Oyun bukadar gelmişmiş olsaydı şu benim ban olayına 14 gün önce çözüm bulabilirlerdi.
Bu günden sonra ikv nin ve ona bağlı hiçbirşeyin adını ağzıma almam lanet oyun (:
5. Gün OLdu Artık Kafayı Yemek Üzereyim
Re: 5. Gün OLdu Artık Kafayı Yemek Üzereyim
Helal olsun Yönetim
Hatalı yaratılan karakter üyeliğinizden alınmış ve üyeliğinizdeki bloke kaldırılmıştır.
Lütfen kontrol ederek bizleri bilgilendiriniz.
Teşekkürler.
15 Günün sonunda Tebrik Ediyorum Sizi hahahahahaaa
Hatalı yaratılan karakter üyeliğinizden alınmış ve üyeliğinizdeki bloke kaldırılmıştır.
Lütfen kontrol ederek bizleri bilgilendiriniz.
Teşekkürler.
15 Günün sonunda Tebrik Ediyorum Sizi hahahahahaaa
AdeLHarD
- QuickDeath
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Öncelikle merhaba,
Size şöyle söyliyim kaba konuşma hiç bişeyi düzeltmicektir bunu unutmayın atalarımız boşuna dememiş tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye. ikv desteğe mail attıysanız cevap beklemeyiniz. Konunuzda haklıysanız en kısa sürede geri bildirim yapmadan açıcaklardır. Sizin haricinizde birçok kişi desteğe mail atıyor bunların okunması haliyle uzun sürmektedir. Yine diyorum konunuzda haklıysanız birkaç güne kalmaz banınız kaldırılır.
İyi Forumlar...
Size şöyle söyliyim kaba konuşma hiç bişeyi düzeltmicektir bunu unutmayın atalarımız boşuna dememiş tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır diye. ikv desteğe mail attıysanız cevap beklemeyiniz. Konunuzda haklıysanız en kısa sürede geri bildirim yapmadan açıcaklardır. Sizin haricinizde birçok kişi desteğe mail atıyor bunların okunması haliyle uzun sürmektedir. Yine diyorum konunuzda haklıysanız birkaç güne kalmaz banınız kaldırılır.
İyi Forumlar...
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- QuickDeath
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bana şuan biraz kıza bilirsiniz. ilk 2sayfayı okudum 3.ye gerek yok deyip okumamıştım ama önemli olan 3.sayfadaymış çarınız açılmış geçmiş olsun 
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
Kızacak bişey yok boşver açıldı sonunda ama oyundan feci derecede soğudum artık, bir iki item versinler tekrar ısınırım
:P:P
AdeLHarD

®