BRAVO!!!!HELAL YÖNETİM!!!!!
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Re: BRAVO!!!!HELAL YÖNETİM!!!!!
İşin acı tarafı plus olmama rağmen plussızlar 2 şer tane düşürürken ben hiç nadide düşüremedim.
Bi bilge cevriye yüzük düşmedi yanımda plussıza 2. kez düştü. Garip....
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
4 Büyü 2 Şifa
Teşkilat Sunucusu saat 02:00 civarı
Hiçbir grup üyesi ölmeden Motorin kendi mekanında infaz edilmiştir...
artık çıplak halde kesilememesi güzel oldu

leones non capit muscas
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

Bizi de aydınlatmak ister misin bu konuda?CIZIK yazdı:4 Büyü 2 Şifa
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Academy Of War
bu güncelleme bölgeler geldiği gün yapılmalıyıdki haksızlık olmasın dimi
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
bilall yazdı:Sanmıyorum ama...Saat kaçta oldu bu senın dedıgın guncelleme ve olay. Tamam guncelleme oldu fakat oyuna gırıştekı yukleme resmı degıştı o kadar.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Evet bana nide düşmüştü dün iksirsiz yerinde canını 40 a kadar indirdik. Kudret kalmadı kimsede olsa bitirirdik. Sadece TAKTİK;) Ayrıca HASARI AZALTILMIŞ haberiniz olsun
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Uyumulu Bir Grup ile motorin kesmek kolaydır

Sanırım Kenanı yanında olma şerefine erişmiş zahirin güçlerini eklemeyi unutmuşlar

Keza Şamaroglanına dönmüş Kenanıda güçlendirmek gerekir (Malum oyun hikayesinde kenanın şamaroglanı olması gibi bir durum olamayacagı için güçlenmesi gerekir)

Düşünen adamda dahil sıgınaktaki tüm yaratıkların kesilmesine ragmen madalya dışında kazancımız 0'dır.

Bununla beraber aynı grupla defalarca sıgınaklara girmemize ragmen
bir kişiye aynı mor efsundan (örnegin Maraton cansiperhane) 5-6 tane düşmesine karşın o efsunlu eşyaya ihtiyacı olan diger başarılı olmuş grup üyelerine hiçbir şey düşmemesi dahada ilgi çekici bir noktadır. Çünkü bu itemler ne atılabilior nede satılabilior üstü üste koyulamadıgı gibi bankada yer kaplıyorlar.
Yaratıklar ve Bosslar konusunda kesimde bir sıkıntı olmamakla beraber item düşürme ve dagılımı konusunda böyle abidik bir uygulamayı hayata geçiren Yapım ekibini Alınlarından öpüyorum

Sanırım Kenanı yanında olma şerefine erişmiş zahirin güçlerini eklemeyi unutmuşlar

Keza Şamaroglanına dönmüş Kenanıda güçlendirmek gerekir (Malum oyun hikayesinde kenanın şamaroglanı olması gibi bir durum olamayacagı için güçlenmesi gerekir)

Düşünen adamda dahil sıgınaktaki tüm yaratıkların kesilmesine ragmen madalya dışında kazancımız 0'dır.

bir kişiye aynı mor efsundan (örnegin Maraton cansiperhane) 5-6 tane düşmesine karşın o efsunlu eşyaya ihtiyacı olan diger başarılı olmuş grup üyelerine hiçbir şey düşmemesi dahada ilgi çekici bir noktadır. Çünkü bu itemler ne atılabilior nede satılabilior üstü üste koyulamadıgı gibi bankada yer kaplıyorlar.
Yaratıklar ve Bosslar konusunda kesimde bir sıkıntı olmamakla beraber item düşürme ve dagılımı konusunda böyle abidik bir uygulamayı hayata geçiren Yapım ekibini Alınlarından öpüyorum

leones non capit muscas
Adam son noktayı koymuş 

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Mor eşyaların en azından atılabilmesi gerekir :?CIZIK yazdı:Uyumulu Bir Grup ile motorin kesmek kolaydır

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa