KaraXHayalet yazdı:Hayatımda en nefret ettiğim şey bu + basma hem bizim diğer oyunlardan farkımız olmalı
-OLMAZ
KATILIYORUMMMMMMMMMM
ÇOK AF EDERSİNZİ AMA ÇOK AF EDERSİNZİ BU ÖZELLİK METİN 2VE KNİGHT YE VAR BAKIN ÖZÜR DİLİYORUM LAN BAZI KONULARDA POPONUZU YIRTMIYORMUNUZ İKV OYUNU DİEĞR OYUNALRA BENZETMEYİN DİYE FARKIMZI OLSUN DİYE
KaraXHayalet yazdı:Hayatımda en nefret ettiğim şey bu + basma hem bizim diğer oyunlardan farkımız olmalı
-OLMAZ
KATILIYORUMMMMMMMMMM
ÇOK AF EDERSİNZİ AMA ÇOK AF EDERSİNZİ BU ÖZELLİK METİN 2VE KNİGHT YE VAR BAKIN ÖZÜR DİLİYORUM LAN BAZI KONULARDA POPONUZU YIRTMIYORMUNUZ İKV OYUNU DİEĞR OYUNALRA BENZETMEYİN DİYE FARKIMZI OLSUN DİYE
her konuya yazdırıcaksınız dimi bunu ilk 2-3 yoruma bakıp yanıt vermeyin yorumları okuyun aynı kişşinin yorumu bu bak oku
KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar harika bir öneri lütfen Desteğe yollayalım şahsen hemen yolluyorum gerçekten oyunu mükemmel yapabilir
bu önerinin köklerini knight metin2 gibi oyunlara dayandırmak mümkün fakat oynayanlar bilirki bu oyunların grafiklerinin çizgi-filmden farksız gelmediğine eminim. İkv bu konuda özgünlüğünü kaybetmemeli fakat ufak tefek grafik-animasyon tarzı eklentiler olabilir. Ayrıca itemlerin efsununa göre karakterin renklere sahip olmasi kişinin herhangi bir OkO esnasında üzerindeki efsunun bilinmesi anlamına gelir ki kimse üzerindeki efsunların bilinmesini istemez.
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black
KhoLpashaLixLaW yazdı:bu önerinin köklerini knight metin2 gibi oyunlara dayandırmak mümkün fakat oynayanlar bilirki bu oyunların grafiklerinin çizgi-filmden farksız gelmediğine eminim. İkv bu konuda özgünlüğünü kaybetmemeli fakat ufak tefek grafik-animasyon tarzı eklentiler olabilir. Ayrıca itemlerin efsununa göre karakterin renklere sahip olmasi kişinin herhangi bir OkO esnasında üzerindeki efsunun bilinmesi anlamına gelir ki kimse üzerindeki efsunların bilinmesini istemez.
ama sen de karşındakinin ne efsunlu item giydiğini görüceksin ayrıca karışık giyersen karşındakinin kafasını hepten karıştırır hangisi yüksek hangisi düşük hangisini kullanıcak diye
Görsellik ne kadar artarsa oyunun sistem gereksınımleri o kadar artar. Turkıye'de PC sistem özellikleri Orta seviyede ki İKV sistem gereksınımlerı "ORTA" denılen sevıyeyı zorlamaktadır.Sırf kendınızı dusunmeyın.Sırf IKV'ye KO'dan ozentı tarzı gorseller gelecek dıye ınsanları madur duruma sokmayın ..
xxxdeath08 yazdı::arrow: Biliyoruzki ikv hariç diğer online oyunlarda + basma özelliği war.
Bu özellk ile silah ya da zırh daha güzel görünüor.Bende düşündüm ki ikv de + basma olmaz ama daha güzel,gösterişli bi şey olarbilir.Mesela Bir item(zırh,silah vs) efsununa göre rengi değişse?.
Örn: Mesmer İcadı Abonozlu Kfa Koparanımız olsun. Efsunu hasar elektrk..O zmn bu kafa kopranın üzernde elektrk figürleri olabilir, yada haerketli elektrk gifleri olablr. Max hasar olduğunda item parlak olablir. Büyük Saha(hasar ateş) olduğu zaman kafa koparanın üzernde alev figürleri olabilir. Vs.. Bu oyunun daha canlı ya da cazip hale gelmeseini sağlayabilir. Yorumlarınıza sunuyorum. [GM] lerin dikkatine
Oldu oyun zaten lag' dan gecilmiyor sen gif koysn ucan elektirik olsun fikir güzel ama sunucu kaldırmaz
bu öneriyi pek doğru bulmasamda bazıları düşünmeden yazıyor efsunlarının bilinmemesini isteyen kişi kendi parlama özelliğini gizleme ayarı gelebilir yada bilgisayarı kötü olan biri bu efektleri kapatabilir
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Stanley yazdı:bu öneriyi pek doğru bulmasamda bazıları düşünmeden yazıyor efsunlarının bilinmemesini isteyen kişi kendi parlama özelliğini gizleme ayarı gelebilir yada bilgisayarı kötü olan biri bu efektleri kapatabilir
İstekte bulunan ve destek cıkanların yazdıklarına göre yorum yapıyorum hayal etmiyorum yani bu manada her insanin düsüncesi farklı oldugundan sizin gibi düsünememis olabilirim ki zaten ortaya simdiye kadar boyle yazılan bisey olmadı. Ayrıca sizin düsünceniz su gizleme olayı bilmiyorum ne kadar mümkündür.Bu tarz seyler ülkemizdeki oyun sektörü ve internet altyapısı düsünüldügünde zor olarak gorunuyor ki İkv oynanabilirliği cok yüksek bir oyun degil.Bu tarz eklentiler gelirse ufacık bir halde bile lag yasayan sunucuların halinin ne olacagını düsünemiyorum.
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black