Eşitsizlik ....

Arzın Çocukları klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Eşitsizlik ....

Mesaj gönderen Madaqaskar »

ve LODOS KALEYE GİDERKEN cinler ve akrepler var ? engerek yok
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Madaqaskar »

vahşi kudret yiyor burdakiler sadece 500 lira çalıor ? düşün
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Madaqaskar yazdı:EVET HALA EŞİTSİZLİK VAR

İSMETİ ÇEKERKEN 5-6 MUHAFIZ KESİONUSUZ İSMETİ ÇEKİOSUNUZ BİZ HANDANI KESMEK İÇİN 20-25 TANE MUHAFIZ KESİOS
BUNUDA SEN DÜŞÜN ?
Madaqaskar yazdı:ve LODOS KALEYE GİDERKEN cinler ve akrepler var ? engerek yok
Madaqaskar yazdı:vahşi kudret yiyor burdakiler sadece 500 lira çalıor ? düşün
mesaj düzenleme diye bir şey var farkındaysan.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
nightboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen nightboy »

haklısın tamamiyle katılıorm ama 1 sey var lodos sancak daha küçük bnce arz sancaktan isterseniz gidn bakın
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

Madaqaskar yazdı:EVET HALA EŞİTSİZLİK VAR

İSMETİ ÇEKERKEN 5-6 MUHAFIZ KESİONUSUZ İSMETİ ÇEKİOSUNUZ BİZ HANDANI KESMEK İÇİN 20-25 TANE MUHAFIZ KESİOS
BUNUDA SEN DÜŞÜN ?
Madaqaskar yazdı:ve LODOS KALEYE GİDERKEN cinler ve akrepler var ? engerek yok
Madaqaskar yazdı:vahşi kudret yiyor burdakiler sadece 500 lira çalıor ? düşün
ben hiç görmedim 20*25 muhafız kestiğini :)
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

MykonS yazdı:Arkadaşlar Lodoslar eşitsizlik konusundan ısrar ediyorlar onlara soruyorum ...

*Dev Komodo ya en kolay nerden gidilir (adadaki lodos sancagının arkasındaki yoldan)
*Eminönünden meteora giderken çok tartışma yapıyorsunuz acaba siz arz sancagın önünden mi geçiyorsunuz ...
Biz meteordan eminönü ne giderken lodos sancagının önünden geçiyoruz ...
*Mısır çarsı lodos kaleye ne kadar yakın bir deparlık mesafe arz sancaktan gelmek 2-3 depar sürüyor ...
*Haseki kapısına amma tartışma yarattınız isterseniz lodoslardan dümdüz geldiniz mi engereklerin ordaki kapıyıda açalım ....
*Migrata en çok hangi sancak yakın arz mı lodos mu ?? (Lodos 2 adım mesafe)
*Arz kale yolundaki vahşileri bile kıskanmışsınız neden ?? lodos kaleye giderken engerek ve küçük kertenkele arzlara giderken vahşi .... Tamam biz alalım vahşiyi ve engeregi bari az canla kaleye giderken bizi sersemletemezler kudretimizi çalmazlar ....

Hala eşitsizlik diyen Lodosların bu yazıyı okumasını tavsiye ediyorum .....
1-Gitmek isteyen köydende gider.
2-Sonuçta Komutan Arzların hakimiyetinde ;)
3-Haseki diye birşey var duymadın mı =)
4-Abartmaya gerek yok ;)
5-Labirent ne olacak mesela Lodos Klanına ait bir Loncanın üyesi var Klana girmek zorunda orasıda Arz Sancağa çok yakın ;)
6-Lodoslar genelde Arz Kalesi'ni bastığı için onlar tazılardan daha çok şikayetçi.

Umarım yeterli olmuştur ;)
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen secret96 »

MykonS yazdı:Arkadaşlar Lodoslar eşitsizlik konusundan ısrar ediyorlar onlara soruyorum ...

*Dev Komodo ya en kolay nerden gidilir (adadaki lodos sancagının arkasındaki yoldan)
*Eminönünden meteora giderken çok tartışma yapıyorsunuz acaba siz arz sancagın önünden mi geçiyorsunuz ...
Biz meteordan eminönü ne giderken lodos sancagının önünden geçiyoruz ...
*Mısır çarsı lodos kaleye ne kadar yakın bir deparlık mesafe arz sancaktan gelmek 2-3 depar sürüyor ...
*Haseki kapısına amma tartışma yarattınız isterseniz lodoslardan dümdüz geldiniz mi engereklerin ordaki kapıyıda açalım ....
*Migrata en çok hangi sancak yakın arz mı lodos mu ?? (Lodos 2 adım mesafe)
*Arz kale yolundaki vahşileri bile kıskanmışsınız neden ?? lodos kaleye giderken engerek ve küçük kertenkele arzlara giderken vahşi .... Tamam biz alalım vahşiyi ve engeregi bari az canla kaleye giderken bizi sersemletemezler kudretimizi çalmazlar ....

Hala eşitsizlik diyen Lodosların bu yazıyı okumasını tavsiye ediyorum .....
dediklerini bide benım acımdan bakalım Hasekı kapısı neden acıldı acaba ?bunun ccevabı arzlara kolaylık olması degilde nedir? diyorsunku migrata lodos sancagı daha yakın... arz sacagıda ada cıkısı 1 deparlı mesafede ... migratda arz sancaga cok uzak degil ve biz migrata giderken nerdeyse arz sancagın yanından gecioruz... ondan sonra diyorsunku vahsıler kudretimizi calıyor... zihin at yada 2 wurulus yanı war kesemiyormsun...sonra komutan arzların hemen altında biz meteora nasıl gececez? bu konunun cevabı ise sizin için hasekı kapısı actılar ben diyorumkı birde ısınlanma makınesi koysunlar kapıya falan gerek kalmasın ne dersiniz Allahım ne güzel imkanlarınız war konusyorsunuz ve dev komodoya gelın dev komodoya arz sancakdan düz giderekde gidiliyor adanın haritasını sana bnmi çgretecem bunlar aklına al ccevap wer :ugeek:
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen secret96 »

Firelife yazdı:Kesinlikle doğru bir kaç boşboğaz lodosların ettiği laflar ama asıl arzlara yapılan haksızlığı kimse göremiyor kaleyi basınca lodoslar 1saat çıkamıyoruz ama lodos kale basılmıyor 100 tane çıkışı war :cry:

emın önündekı arz sancak 2 cıkıslı biliyorsan konusma bnce bu konuda :!: :!: :!: :!:
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

secret96 yazdı:
Firelife yazdı:Kesinlikle doğru bir kaç boşboğaz lodosların ettiği laflar ama asıl arzlara yapılan haksızlığı kimse göremiyor kaleyi basınca lodoslar 1saat çıkamıyoruz ama lodos kale basılmıyor 100 tane çıkışı war :cry:

emın önündekı arz sancak 2 cıkıslı biliyorsan konusma bnce bu konuda :!: :!: :!: :!:
kale diyor ;)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

MykonS yazdı:
secret96 yazdı:

kale diyor ;)
Çıkmak isteyen istediği gibi çıkar... em yolları var çık eminönüne meteor 2 adımlık mesafe tekrar gir arkadan dolaş nasıl olsa kalen basılmış arkada fazla lodosun kalacağını zannetmiyorum dolaş hedefine git ? Olmadı klandan çık. Eminönünde kalemizin çıkışının çok olması ismetin kesimini kolaylaştırıyor. Sizin kalenizin tek çıkışının olmasının bizi zorlaştıran yanları nelerdir bir düşün ? ;)
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.

“Arzın Çocukları” sayfasına dön