Yönetim Duy Artık Sesimizi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yönetim Duy Artık Sesimizi

Mesaj gönderen kaBocNn »

Kadim haLa kesiLebiLr. Ama uğraşan oyuncu kitLesi yok. sadece 15 büyü bozma Lazım kadim için ve dikkatLi oLmaLarı Lazım :)
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

hidralarda bi hata yokki 16 konuda 3 5 tane kendini akıllı sanan gerizkalın açtığı boş konulardır motorine menzil geliyo ağlıyosunuz kadim güçlendi ağlıyosunuz arzlar mısıra 2 gün giremediler ağlıyolar beğenmiyosanız oynamayın oyunu kimse size zorla oynatmıyo bu oyunu
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

xakrepkrallx yazdı:hidralarda bi hata yokki 16 konuda 3 5 tane kendini akıllı sanan gerizkalın açtığı boş konulardır motorine menzil geliyo ağlıyosunuz kadim güçlendi ağlıyosunuz arzlar mısıra 2 gün giremediler ağlıyolar beğenmiyosanız oynamayın oyunu kimse size zorla oynatmıyo bu oyunu
anlamadıgınız bırsey var . oyunun yarısı kesmısken bu derecede guclendırılmesı sacma ya bastan cok guclu olacaktı yada hıc olmayacaktı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

xakrepkrallx yazdı:hidralarda bi hata yokki 16 konuda 3 5 tane kendini akıllı sanan gerizkalın açtığı boş konulardır motorine menzil geliyo ağlıyosunuz kadim güçlendi ağlıyosunuz arzlar mısıra 2 gün giremediler ağlıyolar beğenmiyosanız oynamayın oyunu kimse size zorla oynatmıyo bu oyunu
Forumda dolaşan bir gerizekalı varsa onun sen olduğuna garanti verebilirim..Şaheser sahibi bir kullanıcı oldğunu nasılda belli ediyorsun sen hala burda açılan konuların amacını anlayamayacka kadar kafası basmayan bir insansın..Açılan bu konular kadim güçlendiği için değil kadime güncelemeyi 4 ay sora getirip kesimini %75 zorlaştıran bir yönetime haklı olarak isyandır..Hakikaten senin gibi insanlar yorum yapmasın kendini küçük düşürüyorsun...Senin gibi bencil,kafası basmayan,işine gelmiyorsa oynama tarzı düşünceleri olan insanlar olduğu sürece 1 adım ileri gidemeyiz ;)
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

kaBocNn yazdı: Kadim haLa kesiLebiLr. Ama uğraşan oyuncu kitLesi yok. sadece 15 büyü bozma Lazım kadim için ve dikkatLi oLmaLarı Lazım :)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

kaBocNn yazdı: Kadim haLa kesiLebiLr. Ama uğraşan oyuncu kitLesi yok. sadece 15 büyü bozma Lazım kadim için ve dikkatLi oLmaLarı Lazım :)
Pardon az önce cevap yazmadan yanlışlıkla direk gönderdim evet haklısın az önce adam topladık 15-20 kişi oysa sabah en az 40-50 pm gelmişti.Gidecektik ama yarın akşam 8'e erteledik.İnşallah bu sefer gelen olur :(
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xFirelifex yazdı:Şu sorulara cevap verilene kadar güncel tutulacaktır:
Hidrada önceden hata olduysa neden düzeltmeden oyuna koydunuz?Bu yeni oyunculara yapılan büyük bir haksızlık değil midir?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön