GÜN GEÇTİKÇE ARZLAR TÜKENİYORxDxD
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: GÜN GEÇTİKÇE ARZLAR TÜKENİYORxDxD
Bir gün herkez arz olmasın bırakın o ayrıcalıgı bız yasayalım !
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Her 2 klanda arıza çıkmıyor değil fakat bu sunucudaki lodos klanı & arz klanı arasındaki tek fark sohbet. Pek belli etmesemde arz çarda olunca arz klanındaki yarım saatlik klan konuşması ;
Handan Hanım : ......... aramıza hoşgeldin.
Handan Hanım : ......... bidaha görmüyim.
.......... satan varmı
savaş var
Yani işin özeti herşey oyun değildir. Arz klanındaki tek sorun sadece oyun konuşuluyor olmak. Bu ben ve benim gibi düşünen arkadaşlara sıkıcı geliyor. Lodos klanının maşallahı var sohbet konusunda.
Diğer mevzular yok arz güçlü lodos güçlü muhabbetleri bana göre değil
.......... satan varmı
savaş var
Yani işin özeti herşey oyun değildir. Arz klanındaki tek sorun sadece oyun konuşuluyor olmak. Bu ben ve benim gibi düşünen arkadaşlara sıkıcı geliyor. Lodos klanının maşallahı var sohbet konusunda.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
BLackGezz0 yazdı:Her 2 klanda arıza çıkmıyor değil fakat bu sunucudaki lodos klanı & arz klanı arasındaki tek fark sohbet. Pek belli etmesemde arz çarda olunca arz klanındaki yarım saatlik klan konuşması ;
.......... satan varmı
savaş var
bu adamın söyledıklerıne pek katılmam ama buna katılasım geldi.ama gevezelik konusunda eşitlik istiyosanız sedatı size(arzlara) verebiliriz.sunucu konusmalarının yarısını sedat gerceklestiriyo

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Sedat kadar kafa adammı waR #@!?
LodosLardan sewdıqım sayıLı kişiLerden :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
şimdi her önüne gelen lodos oluyor ve hepside ezik oluyor bir keresinde 20 tane lodos arz kaleyi başmıştı sadece 3 arz lodosları meteordan temizledik arzlar az ama hepsi güçlü 
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
BLackGezz0 yazdı:Her 2 klanda arıza çıkmıyor değil fakat bu sunucudaki lodos klanı & arz klanı arasındaki tek fark sohbet. Pek belli etmesemde arz çarda olunca arz klanındaki yarım saatlik klan konuşması ;
.......... satan varmı
savaş var
Olmadı şimdi benim ne zaman eşya aradığımı gördün
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Alp, fazla klan konuşmalarımızı takip etmemişsin derim..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Dostum,Bazen Çok oLmakLa Bişey kazanıLmaz Kuru kaLabaLık fayDa veRmez. Az oLurSun zeki oLursun Bu da öyLe Bişey Her zmn kaLabaLık oLan taRaF AvantajLı deqiLdiR unutma
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
.......... satan varmı
savaş var
aLp 30 dk de bunları qormssun sabah 7 : 30 sularında qırdın herhaLde
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Selamınaleyküm ;
Klan gruplarına katılan oyuncular her türlü savaşı,yardımlaşmayı,sohbeti vs. kabul etmiş demektir..
İnsanlar arasında fark vardır;bir yorum sorusu sorsan herkes kendi karakterine göre yorumlar..Belli bir şey yoktur aslında,net olan somut olan..
Her iki klanın oyuncularının kendi bildikleri vardır ne olursa olsun bu düşünceler değişmez..
her iki klanda oyuncu sayısı fazladır..Bunların içinde kendi ailesinde,sosyal hayatında kendisini yansıtarak muhabbetlerini,saygınlığını duruşunu belli eder aslında..
Evet,Arz klanı olarak sayımız lodos klanına göre daha az kişiyiz ama öz kişiyiz..Bel ki yardımlaşma yok klan içinde,bölünmeler var bir şey sorulduğunda hemen toplanılmıyor veya sosyal etkinlikler düzenlenmiyor..Bunların sebebi oyunun gelişmesi bir yandan..Sürekli oyuncuların çalışması gerekiyor..
Unutulmamalıdılır ki; bu oyun çok iyi dostluklar kazandırabiliyor..İstanbul şehrini bırakın,Rize'den,Ankara'dan,Bursa'dan Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan dostlarım var..Savaşsa savaş,tartışmaysa tartışma oyun içinde her şey olabilir..Ama oyunu oyun gibi oynayalım yeter..
Tufan'ım sana gelelim;
eskiden de böyleydi şimdi de böyle inşallah gelecekte böyle olmaz..
Ferhat,
bu doğru bir şey sende katılırsın lodos olsan seni de keseler,arz olsan seni de keserler (:
bir çok insan var herkese laf anlatamazsın (:
saygılar,sevgiler (:
Karagumruk
Klan gruplarına katılan oyuncular her türlü savaşı,yardımlaşmayı,sohbeti vs. kabul etmiş demektir..
İnsanlar arasında fark vardır;bir yorum sorusu sorsan herkes kendi karakterine göre yorumlar..Belli bir şey yoktur aslında,net olan somut olan..
Her iki klanın oyuncularının kendi bildikleri vardır ne olursa olsun bu düşünceler değişmez..
her iki klanda oyuncu sayısı fazladır..Bunların içinde kendi ailesinde,sosyal hayatında kendisini yansıtarak muhabbetlerini,saygınlığını duruşunu belli eder aslında..
Evet,Arz klanı olarak sayımız lodos klanına göre daha az kişiyiz ama öz kişiyiz..Bel ki yardımlaşma yok klan içinde,bölünmeler var bir şey sorulduğunda hemen toplanılmıyor veya sosyal etkinlikler düzenlenmiyor..Bunların sebebi oyunun gelişmesi bir yandan..Sürekli oyuncuların çalışması gerekiyor..
Unutulmamalıdılır ki; bu oyun çok iyi dostluklar kazandırabiliyor..İstanbul şehrini bırakın,Rize'den,Ankara'dan,Bursa'dan Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan dostlarım var..Savaşsa savaş,tartışmaysa tartışma oyun içinde her şey olabilir..Ama oyunu oyun gibi oynayalım yeter..
Tufan'ım sana gelelim;
eskiden de böyleydi şimdi de böyle inşallah gelecekte böyle olmaz..
Ferhat,
bu doğru bir şey sende katılırsın lodos olsan seni de keseler,arz olsan seni de keserler (:
bir çok insan var herkese laf anlatamazsın (:
saygılar,sevgiler (:
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI