Oyunu Bırakıyorum Herkese Kolay Gelsin

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunu Bırakıyorum Herkese Kolay Gelsin

Mesaj gönderen serkannnn »

Söylediklerinde haklısın Yücel. Bu blok olayını başta desteklemiştim, hatayı kullananların ceza alması gerekliydi diye düşünmüştüm. Ancak birçok kişinin değer verdiği kişiler hata kullanımı sebebiyle banlanırken, her fırsatta bir başkasını soyayım düşüncesiyle oyuna dahil olan kişiler hala ve hala oyunda gezinmekte, üstelik 'evet kullandım ama ceza almadım' diyebilecek kadar da kendine güveni tam olarak.. Şuan oyuna girmemin tek sebebi birkaç kişiyle olan muhabbetimdir, başka hiçbirşey zevk vermiyor, yakında benzer bir konu da ben açarım. Msn adresini gönderirsen iletişimi koparmamış oluruz ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
ermer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ermer »

erdem3451 yazdı:Mrb Kardeşim,Oyundan Ayrılma isteğinin gösterilen sebeblere dayandırarak göstermen oldukça üzücü.BU Oyunun Değerli oyunculara ihtiyacı var bu çerçevede -Destek Sitemini kullanmanı tavsiye ederim ki Hata Üzerine ceza Alan Kişiler Hakkında Yönetimin Gerçekten İyi Niyet Üzerine kurulu bir düşüncesi var.

Yönetim Cezaların Sebebinin Çekirdeğinde Yaptıkları Davranışla Beraber Kazandıkları Haksız Kazançın olduğunu belirtti.Söz konusu Oyuncular Haksız Kazançları İle Oyuna bırakılamazdı elbette.Ya Söz konusu Kazanç Silinmeli yada Ceza verilmeli idi.
Bu Bağlamda Yönetimin Gerekli Zamanının olmaması ve Oyunun Birçok Yönüne koşturma çabası içerisinde bu Haksız Kazançı silmenın Uzun zaman alacağı için ceza verilmesi uygun görüldü. ;)
Bu Paralelde Düşünürsek Hata Üzerine Ceza Alanların -Destek Sİstemine Mesaj atıp olayı yönetimle çözmeleri gerçekten olması gerekendir.Bunun Dışında İKV Hariç Diğer Bütün MMORPG Oyunlarında Oyunun herhangi bir açığını yada hatasını kullanıp Bırakın Haksız Kazancı Bireysel Olarak kullanmak bile suçtur ve Farkına Varılmasıyla Anında Cezalandırılır.Olması Gerekende Budur.Yapanda İnsan Oynayanda İnsan.Bu yönde bakarsak öncelikle Gelişen bir Proje Olan İKV'nın iyi niyetimize ihtiyacı var ;)
Bunun Dışında yönetimin Haseki Kapısını açması da tartışılan konulardan fakat Karalayıcı eleştiriler hiçbirşey ifade etmez yapıcı şekilde eleştiri ve çözümleri birarada sunup konuşulmalıdır.

Diğer Yandan

Kararını Bu kadar basit vermemeni isterim gerçekten Herşeye rağmen kesin bir düşüncen varsa saygı duymamız gerekir.Allah yolunu sana daim kılsın, başarılar.

Arkadışımız ne güzel bir çerçeve çizmiş, paraleller konusunda da bir okadar başarılı, üstelik hiç birimizin bilmediği kadar bilgiye sahip, ne mutlu kendisine.
Bu oyundaki DESTEK takımı, arkadaşımızında içinde bulunduğu ŞAK-ŞAK takımı kadar aktif ve başarılı olsaydı onca arkadaşımız haksız yere oyundan uzaklaştırılmayacaktı, yücel gibi bir çok değerli, duyarlı insanda oyunu bırakmayacaktı. Suya taş atıp iyice bulandırmayayım diyorum hep ama şu lafazanları gördükçe kendimi de tutamıyorum.

Başarısız bir yönetim sergileyen yönetici kadro arkadaşlarımızın banlanmasına neden olmuştur, üzerine sahte göz yaşları döktüler. şimdide erdem gibi arkadaşlarda pis ellerini banlanan arkadaşların alın terleriyle yıkıyorlar.

Ortadaki hata başta yönetim olmak üzere hepimizin suçudur, cezasını o arkadaşlar çekiyor bunu herkes böyle bilse bence iyi eder. Bu şartlarda durum kabul edilip susulabilir. Ama şu tipler çıkmıyor mu ortaya insanı herşeyden soğutuyorlar.

yücel arkadaşa hayatta başarılar, inşallah en kısa zaman da geri dönmeni sağlayacak şartlar olgunlaşır, oyunun sana ihtiyacı var erdeme değil....
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aQuaLand »

Bogmarocky yazdı:[*] Godofwaryucel-Godofhealty-Godofmagician[*]
"
Yönetim istifa çığlıklarını duyar gibiyim artık.Moderasyon ekibi görevlerini yerine getiremiyorsa ve Yücel gibi değerli arkadaşların bu şekilde tepki vereceği eylemlerde bulunuyorsa sözün bittiği yere gelmişiz demektir.Arkadaşımın da vurguladığı gibi moderasyon ekibinin; alınan kararlardan ve cezai işlem uygulamalarından oyun içi monarşi yaratmaya çalıştığı anlaşılıyor.
"kendi egolarını tatmin etmek üzere bulunduğuna inandığım yöneticiler bu oyundan uzaklaşmadıkarı sürece"
Dikkate alınması gerektiğini belirterek Yücel arkadaşıma katılıyor ve baskıcı moderasyon ekibini istifaya davet ediyorum.

