öne çıkan deil
Davut kardeş yazdığımı iyi oku öyle yorum yap.
Kimin ne olduğunu sizlere söylerken gülüp geçiyordunuz, amacım gençlerin zehirlenmemesi, zarara uğramamaları, yanlış kişilerle gezip tozup kötü yola düşmemeleri, üç kuruş için hırsıza, arsıza, namussuza prim vermemeleri...

Karşılığında elime geçen ne para ne pul ne makam ne mevki var, bunu karşılıksız yapıyorum sonuçta ülkemin geleceğisiniz, sizlere doğru yolu göstermek, iyi ile kötüyü ayırt edebilmenizi sağlamak büyüğünüz olarak üstüme vazife.

Sırf smyra denen kişi ile samimisin diye kalkıp gerçekler karşısında acı duyup bana ukalalık yapma. Ayrıca smyra ile ilgili bu konu başlığı altına yazdığım yorumda tek bir hakaret yok, gerçekler acıdır bir o kadar da acıtır.

Senkron kardeşim geçmiş olsun senin adına üzüldüm.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

uLa deLı sözLerini başka sunucudan qörenLer oLsa seni meLek gibi bi adam sanır #@!? :D Yok qencLerın zehırLenmesını kotu yoLa dusmesını ıstemıyomus ha sktr :D oLum sen önce kendini düşdüğün kötü yoLdan kurtar :D :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
SENKRON
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SENKRON »

serhat yine döktürdün benim yaşımda 37 bende askeri personeldim sivil olarak askeri fabrida silah teknisyeni olarak çalışıyordum ve bıraktım şimdi kendi işyerimi açmak için ruhsatın gelmesini bekliyorum yani bizde ülkemizi seviyoruz sizin deyiminizle siz ülke biz vatan diyoruz sonuçta aynı her neyse azda olsa biraz geçmişimi anlatmış oldum kimseyi kötülemek istemiyorum sadece hiç bişey bilmiyor ama bişey bildiğini zandetip burada süslü laflarla anlatımı hoşuma gitmiyor sadece oyunu bıraktığını yazdı bunun arkasında farklı şeyler düşünüp buraya yazmanın bi anlamı yok ama mutlaka densizler cıkıcaktır bunuda engelleyemeyiz bende artık girmiyorum oyuna eskisi gibi keyif almıyorum
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Delikurt yazdı:
DavuTT yazdı:delikurt insan bir sevab işlediğinde ismini gizli tutarsa Alah gözünde daha üst makamlardadır sende birşeyler biliyorsan zarar görecek insanlara söle zarar görmesinler haricinde bir şeyi bildiğin ve o insanın hata yapmasından haz duyuyorsan ve bundan kendine pay çıkartıyorsan yazıklar olsun sanaki daha gerçekden insan sarrafı sıfatına erişememiş olmuşsundur.

seninle hiç doğru düzgün bir tartışmamız olmadı fakat dost bildiklerim hatalı olsada bundan pay çıkartan insan bnm gözümde bırak insan olmayı bir zerre kadar değeri yokdur iyi insan uzakdan yardım eden insandır öne çıkan deil
Kimin ne olduğunu sizlere söylerken gülüp geçiyordunuz, amacım gençlerin zehirlenmemesi, zarara uğramamaları, yanlış kişilerle gezip tozup kötü yola düşmemeleri, üç kuruş için hırsıza, arsıza, namussuza prim vermemeleri...

Karşılığında elime geçen ne para ne pul ne makam ne mevki var, bunu karşılıksız yapıyorum sonuçta ülkemin geleceğisiniz, sizlere doğru yolu göstermek, iyi ile kötüyü ayırt edebilmenizi sağlamak büyüğünüz olarak üstüme vazife.

Sırf smyra denen kişi ile samimisin diye kalkıp gerçekler karşısında acı duyup bana ukalalık yapma. Ayrıca smyra ile ilgili bu konu başlığı altına yazdığım yorumda tek bir hakaret yok, gerçekler acıdır bir o kadar da acıtır.

ben gayet iyi okudum sn orada kendine pay çıkartıosun amacın yardımcı yada yol göstermek deil insanların açıklarını yüzlerine vurmak bütün sölediklerinin arkasından bn demişdim lafını söylüyorsun bende sana bunu anlatmak istiyorum böyle dersen insanların gözüne daha çok batarsın hiç yardımcı olmazsın snnde anlamadığın kısım bu yardımcı olacaksan uzakdan yardımcı ol çekil bırakda hayatta herkes zarar görsünki o acının nasıl bişi oldunu bilsin ben düüşüp bacağımı kanatmadan o acıyı nerden bilebilirimki
...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

DavuTT yazdı:
Delikurt yazdı:

ben gayet iyi okudum sn orada kendine pay çıkartıosun amacın yardımcı yada yol göstermek deil insanların açıklarını yüzlerine vurmak bütün sölediklerinin arkasından bn demişdim lafını söylüyorsun bende sana bunu anlatmak istiyorum böyle dersen insanların gözüne daha çok batarsın hiç yardımcı olmazsın snnde anlamadığın kısım bu yardımcı olacaksan uzakdan yardımcı ol çekil bırakda hayatta herkes zarar görsünki o acının nasıl bişi oldunu bilsin ben düüşüp bacağımı kanatmadan o acıyı nerden bilebilirimki

Davut bence insanalrı sırf kız olduqu için savunma ben bu şahıs hakkında çok şeyelr biliyrm bilmediğin tanımadıqın kişiyide savunma ben bunun çok yakınından dinledim bunları emin ol delikurt haklıdır...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Byefsane yazdı:
DavuTT yazdı:
Delikurt yazdı:

Davut bence insanalrı sırf kız olduqu için savunma ben bu şahıs hakkında çok şeyelr biliyrm bilmediğin tanımadıqın kişiyide savunma ben bunun çok yakınından dinledim bunları emin ol delikurt haklıdır...

1 ben kız olduğu için deil bana ashab ı üretmemde büyük yardımı dokunduğu için sonuna kadar arkasında olurum onunla sizin sandığınızdan daha çok munasebetim var
2 ben delikurta sadece bu konuda yorum yapmadım her zaman bunu yapıo madem büyüğüm diyorsun ndn insanların yüzüne vururcasına hatalarını söylüyorsun madem anlasınlar diosun düzgün bi dille anlat kaç yaşında adam fakat bunu yapmıyor ve bn zehirlenmekden kurtarıyorum diyor bu yanlış bir mantık uyarını yap çekil daha fazlası haddini aşar tartışma ortamı yaratır

ve bu son sözümdür başkada yorum yapmam bilmem anlatabildim mi
...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

sanada tek lafım şu benden iyi tanıyamassın onu....
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Bazı şeyleri uzaktan izlemekle olmuyor gerçekten. Yağmuru bundan 1 sene veya 1.5 sene önce sorsanız belki bende kötü yorum yapabilirdim fakat bazı çıngıraklı yılanlar gibi zehir atmak yerine onu tanımayı istedim ilk başta hep ağır konuştu ama ben alttan aldım en sonunda çok iyi arkadaş olduk. Bu konuda selam vermiş tanıdıklarına ve yaptığı hatayı anlatmış içtenliğiyle fakat günü pc başında geçen asosyal ve gündelik hayatında bi bka yaramayan şahıslar hemen tartışma ortamına çevirmiş. Bi insana illa çamur atıcaksanız önce iyice bi tanıyın ondan sonra hakkaten yanlış bişey varsa üstüne gidin. Tut ki yağmur ( Misal ) onla bunla aşk hayatı yaşamış, tut ki onla bunla çıkmış sizene ? Oyun ortamında olduğunuzu unutmayın kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ve son olarak yapılan herhangi en ufak bişeyi kendi başarısı olarak gören katıksız hıyar acaba kendi özel hayatını hiç kimseye anlatıyomu ? veya o anlatmasa bile eski forumda akrabasının açtığı konuyu bizlerin unuttuğunumu sanıyor ? Herneyse sözün özü en doğru kararı vermişsin yağmur kendine iyi bak görüşmek ümidiyle..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

İstanbul oyunu oynayan çoğu kişiyi kendine bağlayan ileriki zamanlarda bunu bir hayat biçimine dönüştürebilen bir yapısı var.Buna neden olan en baş faktör oyun içerisinde kurulan arkadaş ortamı ve dostlar.Bu kişiler oyunda oldukça oyuna girmek zorunda olduğunu hissediyorsun veya buna mecburmuş gibi davranıyorsun.Oyunda bir yer sahip olamayan veya bir çevre edinemeyen oyuncu anında kafasından silip atabilir.Ancak çevresi olan oyuncu bunu bir anda yapamaz.Smyra'nın bunu çok düşündüğünü ve zorlu bir o kadar da doğru bir karar verdiği düşüncesindeyim.Her ne kadar oyundan ayrılsan bile arada bir oyuna girip çevren ve dostalarına görünmen iyi olacaktır. Bu zorlu ve doğru kararın ile birlikte hayatında başarılar dilerim ...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön