Yeter Artık...
Re: Yeter Artık...
Atılan maillere ne cvp var nede açılan konulara. Yönetim gereğini hiç bir zaman yapmadı. Sanırım ki yapmayacakta. Bizler heycan istedik oyuna biraz birlik beraberlik doğsun. Eğlenmek istedik hep birlikte. Fakat bunu çok fazla büyülterek başımıza musallat etti yönetim. Hadi bunu geçtik " MALUM BİZ KAŞINDIK YA !
" şunca zaman oyuna kaç kere yönetici girdi? Sayılacak kadar az. Ben bu oyuna tamamen Türk yapımı diye başladım. Bizde plus alalım ülke vatandaşım kazansın dedim. Oyuna baktım pek tutulmuyor çevre dostlarıma önerdim buyrun gelin diye. Ben bu oyuna çok şey kazandırdım şahsi olarak. Benim gibi hatta ve hatta benden daha fazla şeyler yapan oldu bu oyun için. Etrafımızda örnek çok fazla. Eskilerden, veya şu eski kelimesini atalım bir yana tecrübeli oyuncu çok az kişi kaldı. Neden peki bu kadar azaldı bir yanıtı var mı? Tabi kide var insanların artık canı sıkılıyor. Artık oynama heveslerini ellerinden alıyorsunuz EYYYY YÜCE YÖNETİM
. Biz kalanlar sakın olaki sizin için kaldığımızı sanmayın. Biz bu oyuna Sırrage emmimin söylediği gibi
)[/b]
bunun için burdayız. Ama bu YÜCE YÖNETİM, SÖZÜNDE DURAN YÖNETİM, OYUNCU İLE İLGİLENEN YÖNETİM oldukça bizlerde bu oyundan gidicez. Artık 9-10 yaşlarında ki çocuklarla devam ettirirsiniz oyununuzu. ( Malum oyun +15yeniceribaskan yazdı: COgu oyuna Dostlarım arkdaşlarım var diye sohbet etmek icin geliyor.ben Sırf arkdaşlarım kardeş dedigim insanlar sevdiklerim icin iş cıkışı sohbete geliyorumm ....

..
.\.Emre./.
Bir cevap bile vermiyorsunuz be bu kadar yüzsüzlük görmedim yazıklar olsun..
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
Artık yeter ya banlayın bizi ona göre davranalım yada bi cevap yazın ona göre tavır takınalım.
Ha sizide anlıyorum altından kalkamıcağınız şeylerimi yazdık
Sayın yöneticiler kendinize gelin..!!! yada cıktırolup gidin..!! bukadar basıt..
Ha sizide anlıyorum altından kalkamıcağınız şeylerimi yazdık
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- TabiyaZorGldi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Yok ztn hesabı banlayınca başka hesaptan giremicem ya o kadar korkaksınız cevap bile veremiyosunuz.
...TetiK...
Can sıkıcı olmak öteye gitmeyecek bir konu daha. Ben inanıyorum ki bu konuya ne yazarsak yazalım sahip olunan arkadaşlık güdüsü ile hareket etme, buz gibi kalıplaşmış soğuk ön yargılar aynen devam ettirilecektir "bazı kişiler" tarafından.Bir yandan hakarete maruz kalalım, bir yandan da neden kimse konuya bakmıyor denilsin.
Arkadaşlar her şey bir tarafa sözüm ona eleştiri yapmadan önce eleştirinin ne demek olduğunu nasıl yapıldığını öğrenin! Eleştirinin en doğal en saf halinde tarafsızlık vardır. Arkadaşlık güdüsü değil! Hakaret etmek yada küfür etmek değil! Tehdit hiç değil!
Bazı sıkıntılarınız olabilir. Hatta hiç birşeyden memnun olmayabilirsiniz. Fakat bunlar size yapım ekibine hakaret etme hakkı vermez. Hele onlardan gelecek uyarıları mesajlarda yayınlayıp dalga geçme hakkı hiç vermez. Sonra da ceza aldığınızda "Ben eleştirdim ceza aldım" diye ortaya çıkarsanız size de o "tam destekçiler"den başka kimse inanmaz.
Halen bazı kişiler Alparslan adlı oyuncu eleştirdiği için yasaklandı diyor ya eleştiri kelimesi için üzülüyorum sadece. Eleştiriye yetkililerin ailerine söylenen küfür bir yana tehdit denilen olguyuda kattığınız için. Hayır! Alparslan eleştiri yapmamıştır. Yapamamıştır! Şahısları tehidt ettiği için yasaklanmıştır! Bunu kabullenmek istemeyip eleştirdi yasaklandı iddiasında olanlar arkadaşlık güdüsü ile hareket etmekten başka ne yapmıştır?
Bu konunun açıldığı ilk anı biliyorum. Evet Tılsım sunucusunda LAG sorunu vardı. Peki bu sadece Tılsım'da mı yaşanıyordu? Hayır. Tüm sunucularda. Biz LAG düzeltmesini tüm sunucularla beraber Tılsım sunucusunda yaptık mı ? Yaptık. Nerede ayrımcılık? Arkadaşlar bizler için ikinci bir taraf yok ki onları tutalım. Bu ithamı yaparken bari durup düşünün acaba kimleri tutuyorlar?
Yönetici neden gelmiyor? Yöneticilerin olduğu günleri de çok iyi hatırlıyorum. Haklı yada haksız gönüllü yetkililer hakkında yapılan suçlamalar, bezdirme çabaları vs vs vs. Aynı ortamı paylaşan aynı haklara sahip oyunculardan birisine diğerini yönet dersen bunun bir kaos getirmesi gayet normal bu noktada hiç bir oyuncumuzu suçlamıyoruz. GM arkadaşlarımız sunucuya geliyor. Peşinden akıl almaz iftiralar sanki karşınızda düşman var. Peki bu hizmette bir sıkıntı yaşıyorsunuz. Eleştiri bu mudur? "Bu işi beceremiyoz diyorsanız.Bırakın bilen biri yapsın!! yada başka sebepler varsa söyleyin bizde tamam haklısınız diyelim yanlışmıyım arkadaşlar??" Bu hakaretin kendisidir.
Bizim vereceğimiz hiç bir ceza şu an kaybettiğiniz ahlaki değerinizi size geri kazandırmayacaktır. Sizi ve terbiyenizi Tanrı'ya havale ediyor, Küfürün tekrarlanmaması hakkında da uyarıyorum.
Arkadaşlar her şey bir tarafa sözüm ona eleştiri yapmadan önce eleştirinin ne demek olduğunu nasıl yapıldığını öğrenin! Eleştirinin en doğal en saf halinde tarafsızlık vardır. Arkadaşlık güdüsü değil! Hakaret etmek yada küfür etmek değil! Tehdit hiç değil!
Bazı sıkıntılarınız olabilir. Hatta hiç birşeyden memnun olmayabilirsiniz. Fakat bunlar size yapım ekibine hakaret etme hakkı vermez. Hele onlardan gelecek uyarıları mesajlarda yayınlayıp dalga geçme hakkı hiç vermez. Sonra da ceza aldığınızda "Ben eleştirdim ceza aldım" diye ortaya çıkarsanız size de o "tam destekçiler"den başka kimse inanmaz.
Halen bazı kişiler Alparslan adlı oyuncu eleştirdiği için yasaklandı diyor ya eleştiri kelimesi için üzülüyorum sadece. Eleştiriye yetkililerin ailerine söylenen küfür bir yana tehdit denilen olguyuda kattığınız için. Hayır! Alparslan eleştiri yapmamıştır. Yapamamıştır! Şahısları tehidt ettiği için yasaklanmıştır! Bunu kabullenmek istemeyip eleştirdi yasaklandı iddiasında olanlar arkadaşlık güdüsü ile hareket etmekten başka ne yapmıştır?
Bu konunun açıldığı ilk anı biliyorum. Evet Tılsım sunucusunda LAG sorunu vardı. Peki bu sadece Tılsım'da mı yaşanıyordu? Hayır. Tüm sunucularda. Biz LAG düzeltmesini tüm sunucularla beraber Tılsım sunucusunda yaptık mı ? Yaptık. Nerede ayrımcılık? Arkadaşlar bizler için ikinci bir taraf yok ki onları tutalım. Bu ithamı yaparken bari durup düşünün acaba kimleri tutuyorlar?
Yönetici neden gelmiyor? Yöneticilerin olduğu günleri de çok iyi hatırlıyorum. Haklı yada haksız gönüllü yetkililer hakkında yapılan suçlamalar, bezdirme çabaları vs vs vs. Aynı ortamı paylaşan aynı haklara sahip oyunculardan birisine diğerini yönet dersen bunun bir kaos getirmesi gayet normal bu noktada hiç bir oyuncumuzu suçlamıyoruz. GM arkadaşlarımız sunucuya geliyor. Peşinden akıl almaz iftiralar sanki karşınızda düşman var. Peki bu hizmette bir sıkıntı yaşıyorsunuz. Eleştiri bu mudur? "Bu işi beceremiyoz diyorsanız.Bırakın bilen biri yapsın!! yada başka sebepler varsa söyleyin bizde tamam haklısınız diyelim yanlışmıyım arkadaşlar??" Bu hakaretin kendisidir.
TetiK yazdı:Artık yeter ya banlayın bizi ona göre davranalım yada bi cevap yazın ona göre tavır takınalım.
Ha sizide anlıyorum altından kalkamıcağınız şeylerimi yazdıkSayın yöneticiler kendinize gelin..!!! yada cıktırolup gidin..!! bukadar basıt..
Bizim vereceğimiz hiç bir ceza şu an kaybettiğiniz ahlaki değerinizi size geri kazandırmayacaktır. Sizi ve terbiyenizi Tanrı'ya havale ediyor, Küfürün tekrarlanmaması hakkında da uyarıyorum.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
@Tetik Üyeliğiniz hakaretleriniz nedeni ile 5 gün süre susturulmuştur.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]