"yapıcı şekilde eleştiri ve çözümleri birarada sunup konuşulmalıdır."
Bugüne kadar yapılabilecek tüm eleştiriler yapıldı ama dikkate alınmadı.Dikkate alındıysa bile gereken hassasiyet gösterilmedi.Sizce yeterince konuşulmadı mı?
Yapılan eleştirilerin sertleşmesi moderasyon ekibine ve yandaşlarına rahatsızlık veriyorsa neden hala gerekenler yapılmıyor?
"Yönetim Cezaların Sebebinin Çekirdeğinde Yaptıkları Davranışla Beraber Kazandıkları Haksız Kazançın olduğunu belirtti.Söz konusu Oyuncular Haksız Kazançları İle Oyuna bırakılamazdı elbette.Ya Söz konusu Kazanç Silinmeli yada Ceza verilmeli idi.Bu Bağlamda Yönetimin Gerekli Zamanının olmaması ve Oyunun Birçok Yönüne koşturma çabası içerisinde bu Haksız Kazançı silmenın Uzun zaman alacağı için ceza verilmesi uygun görüldü."
Sizin de açıktan haberiniz olsaydı faydalanmaz mıydınız?
Yönetimi aklama mücadelesi vermenizin sebebi nedir?
Yeterli zamanları yoksa, bu işi olması gerektiği gibi yapamıyorlarsa neden istifa etmiyorlar?
Moderasyon ekibinin sözcüsüymüş gibi kendilerinin sunması gereken gerekçeleri bizlerle paylaşma hakkını nerden aldınız?
Siz bu kadar bilgiye nasıl sahip oldunuz?
"Bu Paralelde Düşünürsek Hata Üzerine Ceza Alanların -Destek Sİstemine Mesaj atıp olayı yönetimle çözmeleri gerçekten olması gerekendir.Bunun Dışında İKV Hariç Diğer Bütün MMORPG Oyunlarında Oyunun herhangi bir açığını yada hatasını kullanıp Bırakın Haksız Kazancı Bireysel Olarak kullanmak bile suçtur ve Farkına Varılmasıyla Anında Cezalandırılır.Olması Gerekende Budur.Yapanda İnsan Oynayanda İnsan.Bu yönde bakarsak öncelikle Gelişen bir Proje Olan İKV'nın iyi niyetimize ihtiyacı var."
Moderasyon müdahalesine maruz kalan arkadaşlar her yoldan tepkilerini ifade ediyor taleplerini iletiyorlar gereken yere.
İKV dışında MMORPG kaç oyun oynadınız?
Sonuç olarak; moderasyon ekibi burada da ifade etmeye çalıştığım gibi oyun içi cepheleşme yaratabilecek eylemlere devam etmekte.Yücel'i destekliyor;daha hassas, daha adil ve daha becerikli yeni bir moderasyon ekibinin oluşturulmasını temenni ediyorum.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

Selametle.
Bogmarocky
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bogmarocky »

yucel525 yazdı:Oyuna bir süre özel işlerim dolayısıyla ara vermiştim fakat geri dönmeye karar verdiğim zaman yönetimin yaptığı hataları gördüm ve oyunu tamamen bırakma kararı aldım.İnsanlar hata yaptıklarında özür dilerler.Fakat bizim baskıcı yönetimimiz bu hatayı kullananları cezalandırma yolunu seçmiştir.Bloku açılan arkadaşlar haber vermişler öyle duydum.Bir online oyunda Gmler TTler Yöneticiler oyun adına çalıştıkları için oyunun açıklarını hatalarını vs. bildirmek durumundalardır.Fakat sıradan bir oyuncunun bunu haber vermesi zorunluluğu yoktur.Haber vermesi "iyilik" yapması demektir."İyilik" insanın insiyatifine bağlı birşeydir.İyilik yapan insanı ödüllendirebilirsiniz bu da sizin insiyatifinize bağlı fakat yapmayanı cezalandırmak sizin ne kadar baskıcı bir yönetim olduğunuzu gösterir.Oyunun sağlığı için değil , kendi egolarını tatmin etmek üzere bulunduğuna inandığım yöneticiler bu oyundan uzaklaşmadıkarı sürece oyuna tekrar dönmeyi düşünmüyorum.

Bu yazıyı çok kimsenin okuyabileceğine inanmıyorum.Çünkü bu yazı yönetimin hoşuna gitmeyecek ve yönetim her zaman hoşuna gitmeyen şeyleri engeller uzaklaştırır bloklar.
Umarım yönetim beni bir kez olsun şaşırtır ve bir helallik alırım.
Herkes hakkını helal etsin. Umarım farklı şeyler yaşanırda arayı soğutmadan dönerim.
Godofwaryucel-Godofhealty-Godofmagician
gündemde kalması gereken bi konu bence..

“Genel Sohbet” sayfasına dön