Sonlarına yaklaşırken adım adım , hasta ruhlu yöneticileri ; " Kendi Üyelerini " bile BANLAYACAK kadar delirdi ...
An ve an izlemeye , ve yöneticilere dosyalarımızla desteklemeye devam ediyoruz . Böyle bir oyunun sitelerinde özel sektörlü fanlara kapı açılmamalıdır , yineliyoruz :!:
Buyrun ; eğlenceye devam
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
İlk önce birini şikayet edebilmen için kendine haysiyet, şeref, ahlak olması gerekir. Sende bunların hiçbiri bulunmadığı için şikayet etsen kaç yazar. Yazarmış :lol: Eğer TÜRKİYE böyle yazarların eline kaldırysa bir millet batmış demektir. Yahya Kemaller, Halid Ziyalar, Orhanlar, Nazımlar,... sen onların Tırnağının kiri bile olamazsın.
DoGanSarLi yazdı:İlk önce birini şikayet edebilmen için kendine haysiyet, şeref, ahlak olması gerekir. Sende bunların hiçbiri bulunmadığı için şikayet etsen kaç yazar. Yazarmış :lol: Eğer TÜRKİYE böyle yazarların eline kaldırysa bir millet batmış demektir. Yahya Kemaller, Halid Ziyalar, Orhanlar, Nazımlar,... sen onların Tırnağının kiri bile olamazsın.
Yav , siz Muhammet abinizin dedigine uymuyorsunuz , BANlayacak hee , yukarı taşınıyor konu huu Adam Edebiyatımı eleştriyor ya hahaha en çok oraya koptum . Nazım Hikmet ' in atıyorum kaç manzumesini okudun da onunla da karşılaştırıyorsun çok sevdiğim şairimi . Sayenizde hepimizin istediği oluyor : Herkesin dilediği bu husus daha da yükseliyor ve destek görüyor , oyundan sayısız bilgi alıyorum ( destek ) . Yapmayalım böyle şeyler herkesin ( öneri ) diye bir hakkı var siz de kapatılmasın diye öneri atın yaw.
" Tek nedeni bu olamaz " . Evet zaten nedenini açıkladım arkadaşım . Erdem beyi bimlemleyi görmüyor musunuz ne kadar kaba saba insanlar ? Oyundan kaçırırsınız insanları böyle ... Yalakalık yapan geçiyor , dalavere forum . Gelişmiş ama "insancıl" değil . Daha ne diyeyim , kör olmak lazım .
LYDER konuşacağına yönetimini değiştir önce de ben de geri alayım ..
Türlü türlü yalakalık yapan ( ben miydim ) peki , benim görüşlerimi önemseyiniz ..Çunku sız de bılıorsunuz :idea:
Mavi /color] Yasin' cim sağol ; neyi izah etmem ve karıştırdığını söylemem gerektiğini belirttiğin için .
Yeşil : Herkesin arkasından atıp tutup burada da gülüyormusun milletin suratına ama en çok ben sana katıla katıla gülüyorum bil ki . Yönetici geldi gitti dostum ( Kindar ) . Ben İKV Desteğe gönderdiğim mesajı vurguladım , tartışma ve polemik oluşturan sizlersiniz .
Kırmızı /color] Ooo Enes Bey , yaşınızı maşınızı unuttunuz yine . Maşallah , oyunun yöneticilerine de ders veriyor küçük sıpa artık . Uzaklaştırmalara seni koysunlar yetkili bari . Gayet güzel bir şekilde dile getirdim yapılanları ve neden sadece resmi forum olması gerektiğini ... Yöneticiler de bunu gayet doğal karşılamışlar ve " üzerinde düşünüyorlar" dır patentsel olarak eminim .
Teşekkür ederim .
Smy .
Kırmızı /color] Ooo Enes Bey , yaşınızı maşınızı unuttunuz yine . Maşallah , oyunun yöneticilerine de ders veriyor küçük sıpa artık . Uzaklaştırmalara seni koysunlar yetkili bari . Gayet güzel bir şekilde dile getirdim yapılanları ve neden sadece resmi forum olması gerektiğini ... Yöneticiler de bunu gayet doğal karşılamışlar ve " üzerinde düşünüyorlar" dır patentsel olarak eminim .
Teşekkür ederim .
Smy . [/b]
Vay be sıpa,
Yarım gram beynin olsaydı Benim yazdığım yazının, "Yöneticiler bu gibi durumlarda ne yapıyo" sorusuna cevap verdiğimi anlardın ve tuhaf o kısmı almamışsın resme ? . Ki bence anladın ama kaçacak deliğin kalmadığı için bu tarz önemsiz lafları foruma koyuyorsun. Ha bu arada biraz Smyrnaonian 'ı tanıyalım ne dersiniz beyler ? Forumda yeni üye olan ve yardım isteyen bi bayan'ı üyelere ayarlamaya çalıştığın zamanı unutmadım Smy. (bkz. Daha dün!!) Ve hafızam beni yanıltımıyorsa Bayanları erkeklere ayarlamaya çalışanlara bi lakap takılıyordu? Hm.. neydi o.. Bu arada bana sataşman benim için hiç kötü bir durum değil, Bunu o karalamaya çalıştığın forumdakilerde bilir, ben tartışmaya bayılırım ve Seninle istediğin kadarda tartışırım, insanları susturmak hoşuma gider.Bir sn. pardon sen insan değildin
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Hahah .. Gerçekten de yaşın gibi tartışıyorsun . Sizinle daha samimice gözlem yapabilmek için ve nasıl muhabbet kurduğunuzu bilmediğim için ( samimiyet ) kurmaya çalıştığım doğru ki sen kimi tanıtıyorsun bu foruma .. Beni mi ? Hahahah , gülelim arkadaşlar .. Ne dersen de ? Bak Yavuz abinde söyledi , Muhattabım oymuş bu konuda ; çocuklarla i* dalaşına girmem veletim sen önce önündeki Onur ' a bakta ; kimbilir arkandan nasıl gülüyordur şimdi .. Diyeceksin ki kapasiten yok benle konuşacak , diyebilirsin Beni yeterince sen de tanırsın ...
İsmini söylemekten aciz bir insansın bu Bir !.
Ben forumdaki kimsenin arkasından konuşmadım bu İki.
Bunu sana yaptığım sinsice bir oyundur,kendimi senin gibi kuş beyinliye kullandıracak kadar salak değilim.
Bu planı Emre ile birlikte yaptık ve plan çok profesyonelce bitti,Tek sorun bunu kendine yedirememen ki daha
2 gün önce çok güzel bir forum herkese önericeğim dediğin yere şimdi böyle saçma birşeyler yapıyorsun.
Senden korkum yok bunu küçük beynine sok,ayrıca rezil olucak ben değilim o kayıtlar bende de var
sana ne girdide hemen herkese karşı cephe aldın.
Şimdi adam gibi dur ve asabımı bozma sevgili Yazar Arkadaşım !!!!
Benim kim olduğumu arkadaşlarım çok iyi bilir,kimsenin arkasından konuşucak değilim ayrıca lafları nerenle anlıyorsun çok merak ediyorum,Enes'le aramda hiç bir problem yok ve olmayacakta umarım bunuda aklına sokarsın.