Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Mesaj gönderen xxcezaxx »

warrıor ne gerızekalı bı ınsansın sen sen sımdı cıkmısın bana ısmet handandan zormu cekılıyor dıyosun tuh senın oynadıgın oyuna sımdı baslarını rahatsız etmemek ıcın sana kufur etmıyorum.Ismetı cekmekten kolay bı sey yok Handana 30 muhafız mecburen kesıp ıckmak zorundasın bunu o koca boş kafana sok.

Konfucyus sana gelıncede paşam senınle tartısmak ıstemezdım ama bu kadarda olmaz.Ben TT lerın ıslerıne akıl erdıremıyorum adamlar 1 ay orada herseyı su gıbı ezberlerledıler bumudur hak. Haksızlıgın en onde gıdenı bugun o zırh dusen savassanatı TT adam . O yanındakı Orhan mıdır nedır o varya ıste savassanatının ustunden gecınıyo bılıyoruz .Savassanatı TT olmasa kesımı bılemese bı halta yaramayan ınsanlar toplulugu alayı.Dadasorhanda SAvassanatının taktıklerıyle Lonca efsane junon kesmıstır dıyor.Dandık ınsan senın kafan onu kesmeye yetmezkı ole baskalarının ustunden gecınırsın.Paşam bı sey demıyorum artık ROA dakı haksız kazanca gelıncede ne #@!? oldugunu tum oyun bılıyo madem adamlar cok adaletlı haklıda ondanmı Raınblack olsun vs banlandılar
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

konu başlıgında ve 3. madedekilere aynen katılmaktayım kimileri yırtık dondan çıakr gibi 50 kere kestim 100 kere kestim demekte kestide sonuç yaw şu meres yaratıkları loncamla birlikte en aşagı junon (10 ) kesim kenan 50+ kesim neden bir şey yok ? madalya ve iksir şans deyip zıvırdıyolar ya şans degil bi iş var bunda dun gece 9 dan saat 3.5 a kadar 4 kenan serisi yaptık bırakın nadideyi iksir vermiyo herkeze bi madalya 4 kesimde de neden arzlar şans demi ;) tt grubunda şansızlıga ugrayanlar yok ama sıradan kişilerde var :) YÖNETİMİN parmagı neyki soyleyin kaç numaralı grup bölgesinden item düşüyo ona gore bizler girelim 1 den çıkmıyomu 5. grup kopyasıdnanmı çıkıyo numarası kaç acep ? yetkili birisi diyebilirmi?
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

tabı abı bu ıtem cıkmanın sırası var o adamlar bu sıraları bılıyor ve bosuna gırmıyoalr nuamrası gelınce gırıyolar sonra ovunuyolar bı #@!? kazanmıslar gıbı cıgerlerı 5 para etmez karaktersızler.Alnınızın terıyle oynayın ugrasmayın sayıyla rakamla
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

Uygunsuz içerik silinmiştir. Forum içerisinde diğer kullanıcılarla etkileşiminize dikkat ediniz
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

ne kadar saçma sapan düşünceler lodoslara haksızlık yapılıyormuş sen 3 yıldır varsan ben 7 yıldır varım böyle salak salak konuşmalarla sızlanmaktan vazgeçin iki tarafında birçok eksisi artısı var tabi hiç lodosların artılarını görmessiniz hele şaheserlerin arzlara düşmesi gibi bir düşünce deli saçmasından başka hiçbirşey değil sana tavsiyem en yakın halk eğitim merkezine gidip IQ testi yaptırman
Gakgoşbey
okkes25494
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen okkes25494 »

Gakgos yazdı:ne kadar saçma sapan düşünceler lodoslara haksızlık yapılıyormuş sen 3 yıldır varsan ben 7 yıldır varım böyle salak salak konuşmalarla sızlanmaktan vazgeçin iki tarafında birçok eksisi artısı var tabi hiç lodosların artılarını görmessiniz hele şaheserlerin arzlara düşmesi gibi bir düşünce deli saçmasından başka hiçbirşey değil sana tavsiyem en yakın halk eğitim merkezine gidip IQ testi yaptırman
7 yıl nasıl oluyon oyun kuralalı 7 yıl olmadı sende :D 14-15 kere kanan kessen 2 kere junon kessen bir şey çıkmasa ve bazın insanlara bir çantada iki item düşmesi bu şans işimidir kayırmaca mıdır elini vicdanına koy öle konuş laf da atma aklını alırım
Resim

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

erdem3451 yazdı:Haseki Kapısını hakkında Yönetimi Karalayan eleştiriler sadece Konunuzun devamında gelen satırların değerinin düşmesini sağlar... ;) Hrşeyin Mantığı ve kuralı var...

Dİğer yandan Arkadaşında dediği gibi Kendinizle gurur duyun harbi : :) Yönetim Ismarlama mı gönderiyor torbaları şimdi bunu mu ima ediyorsunuz... :D Kardeşim Senınde ve Diğerlerinin Farkında Olmadan Söylediği Mesaj Şudur ki ;

Arzlar Oyunda Daha Profesyoneldir bu nedenle Grup Bölgelerinde Başarılılar .... 8-)
Arkadaşım belkide konuyu açan arkadaş bu konuda çokta haklı olmayabilr belki tesadüf belkide dediği gibi haksızlık ama pekte haksızlık olacağını sanmıyorum adamlar arz'mıda ondan haseki kapısı yaptılar :D saçmalığa bak adamlar arz ya onlara tölerans oluyor :) biz arzız arzlara tölerans tanırız haseki kapısınıda yaparızmı diyecekler ..bence böyle birşey yok yani bi düşünün şu saçmalığı adamlar diyelimki arz ondanmı haseki kapısını yaptılar kulağa çok saçma geliyor ama bu benim düşüncm bilmiyorum bende lodosum ama böyle düşünüyorum belkide gerçekten ortada bir haksızlık vardır, bu konuyuda bir çok arkadaşımız paylaşıyor görüyorum ama bence haksızlık değil diye düşünüyorum haksızlık olamazmı ? düşünürsek belki ...
yani uzun lafın kısası HAKSIZLIK VEYA ŞANS VEYA TESADÜFF HER NE OLURSA OLSUN siz tartışmaya devam edin..

AMA sende arzlar oyunda çok profesyoneldir bu nedenle Grup Bölgelerinde Başarılar ... yazmışsın bide utanmdan gülücük koymuşsun :D

Lodosum diye söylemiyorum ..
ama ..
Arz arkadaşlarımda var iyi olan arzların içinde iyi,kötü,sahtekar,bebe:D,dolandırıcı,yürekli,cesur vb. gibi kişilerde var bu lodos içinde geçerlidir, bunu kabullenin artık arzsın diye ARZLAR EN BÜYÜK EN PROFESYONEL veya LODOSSUN DİYE LODOSLAR EN İYİ EN PROFESYONEL diyemeyiz,senin gibi diyenlerde var ama bu çok yanlışş..seni tanımıyorum belkide çok iyi birisin ama yinede herkez öyle değildir bunu hepimiz kabullenmeliyiz
;)
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

okkes25494 yazdı:
Gakgos yazdı:ne kadar saçma sapan düşünceler lodoslara haksızlık yapılıyormuş sen 3 yıldır varsan ben 7 yıldır varım böyle salak salak konuşmalarla sızlanmaktan vazgeçin iki tarafında birçok eksisi artısı var tabi hiç lodosların artılarını görmessiniz hele şaheserlerin arzlara düşmesi gibi bir düşünce deli saçmasından başka hiçbirşey değil sana tavsiyem en yakın halk eğitim merkezine gidip IQ testi yaptırman
7 yıl nasıl oluyon oyun kuralalı 7 yıl olmadı sende :D 14-15 kere kanan kessen 2 kere junon kessen bir şey çıkmasa ve bazın insanlara bir çantada iki item düşmesi bu şans işimidir kayırmaca mıdır elini vicdanına koy öle konuş laf da atma aklını alırım
bak canım kardşm benim sen daha çocuktun hatırlamaman normal sanıyorum halende çocuksun oyun 2003 te açıldı bizde türk oyunu açıldı diye duyduk girdik ve o zamandan beri varız bu oyunda her ne kadar arada 5 yıllık bir ara versemde yeniden devam ediyorum ve böyle gereksiz tartışmalardan nefret ediyorum ayrıca hadi git kendi yaşındakilerin aklını al yoksa canını alırlar bebe ok?
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Gakgos yazdı:
okkes25494 yazdı:
bak canım kardşm benim sen daha çocuktun hatırlamaman normal sanıyorum halende çocuksun oyun 2003 te açıldı bizde türk oyunu açıldı diye duyduk girdik ve o zamandan beri varız bu oyunda her ne kadar arada 5 yıllık bir ara versemde yeniden devam ediyorum ve böyle gereksiz tartışmalardan nefret ediyorum ayrıca hadi git kendi yaşındakilerin aklını al yoksa canını alırlar bebe ok?

