hakankusay yazdı:O kadar sevindim ki şu menzilin gelmesine anlatamam . Her yiğidin harcı olmamalı yarım saatte bir Grup Bölgelerinde boss kesip 20m'lik eşyaya sahip olmak.
ya o yarım saatı gırıp esya dusuremeyenlere ne dıyıcen haksızlık degıl mı ben ıtemı mı de aldım madalyamı da ıksırımı de ama HAKSIZLIK BIZ BOYLE KOLAY ALMISKEN SIMDI BU GUNCELLEME ILE HIC ALAMAYANLARA HAKSIZLIK DEGIL MI SADECE KENDI GÖZÜNÜZDEN BAKMAYIN....
dırencı fulle kenan kes daha saglam ıtem ler alırsın
Kenan'a gitmek kolay mı?
Tamam kesmek basit ama gidene kadar insanın canı çıkıyor..
1 bucuk saatte kenana gıdıyoruz
gunde 3-4 sefer de ıtem dusuyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
hakankusay yazdı:O kadar sevindim ki şu menzilin gelmesine anlatamam . Her yiğidin harcı olmamalı yarım saatte bir Grup Bölgelerinde boss kesip 20m'lik eşyaya sahip olmak.
ya o yarım saatı gırıp esya dusuremeyenlere ne dıyıcen haksızlık degıl mı ben ıtemı mı de aldım madalyamı da ıksırımı de ama HAKSIZLIK BIZ BOYLE KOLAY ALMISKEN SIMDI BU GUNCELLEME ILE HIC ALAMAYANLARA HAKSIZLIK DEGIL MI SADECE KENDI GÖZÜNÜZDEN BAKMAYIN....
dırencı fulle kenan kes daha saglam ıtem ler alırsın
Kenan'a gitmek kolay mı?
Tamam kesmek basit ama gidene kadar insanın canı çıkıyor..
1 bucuk saatte kenana gıdıyoruz
gunde 3-4 sefer de ıtem dusuyor
ESKİ DÜZENİNE GERİ DÖNSÜNNNN !!!!!!!!!!!!! DAHASI YOK BU OLAYIN Bİ HALT YİYOSUNUZ ADAM GİBİ YAPIN ALIŞIYORUZ SNRA DÜZEN DEĞİŞİYOR .. LANET GİTSİN BÖYLE GÜNCELLEMEYE :evil:
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz
Alışılmış düzen dediğiniz şey daha 15 gün. Biraz daha insiyatifli olun, ve de objektif, işinize gelmeyen şeylere çeşitli kılıflar uydurup önümüze sunmayın. Yapıldı bir güncelleme artık, ifliste de aynısı olmuştu. 15gün önce veya sonra , ama artık durum bu. Ya ayak uyduracaksınız ya da ayağınız takılacak yere düşeceksiniz.Konunun daha fazla uzamasında bir mantık izi bulamıyorum.
turkoxHAMSTER yazdı:arkadaşa katılıyorum.Örste keserken aslında asıl takım oyunu başlıyor.En az bi kişinin ayakta durması lazım.Buyuculer köşelere geçip sürekli buyu atar buyucuye gelirse kutup açar.Şifacıya ateş atarsa tekrar kutup açıp korunur.Bu tür olaylar de takım oyunu değilmiydi? Bence çok saçma oldu.
Haha Örs e geçip kesmek takım oynunuymuş .Hiç güleceğim yoktu wallaha helal olsun.Herkez hazır gelsin istiyorsunuz herhalde.Motorda işini iyi bilen 4 büyü 2 şifacı giderse motoru keser.Şahsen bizim Arkadaşların girdiği Grup Motorini kesti.Ama kusura bakmayın Taktik yok [/b]
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..
Grup Bölgelerinde Devriye diye tabir ettiğimiz canavarlar oyuncuları öldürene/ölene kadar menzil gözetmeksizin takip ederler. Şef(Boss)lar ise belirli bir menzile kadar ilerler.Bu nedenle Devriye gibi haraket ederek giriş kapısına kadar oyuncuları takip eden Motorin'de olması gerektiği gibi düzenlemeler yapılmıştır.