Eski-Yeni Oyuncu Farkları
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eski-Yeni Oyuncu Farkları
Merhaba,
Her Betacıya Öyle Bakmıcaksın Benım Beta Arkadaşlarım Var Ama O kadarda güçlü Değil fazla Parasıda yok.Bana Göre yenı oyuncularda para çok oluyor.! Zengın Olanlar zamanında kp kasmıs gözluk almıs o zamanlarda gözlukler 30-40m du öle para kazanmıstır..!
Her Betacıya Öyle Bakmıcaksın Benım Beta Arkadaşlarım Var Ama O kadarda güçlü Değil fazla Parasıda yok.Bana Göre yenı oyuncularda para çok oluyor.! Zengın Olanlar zamanında kp kasmıs gözluk almıs o zamanlarda gözlukler 30-40m du öle para kazanmıstır..!
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ben oyuna temmuz 2008de başladım yani çok eski değilim.ama bir çok betalı arkadaşım var ve hiç biri zengin falan değil.ama oyuna sonradan başlayan arkadaşlarımda çok daha fazla para var ve itemleri ful dizmişler.yani yeni oyuncularda para daha çok oluyo. tabi sonuçta harcadığı emeğe bağlı. ama seninde haklı noktaların yok değil örneğin bazıları maden çekme programı falan kullanıyo(bu söylediğim betalı içinde sonradan başlayanlar içinde geçerlidir). o kadar maden başında oturuyorum boşuna adam 1 sn geçmeden çekiyo. yani demek istediğim bunun betalıyla betasızla bi alakası olmadığıdır 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Beta ile alakası yok.Sunucum 2 yıl önce açıldı.Ben 1 yıl önce başladım sunucuya.Normalde 3 yıllık oyuncuyum.İlk başladığımda eminönünde benden kat kat zengin olan oyuncudan şuan çok daha zenginim.Bu iş emeğe bakar.
çok saçma bir konu 3 senelik oyuncuyum şaheserim yok hidrayı kesemedim, loncam yok (kendim de girmek istemedim) ve en önemlisi programın p'sini dahi kullanmadım.Bence bu konu resmen eski oyuncuları aşağılamak gibi olmuştur.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Yazmayacaktım konu hortlamasın diye ama hortlanacak konu yok konu resmen güncel konu 10 yılda hiçbirşey değişmemiş eskiden programla maden cekıyorlardı şimdi kopya yapıyorlar yine aynı gidişat olan bize oluyo 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
vay arkadaş bundan 10 yıl önce de mi bono ile kopya yapılıyordu? hani derler ya tarih tekerrürden ibarettir, tutuyor yani arkadaşlar.
bir de şu çakma lonca olayını iyi tespit etmiş. meranda zamanında ' aaaaa ' loncası olur bu loncaya ait oyuncular ' aaaaax... ' diye isimlerini koyardı. tabii biz o zamanlar çömeziz biz de bilmiyoruz. işte bunların çakma loncalarına üye olmuşuz. aradaki fark ise şöyle ' aaaaaxxx.....'. yani orijinal loncalar bir tane x ile çakmaları üç tane x ile yazılıyordu.
bir de şu çakma lonca olayını iyi tespit etmiş. meranda zamanında ' aaaaa ' loncası olur bu loncaya ait oyuncular ' aaaaax... ' diye isimlerini koyardı. tabii biz o zamanlar çömeziz biz de bilmiyoruz. işte bunların çakma loncalarına üye olmuşuz. aradaki fark ise şöyle ' aaaaaxxx.....'. yani orijinal loncalar bir tane x ile çakmaları üç tane x ile yazılıyordu.
10 yıl öncede vardı şimdie var 
Eski oyuncu madde 4;
*Eğer bono zamanında da oynadıysa elindeki sahte bonoları satıp para yapıp hava atmıştır.
Böyle insanlarla beraber oynadım teşkilatta hepsinde ne hikmetse full itemler dolu para sınırsız oyuna ejder asa ecel güncellemeleri geliyor geldiği akşamı yansıtıyorlar takıp adam kesiyorlar vs. bizde aylarca uğraşıyorduk. 10 yıl öncede kopya yapan üsküdarı geçiyordu şimdide öyle.
*Eğer bono zamanında da oynadıysa elindeki sahte bonoları satıp para yapıp hava atmıştır.
Böyle insanlarla beraber oynadım teşkilatta hepsinde ne hikmetse full itemler dolu para sınırsız oyuna ejder asa ecel güncellemeleri geliyor geldiği akşamı yansıtıyorlar takıp adam kesiyorlar vs. bizde aylarca uğraşıyorduk. 10 yıl öncede kopya yapan üsküdarı geçiyordu şimdide öyle.