ve ayrıca bizim lonca kaç kişi ismini 7 kişi biiyorumda ondan soayım dedimizhar yazdı:bencede konu saçma madem 6 kışı grp kurcan zaten bırısı sensın gerıye 5 kışı kalıyor yanı oyunda 5 arkadaşın yoksa hıç oynama bence sen kımsın kı öğrencı yetıştırıyon![]()
reymonda sanagelınce bu oyunda 1 başkanın war 1 loncan war o sanayeter sen yeterkı layık ol
bır wadıde 2 başkan olmaz ya bızı seç ya onları eğer kı bu grba gırceksen bızle bı alakan kalmaz loncadan ıhraç edılırsın
Selimin Öğrencileri Grubu
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selimin Öğrencileri Grubu
<)
Odundan (İzhar) başkan olmuşsa benden haydi haydi olur diye düşündümizhar yazdı:bencede konu saçma madem 6 kışı grp kurcan zaten bırısı sensın gerıye 5 kışı kalıyor yanı oyunda 5 arkadaşın yoksa hıç oynama bence sen kımsın kı öğrencı yetıştırıyon![]()
reymonda sanagelınce bu oyunda 1 başkanın war 1 loncan war o sanayeter sen yeterkı layık ol
bır wadıde 2 başkan olmaz ya bızı seç ya onları eğer kı bu grba gırceksen bızle bı alakan kalmaz loncadan ıhraç edılırsın

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
terbıyesızlığın luzmu yok boş konu
konu kılıt pls [/color]
konu kılıt pls [/color]
kanunixxbaşkan
Ben mi terbiyesizlik yapıom sen terbiyesizligin dik alasını yapıon o na ne demeli

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Bence gayet güzel konu herkezin fikirine saygı duymalısınız benim bu konda birşey dediğim yok şu reymond kendini birşey sanıp herkeze karışıyor ben ona çıkıştım.

Estağfurullah balistik ben sana bir şey demiyorum .... Ben şu izhara diyorum kendi lonca kurmuş loncada küfür yagıyor...
Tövbe yarabbi ya
Tövbe yarabbi ya

Bizim grubumuzda olan arkadaşların imzalarına
Selimin Öğrencileri
Eklemelerini rica ediyorum
Selimin Öğrencileri
Eklemelerini rica ediyorum

-
- Salgın Koruyucusu
eee biz nası gruba katılacağız... Ayrıca herkesin fikrine saygı ben bu fikri çok beğendim...
Bu karater kapatılmıştır.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
balistik sinirimi bozman bir kaç kişiye cıkış yaparım onun dışında yapmamkabusxbalistikx yazdı:Bence gayet güzel konu herkezin fikirine saygı duymalısınız benim bu konda birşey dediğim yok şu reymond kendini birşey sanıp herkeze karışıyor ben ona çıkıştım.
<)
Bora forum kurallarını oku tarafsızlıgını koru
:evil:
Balistik sendende özür dilerim
Balistik sendende özür dilerim