çok boş konuşuyosun neyin ne olduğunu kimin neci oldugunu neler yaparak nerelere geldigi açıkça ortalarda ve savunduğun tarafın ve kişilerin (topluluğun) zamanında neler yaptığıda bilinmekte bazı şeyler ört bas edildi bu oyunda kimileri neler yapıp geldi buralara kimlerin destegiyle geldigide belli...Bir YÖNETİCİ çıkıpta burda ıspatın olmadan veya kanıtsız yazı yazıyorsun demesin böyle diye diye daha da öfkeleştirilmiş olur(içlerinde o şeyleri yapanlarda olabiliyor çünkü).Amacım yapılmış olmuş şeyleri dürtüklemek degil olan olmuş zamanında öyle yada böyle devam etmekte herşey gibi.müim olan desteklediğimiz şu güzelim oyunu yönetimin toleranslarını olagan üstü gizlilikle yapması ricada olunur..
ShiRoSaKixWT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ShiRoSaKixWT »

ne kadar saçma ve bir okadarda gereksiz bir konu...
yok arzlara tölerans yok yönetim arzların arkasında kayırıyor yok arzlar için Haseki açıldı...
birader işiiz gücünüzmü yok sizin ? bu göz göre göre kıskançlıktır. konudaki bütün(!) yorumları okudum. varmıdır böyle ÇAMUR atma şekli ??? arzlara item çok düşüyormuş. Ne alaka arkadaşım 25 lvl betasından beri oyundayım... neden ben böyle birşey görmedim ? kendim bildim bileli arz"DIM" madem arzlara item yağması var hayret ben nasıl etkilenmedim ? benimde yönetimde tanıdıgım muhabbetim olan insanlar var neden beni de kayırmadılar ? çünkü tarafsız davranıyorlar. boşu boşuna kendinizde olmayan şeyler yuzunden kimseye çamur atmayın. TT muhabbetindeyse oyunun güncelleme sayfasında koskoca haber yayınlandı CV ni yazıp yollasaydın sende olurdun Test Takımında ? neden onlara laf söylüyosun güzel kardeşim ? adı uzerinde test takımı oyundaki yenilikler HATA lariyla birlikte orda deneniyo. madem 3 senelik oyuncusun sende az parçalamadınmı kendini nezaman gelecek su 49 diye ? ondan sorada ne zaman gelecek bu yeni bölgeler diye? o test sunucusu sayesinde bu kadar hızlı gelebildiler. neyse konuyu saptırdım biraz ama dedgim gibi TT olma şansın vardı 3 senedir oyunu oynuyosun "Test Sunucusu Açilacaktir" duyurusunu hiç mi görmedin ? Dadsorhan a (orhanabim) bile dil uzatmışsın sen kimsinki başkalari arkasından yorum yapabiliyorsun ? vay efendim savaşsanatının uzerinden geçiniyormuş. sanane ? sen otur oyununa bak git yaratık kes, bölgelerde tepin.

bu oyunun eglence amaçlı oldugunu unutmayın kimin ne yaptigi ne seni ne beni nede bir başkasını ilgilendirir. oyun adminleride yeterince TARAFSIZ lar zaten. taraf tutulacak olsaydı işte ikv de kıyamet asıl o zaman kopardı emin ol ;)

IIxxNAMELESSxxII
Telif hakları kendine aittir®™

IIxxNAMELESSxxII

"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!

"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı =) biz bilmiyorduk HAYIR MI ? :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön