Atabey susturuldu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Atabey susturuldu

Mesaj gönderen kimbirlik »

kerim73 yazdı:
hercülesi geçen gün tekti kestim adam 5 kişi toplamış gelmiş kesio arkasından ezme dio halo ise teke tekte bükemediğinin elini öpüo çocuk bence hercüles
Batu senin çocuk olduğunu herkes bildiği için senin hala büyümediğini varsayarak sana cvp vermiorum ....

Bu arada kesilince ezik ya da başka birşey olunmuor.. Burada eziklik ya da başka bir laf söz konusu deildir...

Konuyu saptırarak üste çıkanlar da bundan faydalanarak caymaya çalışanlar...

Ha revengoffage Ben bugün full oyundaydım eğer birazcık haysiyet olsaydı gelirdin bnm nick e pm atıp ver tlfn u derdin ben de vermessem bu lafı ederdin .. Bu arada Msn ye gel gerçek yüzümü gör... O zaman aklını başına getiririm ..

Atabey sana gelince hala konuşuor musun Kfr ettiğin yetmezmiş gibi hala eleştri yapıorsun Oyunda çıtın çıkmıor yine sus alıcaksın diye ...

Hadi bakalım Oyunda bana ulaş derimm Revengoffage....

Ha bu arada kolaysa git kes diordun bugün junon u 2 defa kestim ... İstersen lodoslara sorabilirsin bu arada zırh düştü ..

Artık bunun üstüne bir soğuk su iç Atabey ... Zırhı da Oyundan görmek istersen yansıtırım hiç dert deil ...

Atabey loncandaki arkadaşlarının kestiği ile deil kendi kestiğin ile övün... Sonra da bana bir şeyler öğretmeye kalkış...

Dediğim gibi junon u kesmek Kolay iş Ama bunu yapabilecek oyuncu kalitesine bağlıdır...
Junona gittiniz kestiniz anladıkta,sanki tek başına kesmiş gibi konuşuyorsun :) aynı zamanda Atabey Serkan abimiz sizin seviyenizin altına düşmez
xKERBELAx*Cihadxkerbela
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

kerim73 yazdı:
hercülesi geçen gün tekti kestim adam 5 kişi toplamış gelmiş kesio arkasından ezme dio halo ise teke tekte bükemediğinin elini öpüo çocuk bence hercüles
Batu senin çocuk olduğunu herkes bildiği için senin hala büyümediğini varsayarak sana cvp vermiorum ....

Bu arada kesilince ezik ya da başka birşey olunmuor.. Burada eziklik ya da başka bir laf söz konusu deildir...

Konuyu saptırarak üste çıkanlar da bundan faydalanarak caymaya çalışanlar...

Ha revengoffage Ben bugün full oyundaydım eğer birazcık haysiyet olsaydı gelirdin bnm nick e pm atıp ver tlfn u derdin ben de vermessem bu lafı ederdin .. Bu arada Msn ye gel gerçek yüzümü gör... O zaman aklını başına getiririm ..

Atabey sana gelince hala konuşuor musun Kfr ettiğin yetmezmiş gibi hala eleştri yapıorsun Oyunda çıtın çıkmıor yine sus alıcaksın diye ...

Hadi bakalım Oyunda bana ulaş derimm Revengoffage....

Ha bu arada kolaysa git kes diordun bugün junon u 2 defa kestim ... İstersen lodoslara sorabilirsin bu arada zırh düştü ..

Artık bunun üstüne bir soğuk su iç Atabey ... Zırhı da Oyundan görmek istersen yansıtırım hiç dert deil ...

Atabey loncandaki arkadaşlarının kestiği ile deil kendi kestiğin ile övün... Sonra da bana bir şeyler öğretmeye kalkış...

Dediğim gibi junon u kesmek Kolay iş Ama bunu yapabilecek oyuncu kalitesine bağlıdır...
Ne bu şiddet bu celal yavrum :lol:

Bu hırs ne ben en son 7 yasında okul arkadaslarımla benim kalemim var senın yok, benım baban senın babanı dover bu tür tartısmalar yapıyodum :lol:

Biri su getirsin cocuk kendini kaptırmıs :lol:
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Bir de çıkmadan yazıyım sen simdi savunursun ölümüne ne hırsı felan diye :lol:

Ben bu konuyu arkadaslarıma bilgilendirme olsun diye actım konunun senin zırh düşürmene kadar gelmesi senin kendini nasil kaptırdıgını nasıl hırs yaptıgını gosterir :lol:

Hadi canım bır daha bakmayacagım buraya kalbin duracak bir gün :lol:
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Konuyu gene saptırarak bir yerlere varmaya çalışıyorsun Ben sen kes dediğin için deil zaten kesmeyi amaçladığım için kestim ... Sen de Dier forumdaki yazdıklarını oku ona göre konuş...

Eğer burda yazdıkların ile orda yazdıkların birbiri ile uyuşmuyorsa Sana Dönek demekten başka birşey demiyorum..

Asıl mesele senin kişiliksiz biri oluşundur. Yalakalarında epey bir destek verior.. Bizim Yalakalara ihtiyacımız yoq...

Bi daha cvp verme. Zaten Kişiliksiz biri ile Gereksiz tartıştığıma çok üzüldüm.. Ben sizin gbi çocukluk yaparak karşımdakine çocuk da demiorum .. Batu ya çocuk dediysem bir bildiğimiz vardır ...

Hala oyundan Bana ulaş Revenofage .... Tlfn alırsın konuşuruz msn veririz konuşuruz...

Bir oyunda Kesilip te kfr ettikten sonra sus alan kişi Daha sonra gidip te Froum a haksızlık olduğunu göstermeye çalışıp Forum kirliliği yapması baştan hata...

Umarım bir daha senin gibiler gidip te böle forum kirlilikleri

İyi oyunlar diliyorum bu konuyu burda kapatıyorum.. Kendi kişiliğini soruştur Atabey !
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Scraflyxmagician
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Scraflyxmagician »

Ben bıktım artık bir haftada3 kere susturuluyorum açılıyor susturulmam akşam bir açıyorum selamın aleyküm yazdıgım an

(karakteriniz bir yönetici tarafından susuturulmuştur) :D Bi adam gibi oyun oynayamadım 1 buçuk senedir :D
]

“Genel Sohbet” sayfasına dön