>>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: >>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<
En güzel yolu reçetelerin malzeme oranı düşürülsün 

SİNCE 2007...
Eğer fiyatları yüksek tutarsak hiç de basit olmazVicTorY yazdı:Mantıklı olabilir fakat bence üretim halindeki istedikleri örneğin : Adaçayı Yaprağı yerine Kudret ve Enerji iksirleri malzemeleri sadece onlar için kullanılabilen ve OkO larda satılabilir hale getirilsin reçeteler her toplama seviyesine uygun ( Madenci , Lokman , Sarraf vbg. ) getirilsin daha iyi olucaktır direk iksir almak fazla basit
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hangi oyunda iksirler reçete ile yapılıyor farkımız ortada :lol:
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Enerji iksiri satılırsa biz şifacıların ne özelliği kalacak
Kudret iksiri satılırsa vs'lerde savaşçılar içer iksiri sert ağır pasoo
%100 KatılMIyorum. 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
kimyacılık bitecek diosunuzda adama düz mantık diorsunuz ama sizde düz mantıksınız sadece kudret ve enerji iksirimi üretio kimyacı ?? onalrı üretince bitti kimyacılık öldü hiç aklınıza gelmiormu direnç iksirler hasar iksirler saldırı savunma zırh iksirler bunalrı satışlsın demioz sadece kudret ve enerji diyoruz oyun gittikce zorlaşdı yawaş yawaş şart olmaya başladı 2 sene sonra kesin satılmak zorunda olacak iksir çok önem kazandı
...
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ben sonuna kadar karşıyım. Senin dediğin şeyle aynı durumda bi istekte bulunayım hak verecekmisin. Ozmn İRİDYUM Budaksız flnda satılsın. Yada onların fiyatları düşsün. Kimse İtem üretemesin yada YÜCELEN arden ceket 1m e mal olsun Terziden alalım:D
Hiç bir farkı yok. Ben 2 senedir tüm iksir reçetelerini topladım lazım olacak ilerde kesin diye ve GP ler geldiğinde oldu. Ben iksirden kazanamayacaksam ozmn kimse ZIRHÇI dan SİLAHTAR dan para kazanamasın. Ve MAden toplayanlarda kazanamasın. Böyle bi sınıf ayrımcılığı olamaz arkadaşlar mantıklı düşünün...
Hiç bir farkı yok. Ben 2 senedir tüm iksir reçetelerini topladım lazım olacak ilerde kesin diye ve GP ler geldiğinde oldu. Ben iksirden kazanamayacaksam ozmn kimse ZIRHÇI dan SİLAHTAR dan para kazanamasın. Ve MAden toplayanlarda kazanamasın. Böyle bi sınıf ayrımcılığı olamaz arkadaşlar mantıklı düşünün...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bunu diyecektim lafı ağzımdan aldın.DavuTT yazdı:kimyacılık bitecek diosunuzda adama düz mantık diorsunuz ama sizde düz mantıksınız sadece kudret ve enerji iksirimi üretio kimyacı ?? onalrı üretince bitti kimyacılık öldü hiç aklınıza gelmiormu direnç iksirler hasar iksirler saldırı savunma zırh iksirler bunalrı satışlsın demioz sadece kudret ve enerji diyoruz oyun gittikce zorlaşdı yawaş yawaş şart olmaya başladı 2 sene sonra kesin satılmak zorunda olacak iksir çok önem kazandı
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
bence satilmasin ama reçete malzemeleri düşşün. mesala bir ejderha kudret iksiri için 10 ökse otu 10 topaz 1 saf demir istiyor. ökse otu madeni 4 tane ve orda 15 kişi ökse otu çekse zaten maden çok istiyor nasil üretebilecek iksirini ! ikisir üretmek için en az 15 dakka gidiyor bide madnelerde birileri varsa en az 30 dakkaya gözden çikarman gerekiyor sadece 1 iksir için harcanan zaman buda. bence 4 ökse otu 4 topaz 1 saf demir olsa hem zaman kazanci hemde daha çabuk üretebiliriz yoksa bu gidişle sirf iksir üretcez die maden çekmek zorunda kalipda artik isyan edip oyuna ara veren çok arkadaşimiz var bu nedir bu ne saçmalik die haklilar bence. benim görüşüm reçetedeki malzemelerin düşmesi yanindayim. Not: önceden madenin toplamiş kişiler bir ökse otuna 25bin çekiyor topaz 20bin saf demir 150 bin firsatcilara gün doğmuş durumda zaten 
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
ORHANBEY yazdı:Güncel reçetelerdeki maden sayılarının düşürülmesi bence daha iyi olur![]()
Ör : Ejderha Kudretlendiren 4 Ökse Otu 4 Topaz 1 Saf demir ...
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Konu güncel bir açığa kavuşana kadar güncel tutalım böyle olmaz 1 iksir için 1 saat beklıyoruz yav saçmalık