Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Mesaj gönderen Reymond »

pet sen anca yağ cekerek üretirsin zaten
<)
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Merhaba,
Her Betacıya Öyle Bakmıcaksın Benım Beta Arkadaşlarım Var Ama O kadarda güçlü Değil fazla Parasıda yok.Bana Göre yenı oyuncularda para çok oluyor.! Zengın Olanlar zamanında kp kasmıs gözluk almıs o zamanlarda gözlukler 30-40m du öle para kazanmıstır..!
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

ben oyuna temmuz 2008de başladım yani çok eski değilim.ama bir çok betalı arkadaşım var ve hiç biri zengin falan değil.ama oyuna sonradan başlayan arkadaşlarımda çok daha fazla para var ve itemleri ful dizmişler.yani yeni oyuncularda para daha çok oluyo. tabi sonuçta harcadığı emeğe bağlı. ama seninde haklı noktaların yok değil örneğin bazıları maden çekme programı falan kullanıyo(bu söylediğim betalı içinde sonradan başlayanlar içinde geçerlidir). o kadar maden başında oturuyorum boşuna adam 1 sn geçmeden çekiyo. yani demek istediğim bunun betalıyla betasızla bi alakası olmadığıdır ;)
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Beta ile alakası yok.Sunucum 2 yıl önce açıldı.Ben 1 yıl önce başladım sunucuya.Normalde 3 yıllık oyuncuyum.İlk başladığımda eminönünde benden kat kat zengin olan oyuncudan şuan çok daha zenginim.Bu iş emeğe bakar.
Kullanıcı avatarı
M3rt
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen M3rt »

çok saçma bir konu 3 senelik oyuncuyum şaheserim yok hidrayı kesemedim, loncam yok (kendim de girmek istemedim) ve en önemlisi programın p'sini dahi kullanmadım.Bence bu konu resmen eski oyuncuları aşağılamak gibi olmuştur.
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...

Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
arena7759
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen arena7759 »

Yazmayacaktım konu hortlamasın diye ama hortlanacak konu yok konu resmen güncel konu 10 yılda hiçbirşey değişmemiş eskiden programla maden cekıyorlardı şimdi kopya yapıyorlar yine aynı gidişat olan bize oluyo :)
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

vay arkadaş bundan 10 yıl önce de mi bono ile kopya yapılıyordu? hani derler ya tarih tekerrürden ibarettir, tutuyor yani arkadaşlar.

bir de şu çakma lonca olayını iyi tespit etmiş. meranda zamanında ' aaaaa ' loncası olur bu loncaya ait oyuncular ' aaaaax... ' diye isimlerini koyardı. tabii biz o zamanlar çömeziz biz de bilmiyoruz. işte bunların çakma loncalarına üye olmuşuz. aradaki fark ise şöyle ' aaaaaxxx.....'. yani orijinal loncalar bir tane x ile çakmaları üç tane x ile yazılıyordu.
kanseven
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kanseven »

10 yıl öncede vardı şimdie var :(
arena7759
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen arena7759 »

Eski oyuncu madde 4;
*Eğer bono zamanında da oynadıysa elindeki sahte bonoları satıp para yapıp hava atmıştır.

Böyle insanlarla beraber oynadım teşkilatta hepsinde ne hikmetse full itemler dolu para sınırsız oyuna ejder asa ecel güncellemeleri geliyor geldiği akşamı yansıtıyorlar takıp adam kesiyorlar vs. bizde aylarca uğraşıyorduk. 10 yıl öncede kopya yapan üsküdarı geçiyordu şimdide öyle.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön