Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
AslaPesEtmem1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Mesaj gönderen AslaPesEtmem1 »

Oldukça ilginç sunucu kayıtlarında şikayet tarihi 21.06.2010 14:59:58 dialoglarin geçtiği tarih 30.06.2010 14:58:58 heralde şikayet eden arkadaş geleceği görmüş dün yapılan konuşmaları şikayet etmiş
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Konu başında anlatılan ile yorumlar çok farklı acayip bi konu oluş.
Lathander cevap vermiş ama oda zannedersem karıştırmış.
Konuyu açan arkadaş Xxxxxxxx isimli karakteri şikayet ettiğini söylemiş. Lathander Mertkingx isimli karakterin şikayet edildiği anı yazmış ve tarihler arasında fark var şimdi kim doğrusunu yazmış valla kafam karıştı.
Gerçekten böyle bir durum varsa bi araştırılması gerekir. Konuyu açan arkadaş şimdi haksız yere 30 gün ceza almasın.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Lathander yazdı:
Genious yazdı:Merhaba Sevgili Tılsım Oyuncuları,

Sizce bu yeni olan , ceza sistemi birazcık sacma yürümüyormu? ceza sistemi derken " Şikayet Etme " butonu.
Yönetimin birşeyini gözlemledim ve sizede sunmak istedim...
1 tane MYNET Üyeliği ile bir kullanıcı hesabı açtım ve sonra İKV'de 1levellik karakter oluşturdum.
Bu Karekteri Şikayet ettim ve beklemeye koyuldum.
2 Gün Sonra E-MAİL Olarak bana Şöyle bir Mesaj Attilar.

Merhabalar,

"26.06.2010 21:38:01" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '28.06.2010 21:38:01' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.

Bilginize sunarız.

Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1277121598'
Şikayet Tarihi: '21.06.2010 14:59:58'
Sunucu: 'tilsim'
Karakter: 'Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
Ceza süresi: '28.06.2010 21:38:01' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '28.06.2010 21:38:01'
Ceza türü: 'Susturma'

*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.

Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.

Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı

Küfür etmediğim halde 'Rahatsız Edici Davranış' demişler . Bence bu yürütülen şey cok saçma...
Aklına Bu nerden geldi diye soracak olursanız? bu benim başıma geldi ve sizlerede sunmak istedim.
Bence yönetimin yürüttüğü bu bot sistemi kesinlikle yanlıştır .... Sizce Arkadaşlar Yanlışmı düşünüyorum ?

SAYGILARIMLA ~ Genious - Mertkinqx - Birzamanlar (Mertkinq)
Sunucu kayıtlarına bakalım;

Ticket Information
Şikayet Eden Kullanıcı: -------
Şikayet Eden Karakter: --------
Şikayet Edilen Kullanıcı: -----------
Şikayet Edilen Karakter: Mertkinqx
Ticket Id: 1277121598
Şikayet Tarihi: 21.06.2010 14:59:58
Server: tilsim

30.06.2010 14:58:58 Mertkinqx: SÖYLE köpek
30.06.2010 14:58:58 Şikayetçi: SÖYLE yardım etmeyin şı *te
30.06.2010 14:59:24 Şikayetçi: SÖYLE eevt yaptın *t oğlu *t
30.06.2010 14:59:35 Mertkinqx: SÖYLE ben ss alıyolrum dvm et
30.06.2010 14:59:46 Şikayetçi: SÖYLE al al bendealdım merak etme
30.06.2010 14:59:53 Mertkinqx Şikayetçi #@!? cocugu
15:00:08 Şikayetçi: SÖYLE mert anandır senin o
15:00:13 Mertkinqx: SÖYLE kes lamer

Öncelikle zamanımı çaldığınız için,
Destek Formu yerine forumları kullandığınız için,
İKV Destek Takımı'na yapmış olduğunuz bu haksız saldırı için,
Oyuncularımızı kandırmaya çalıştığınız için,

Üyeliğiniz 30 gün süre ile yasaklanmıştır.

Birde bir sorum olacak bu Ticket Takımı şikayet edilen karakterin ismini göremiyor diye biliyordum.
Bu üstteki detaylarda Şikayet edilen karakterin ismi Görünüyor.
Ticket ekibi oyunculardan oluştuğu için belki isme kıl olup ceza verme veya daha önce sorun yaşadığı bir kişiye şikayet edildiği ancak konuşmasında ceza almaması gerektiği halde Sırf geçmişteki kıllığı yüzünden ceza verme durumu olabilirmi?
Bu konuyda bi cevaplandırabilirse bir yetkili aklımızda soru işareti kalmaz.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

AslaPesEtmem1 yazdı:Oldukça ilginç sunucu kayıtlarında şikayet tarihi 21.06.2010 14:59:58 dialoglarin geçtiği tarih 30.06.2010 14:58:58 heralde şikayet eden arkadaş geleceği görmüş dün yapılan konuşmaları şikayet etmiş

30.06 benim kontrol ettiğim tarih. Bu bilinen bir hata. Oyuncularımıza giden ceza bildirimlerinde de yaşanmaktadır. Ceza alan oyuncu o anda oyunda olmadığını söylmesinin nedeni de budur.

Burada bizim kullandığımız kaynak, karakter adı değil ticket id'dir. Bir karakter için binlerce ticket olabilir. Ama bir ticket id bize sadece bir karakter hakkında ki şikayeti gösterir. Kısaca şikayetin kimliğidir. Arkadaşımızın ceza aldığı ticket bu ticketdir. Karakter adının farklı olması, arkadaşımızın bu ticketda geçen gerçek karakteri yerine başka isim kullanmasıdır.

Denetçiler ticketlardaki kimlik bilgilerine ulaşamıyor. Bunları sadece GM'lerimiz ve Sobee çalışanları görebilmektedir. Verdiğim ticket bilgisindeki gizlemeleri elle yaptım.

Ne olursa olsun bu konular forumlarda konu edilmemelidir. İtiraz edildiğinde tüm şikayetleri kontrol ediyoruz zaten.

Konuyu kapamayı unutmuşum.

Kilitlenmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön