Lütfen Biraz Sağ Duyu!!!!
Re: Lütfen Biraz Sağ Duyu!!!!
Zaten İksir üretmesi İçin Kimyacı arkadaşlar var sizin bu dediğiniz yücelen ceketi üretmek yerine mısırdan Npc lerden almak gibi bişi olur... bence gereksiz bi konu...
I lost my temper
xenn yazdı:Zaten İksir üretmesi İçin Kimyacı arkadaşlar var sizin bu dediğiniz yücelen ceketi üretmek yerine mısırdan Npc lerden almak gibi bişi olur... bence gereksiz bi konu...
Konuyu iyi okumadan yazdığın ap açık orta'da..Biraz oku anlıcaksın orda ne demek istediğimizi
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
DoCToRXxX yazdı:Öncelikle Selamlar..
Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın yönetim'e bir sitem değildir sadece gördüğüm yanlışları paylaşmamdır.Ve bu yanlışlar doğrultusunda oyunun gittiği ve gideceği haldir!!!
Yeni bölgeler geldi geleli şuan da oyuncuların amacı şaheser eşya düşürüp bir şeyler yapabilmek..Ancak Şu bir gerçek ki Gerek migrat ve sığınaklar,Gerekse Kadim..Bu 3 bölge en çok iksir harcanılan yer ve iksir olmadan birşey yapılamıyor.Migrat'tan başlarsam eğer,Centurion kesiminde harcanılan iksirler ve junonda harcanılan iksirlere bakılırsa Oyunda ki çoğu arkadaşımızın iksir yapıcak parası yok ve ya maden toplayamıyor ve ya Yeni başlayan arkadaşlar iksir konusunda ve görevler konusunda sıkıntı çekiyor.Biz bu oyun'u çözmüş ve biliyor olabiliriz,İksir yapıcak,maden toplayacak paramızda olabilir ancak biz bile zorluk çekiyoruz nedeni ise;Maden fiyatların uçmuş ve satan kişilerin az olmasından dolayı Örnek;Dün Ökse otu'na 100bin çeken oldu tanesine..Ökse otu bile tanesi 100bin olabiliyorsa Mavi topaz'ın tanesi 7milyon olabiliyorsa siz düşünün yeni başlayan arkadaşların halini.Nerde şaheser,nerde iksir yapıcaklar.Çarşı içerisinde iksir satışı yapılsa bu sorun tamamen orta'dan kalkıcağını düşünüyorum.Hem yeni başlayan arkadaşlar daha kolaylıkla görevlerde başarılı olurlar hem de Tüm oyuncular rahat bir nefes alırlar.Yapılan çalışmalarda Boss'ların gücü ve menzili konusunda;Motorin'in menzili azaltıldı bilindiği üzere motorin'in menzili azaltılmadığı zaman iksir tüketimi olmadığı ve rahat kesildiğini herkes için biliyoruz.Ne gerek vardı Menzil'in azaltılmasına?İnsanların rahatça görev yapmaları yanlış birşeymiydi..Eğer bu hata ise siz bunu bir hata olarak görüyorsanız oyunda ki çoğu hatanın şuan da var olmasında neden bir değişiklik olmuyor...
Bölgelerde düşen şaheser eşyalar ve nadide eşyalardan 100 tane düşüyor,Her kesimde Farklı bir eşya düşse ve Alan razı veren razı olsa,Şöyle ki Yapılan hatalardan oyuncuların sizlere olan tavırlarını biliyorsunuz bunu düzeltmek yerine,niye daha da tavırlı bir hal aldırıyosunuz!!!
Bölgeler geldi Kadim hidra görevlerini yapanlar yok denilesi kadar azaldı,Bu kadar kişi var 49 olmaya çabalayan oyuna yeni başlayan,Eklentiler geldi ise Kadim'in gücünü yükseltmek neye göre doğru tartışılır.İnsanlar şaheser eşya üretmek için can atıyor ama kadim hidra'yı kesemiyor;Şuan da kadim hidra fiyatı ortalama 35-40m,Mavi topaz 7m,İridyum 11-12m civarında,Piyasa bu kadar yüksekken şaheser eşya üreticeklerin önü kesiliyor şahsıma göre..
Sizden biraz anlayış,Biraz Oyuncuların fikirlerini anlayıp bizleri mutlu edecek ve oyuna bağlayacak yönde kararlar almanızı ve bunlara göre eklentiler yapmanızı bekliyoruz.Çok birşey istemiyoruz!!!
Son olarak oyunun tanıtımları çok güzel,insanlar oyunu çok seviyor ve sizde kendinizce çok güzel yönetiyorsunuz;Ancak eksiklerinizi gideremesseniz dahil yarıya indirmenin iyi olacağı kaanatindeyim..
Sevgiler..
MerhabaLar ÖnceLikLe Sana KesinLikLe KatıLdığımı Öne SürüyoRm Kendimden yoLa Çıkarak Yeni başLayan Bir Oyuncunun bunLarı Yapması Çok Zor Ben oyuna BaşLarken 1'LwL'de Rahatcana Kasıyordum Ama İnsan ŞöyLe bir Düşününce Kasmaya Hevesi biLe KaLmıyor Labirent'deki GörevLer Cevriye Kara Kurk FLn FLn Eskiden Sadece BunLar Vardı Şimdi İse KafaLar daha Karışık Kadim YeşiL HidRa SoLucan Kenan FaLan FiLan ..
