Ama herkes demedım zaten ve murat abi şuan yok yanlışmıyım ? ve şuan hazırda olan son yenilik derındeki sırdı meteordan sonra bunuda mevlüt dinç'in röportajında dinledim ve yeni çalışmalar vs yapıcaz dedi
Bir yanlisi daha duzelteyim o takdirde:) Bahsedilen Murat, Murat "Teiseba" Afsar'dir. Sizin kastettiginiz Murat "Abura" Yavuzkaplan olabilir. Abura, Mynet calisanidir. Oyun gelistirici ekipte bulunmamistir. IKV'de GM olarak calismistir.
Teiseba ise, İkv projesinin basindan beri Sobee'de calismaktadir, hepinizin severek kestigi, Kadim Hidra gibi eserleri mevcuttur:)
Bilginize.
Not: Aferin notlari okuyorsunuz:)
Gorgar
Teiseba ne güzel yapmıştı Kadim Hidra'nın gücünü severek kesiyorduk:) Nerde o günler ..
Gorgar bizi koparıyo
bi de biz yapımcı kadrodan kimse kalmadı diyoruz aldırış etmeyin siz bize biz eski ''Oyuncu'' kadrodan bahsediyoruz ordan kimse kalmadı
bu arada gorgar toplam 9 tane yazı yazmış 7si bilgilendirme 2si de bu konu değerinizi bilin
Ama herkes demedım zaten ve murat abi şuan yok yanlışmıyım ? ve şuan hazırda olan son yenilik derındeki sırdı meteordan sonra bunuda mevlüt dinç'in röportajında dinledim ve yeni çalışmalar vs yapıcaz dedi
Bir yanlisi daha duzelteyim o takdirde:) Bahsedilen Murat, Murat "Teiseba" Afsar'dir. Sizin kastettiginiz Murat "Abura" Yavuzkaplan olabilir. Abura, Mynet calisanidir. Oyun gelistirici ekipte bulunmamistir. IKV'de GM olarak calismistir.
Teiseba ise, İkv projesinin basindan beri Sobee'de calismaktadir, hepinizin severek kestigi, Kadim Hidra gibi eserleri mevcuttur:)
Bilginize.
Not: Aferin notlari okuyorsunuz:)
Gorgar
,
XD
bn bu dev'ı yenı gordum daha once goren duyan var mı ¿
İKV sobee mynet kısacası tum GM & DEV sayısı nedir ¿
kemkan yazdı: ↑21 Haz 2010 22:17
Murat Yavuz KAPLAN'ın ([GM]Abura) 2007 de yapmış olduğu bir röportaj
MK: Yeni karakter sınıfları neler olacak?
MY: Biz yeni gelen sınıfı kendi özellikleriyle gelsin istiyoruz. Yani bir insan ile başka bir yaratık arasında bazı farklar olması lazım. Şu anda oyuncuların istekleri üzerinden ilk etapta ‘Avcı Sınıfı’nın eklenmesi söz konusu. Ama bu daha kesin değil, henüz düşünme aşamasında.
Bu düşünce ilerde bizi bekliyor mu acaba ?
(Yetkili biri cevap verirse sevinirim)
MY: Biz yeni gelen sınıfı kendi özellikleriyle gelsin istiyoruz. Yani bir insan ile başka bir yaratık arasında bazı farklar olması lazım. Şu anda oyuncuların istekleri üzerinden ilk etapta ‘Avcı Sınıfı’nın eklenmesi söz konusu. Ama bu daha kesin değil, henüz düşünme aşamasında.
Bu kadar bölge ve itemden sonra çok zor. Bence hayel.
Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle KullananTürk’ünEli,Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır.
Bu kadar bölge ve itemden sonra çok zor. Bence hayel.
Kesinlikle katılıyorum oyunun akışı düzeni dağılır sil baştan gibi bir şey olur. Piyasa allak bullak olur
İster Misin çıksın böyle bir sınıf ?
Düşünmesi bile değişik geldi velev ki varolsa oo oyunun kaderi değişir heralde ,
Düşündümde o sınıfa ait itemler o sınıfa ait yetenekler ,
Bölgelerden düşecek şaheser itemler oy oy oy