>>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: >>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Mesaj gönderen yarar »

En güzel yolu reçetelerin malzeme oranı düşürülsün :)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

VicTorY yazdı:Mantıklı olabilir fakat bence üretim halindeki istedikleri örneğin : Adaçayı Yaprağı yerine Kudret ve Enerji iksirleri malzemeleri sadece onlar için kullanılabilen ve OkO larda satılabilir hale getirilsin reçeteler her toplama seviyesine uygun ( Madenci , Lokman , Sarraf vbg. ) getirilsin daha iyi olucaktır direk iksir almak fazla basit :)
Eğer fiyatları yüksek tutarsak hiç de basit olmaz ;) Mesela Can iksirleri en düşükten en yükseğe doğru : 5 bin 15 bin 25 bin 50 bin gibi ...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Hangi oyunda iksirler reçete ile yapılıyor farkımız ortada :lol:
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Enerji iksiri satılırsa biz şifacıların ne özelliği kalacak ;) Kudret iksiri satılırsa vs'lerde savaşçılar içer iksiri sert ağır pasoo :) %100 KatılMIyorum. :)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

kimyacılık bitecek diosunuzda adama düz mantık diorsunuz ama sizde düz mantıksınız sadece kudret ve enerji iksirimi üretio kimyacı ?? onalrı üretince bitti kimyacılık öldü hiç aklınıza gelmiormu direnç iksirler hasar iksirler saldırı savunma zırh iksirler bunalrı satışlsın demioz sadece kudret ve enerji diyoruz oyun gittikce zorlaşdı yawaş yawaş şart olmaya başladı 2 sene sonra kesin satılmak zorunda olacak iksir çok önem kazandı
...
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Ben sonuna kadar karşıyım. Senin dediğin şeyle aynı durumda bi istekte bulunayım hak verecekmisin. Ozmn İRİDYUM Budaksız flnda satılsın. Yada onların fiyatları düşsün. Kimse İtem üretemesin yada YÜCELEN arden ceket 1m e mal olsun Terziden alalım:D
Hiç bir farkı yok. Ben 2 senedir tüm iksir reçetelerini topladım lazım olacak ilerde kesin diye ve GP ler geldiğinde oldu. Ben iksirden kazanamayacaksam ozmn kimse ZIRHÇI dan SİLAHTAR dan para kazanamasın. Ve MAden toplayanlarda kazanamasın. Böyle bi sınıf ayrımcılığı olamaz arkadaşlar mantıklı düşünün...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

DavuTT yazdı:kimyacılık bitecek diosunuzda adama düz mantık diorsunuz ama sizde düz mantıksınız sadece kudret ve enerji iksirimi üretio kimyacı ?? onalrı üretince bitti kimyacılık öldü hiç aklınıza gelmiormu direnç iksirler hasar iksirler saldırı savunma zırh iksirler bunalrı satışlsın demioz sadece kudret ve enerji diyoruz oyun gittikce zorlaşdı yawaş yawaş şart olmaya başladı 2 sene sonra kesin satılmak zorunda olacak iksir çok önem kazandı
Bunu diyecektim lafı ağzımdan aldın. :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kok29 »

bence satilmasin ama reçete malzemeleri düşşün. mesala bir ejderha kudret iksiri için 10 ökse otu 10 topaz 1 saf demir istiyor. ökse otu madeni 4 tane ve orda 15 kişi ökse otu çekse zaten maden çok istiyor nasil üretebilecek iksirini ! ikisir üretmek için en az 15 dakka gidiyor bide madnelerde birileri varsa en az 30 dakkaya gözden çikarman gerekiyor sadece 1 iksir için harcanan zaman buda. bence 4 ökse otu 4 topaz 1 saf demir olsa hem zaman kazanci hemde daha çabuk üretebiliriz yoksa bu gidişle sirf iksir üretcez die maden çekmek zorunda kalipda artik isyan edip oyuna ara veren çok arkadaşimiz var bu nedir bu ne saçmalik die haklilar bence. benim görüşüm reçetedeki malzemelerin düşmesi yanindayim. Not: önceden madenin toplamiş kişiler bir ökse otuna 25bin çekiyor topaz 20bin saf demir 150 bin firsatcilara gün doğmuş durumda zaten :D
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
ilker3491
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ilker3491 »

ORHANBEY yazdı:Güncel reçetelerdeki maden sayılarının düşürülmesi bence daha iyi olur :)
Ör : Ejderha Kudretlendiren 4 Ökse Otu 4 Topaz 1 Saf demir ...
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Konu güncel bir açığa kavuşana kadar güncel tutalım böyle olmaz 1 iksir için 1 saat beklıyoruz yav saçmalık
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön