ÇoOK YaKINDa ..! mERAn Hoop [ThieFF]
Re: ÇoOK YaKINDa ..! mERAn Hoop [ThieFF]
Katılıyorum İso kardesım ama kımseyede yorum yapmak bıze dusmez 

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
KoRn yazdı:Katılıyorum İso kardesım ama kımseyede yorum yapmak bıze dusmez
Orası da öyleya
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
mesmerleri al gel 60 canla yerdesinJusterini yazdı:çok dikkatlisin sana açıklarım ben bunu bi araFuNdaa yazdı:bşy dikkatimi çekti fatih gelince sen de geliyosun fatih oyunu bırakınca sen bi süre daha oynayıp oyunu bırakıyosun=) neyse hoş geldin ama namını en baştan kötü tanıtmasaydın iyi olurdulakabımlı olan msnime giriom haberin ola handry varya
bi ara konuşak..
akşama çantanda bil parayımorukkelleci yazdı:her türlü kasarız gelsin
benden item yok para kasıyorum çıkan çöpleri veririm![]()
fatih 1 m çıksana hacı :mrgreen:![]()
bilmemTokerx yazdı:benle ws yaparken o itemleri mi kullanadın lenJusterini yazdı:ilk Hoşgeldin BeNden
Barışım Hoşgeldin![]()
Hayırlı İşler![]()
Bi pm uzağındayımbi kaç itemin bndndir
![]()
/f Kevınnash
TskxsubaY...![]()
o kadar çok itemim var ki xD
hangisi bilimiom
Ama urbanalrdır Vs atrken byük bi hitimalveya mesmer + mavi alev karşımı bşydiR

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
ahahaha:D
konu aldı basını gidio:D bi başlyamadım oyuna bee:d ne kadar sewenım warmıs:P
bi türlü bırakamıolar:D dün oyunu indirdim %80de int gitti:D sonra bida indirim dedım %70te gitti:D dahada ındırmedım cunki sabah olmuştu işe geç kaldım:D xD
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz
Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar 
benım ıtemlerRequest yazdı::mrgreen: :mrgreen:JaCKoB yazdı:hangı ıtemler?
Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar 
SANki sen benı tanımıosun korn ayıp ettın:D azmı görevine yardım etmedik şifacına:D antrepoda:DKoRn yazdı:Katılıyorum İso kardesım ama kımseyede yorum yapmak bıze dusmez
bu arada hala:D bana 12 13 yaşımda diyenler varmıs bu 2010 halim:D ve 18yaşındayım:D

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
git çarını kas :mrgreen:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
o zaman tak kafana ve beni soyJaCKoB yazdı:şöylelerine bitiyorum ya benı tanımamzlktan gelıyorlarPetcarar yazdı:adamsan benim charı çalsana?çoluk çocuk iki üç çaylağı kandırdı diye hırsız olmuş
![]()
Ottomanxwehrmact:) benı bilen biliyor demekkı zamanında sana çok kaymış bizim arkadaşlar bide benmı kayyım sana
kafama taktımı yapmıycagım şey yoktur herkez bilir
bu meranda oynayanların mutlaka 2çar bulundurur cunki 1ncileri hep biz soyarız 2ncileride g.t korkusuyla kasarlar
benım amacım sadece arkadaşlık dostluk fair play yanineden ben arakdaşlarımı soymuyorum? sence cunki onlar benı sevip sayyıor bende onları istesem hepsını donuna kadar alırdım halada alırım ama hepsını cok sevıyorum benı sevip sayanları benı satanları DeYiL
kendını bana acındırma
yeğen ben bu oyunu 4senedir oynuyorum benı bılen bılır dedımya kımseyı tanımadan arkasından büyük konuşma arkasından konuştukların arkasını dönüpte sana yönelirse çok üzülürsün bunu biL
Ben şuana kadar kullandığım hiç bir programın ismini vermedım tamamen zeka işi
we el cabukluğu her zaman dediğim gibi benım bı lafım wardır sen bılmessın yenisin ya:) seni ben ayakta s.. senın ruhun duymaz