SoLucan Görevim vaR 1 HaFTadır ÖzeLLikLe ForuMLara Konu açıyoRum Ki Herkes TopLansın Herkez Ters Tepki veriyor SoLucan Görevi oLan 20 İnsan vaR Ama Destek yok Diye Hiç Biri Uğraşmak İstemiyor İksirLer ve SığınakLara GeLince Grup BöLGeLeri Çok saçMa oLdu sadece Çevresi ve Tanıdığı oLan Grup böLgeLerine GirebiLiyor MeseLa Ben 49 LwL Olduğumda Bir Kaç Arkadaşım Sayesinde Migrat & Sığınak BöLgeLerini GörebiLeceğim Kimi aRkadaşLarımız var 49 LwL OLmuş Tanıdığı Loncası OLmadığı İçin GidemiyoR Hiç bir Yere Gitse biLe şöyLe bir BakaLım Dediğiniz Gibi İksir Çok Çok Lazım oLuyor İksir Yapmak İçin Reçete Reçete Yapmak İçin Para Lazım parayı buLsak biLe Reçete HazırLamak İçin GerekLi MaLZemeLeR BunLarın Sonu Hep Para Para Para ...
Son OLarak Bir ÖNeride buLunmak İstiyoRm Arkadaşın Dediği Gibi Bir Tüccar KoysunLar ALış veriş Listesinde İksir BuLunan BöyLeLikLe Tüm zorLukLar biraz daha RahatLAR hEMDE ŞikayetLer azaLır ...
Bu Oyunda 700.000 Kit Var İse Herkezin İsteği Gerçek oLamaz Ama Oyunun Sürekliliği İçin LüTFen Bu Konuyu Dikkat'e aLınız :!:
İyi OyunLar İyi Forumlar ...
Cogunlukda ıksırlerın NPC ler tarfından satılması ıstenılıor önyargılı deılım merak etme :evil:DoCToRXxX yazdı:xenn yazdı:Zaten İksir üretmesi İçin Kimyacı arkadaşlar var sizin bu dediğiniz yücelen ceketi üretmek yerine mısırdan Npc lerden almak gibi bişi olur... bence gereksiz bi konu...
Konuyu iyi okumadan yazdığın ap açık orta'da..Biraz oku anlıcaksın orda ne demek istediğimizi
I lost my temper
Bunda Saçmalık nedir o zaman açıklarmısın?Kimyacı arkadaşlar demişsin,Kimyacılara gittiğin de madensiz üretiyorlar zaten,Sancak sunucusundasın ordaki madenlerin fiyatını bilmiyorum,Lakin Eminönü sunucusunda yeni başlayanlar için ve devamlı sığınak ve migrat yapanlar için maden fiyatları zorlayıcı.xenn yazdı:Cogunlukda ıksırlerın NPC ler tarfından satılması ıstenılıor önyargılı deılım merak etme :evil:DoCToRXxX yazdı:xenn yazdı:Zaten İksir üretmesi İçin Kimyacı arkadaşlar var sizin bu dediğiniz yücelen ceketi üretmek yerine mısırdan Npc lerden almak gibi bişi olur... bence gereksiz bi konu...
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
1 iksir üretimine 250 300 bin verdikten sonra ne anlamı kalıyor bu işin ? Tabii bir bölgede 10 - 15 gittiğini hesapla en iyi ihtimalle ? Şahsen bu parayı iksire yatırmak bana dokunuyorxenn yazdı:Cogunlukda ıksırlerın NPC ler tarfından satılması ıstenılıor önyargılı deılım merak etme :evil:DoCToRXxX yazdı:xenn yazdı:Zaten İksir üretmesi İçin Kimyacı arkadaşlar var sizin bu dediğiniz yücelen ceketi üretmek yerine mısırdan Npc lerden almak gibi bişi olur... bence gereksiz bi konu...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Oldu olucak bazı npcler madende satsın saçmalamayın ikvde herşey reçete ve maden üzerine kurulu
bu olayı bi npcyle çözmeye kalkarsan oyunun bi anlamı kalmaz...
Redsxkirke
bu olayı bi npcyle çözmeye kalkarsan oyunun bi anlamı kalmaz...
Redsxkirke
Oyunun Nasıl anlamı kalmıyor...Arkadaşlar Bir bakın Sunucularda ki Üye sayısını kafanızda bir canlandırın.Eminönü sunucusunda 1 hafta bir maden çekmeye çalışın veya almaya çalışın o zaman ne demek istediğimizi anlayacaksınız
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
boş bir öneri değil eminonu gibi kalabalık bir yerde aynı madenden 3 farklı yerden çıktığını sayalım ve bunların 5 er dk arayla çekildiğini düşünelim ve bu madenlerde bekleyen ortalama 3 kişi düşünelim eğer şansınz varsa ve hızlıysanız 1 saate 1-2 tilki üretebilirsiniz eğer ben lotoyu bile tutturdum tanesi 10.ooo den maden bile bulurum dersen paran varsa bu sayıyı arttırabilrsin ama önce bi kupon doldur milyoner olurda hala oynarsan madende ararsın 10.ooo den
)
Öneriye gelirsek:Eğer npc de iksir satımına kesinlikle karşıysak yinede iksir üretimi için reçetelerde bulunan materyallerde bi indirime gidilebilir ve unutulmadan extra reçete üretimi (KHS)vb. madenlerdede indirime gidilmelidir...
iyi oyunlar.com
Öneriye gelirsek:Eğer npc de iksir satımına kesinlikle karşıysak yinede iksir üretimi için reçetelerde bulunan materyallerde bi indirime gidilebilir ve unutulmadan extra reçete üretimi (KHS)vb. madenlerdede indirime gidilmelidir...
iyi oyunlar.com
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007