ÇoOK YaKINDa ..! mERAn Hoop [ThieFF]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ÇoOK YaKINDa ..! mERAn Hoop [ThieFF]

Mesaj gönderen KoRn »

Katılıyorum İso kardesım ama kımseyede yorum yapmak bıze dusmez :)
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

KoRn yazdı:Katılıyorum İso kardesım ama kımseyede yorum yapmak bıze dusmez :)

Orası da öyleya :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

Justerini yazdı:
FuNdaa yazdı:bşy dikkatimi çekti fatih gelince sen de geliyosun fatih oyunu bırakınca sen bi süre daha oynayıp oyunu bırakıyosun=) neyse hoş geldin ama namını en baştan kötü tanıtmasaydın iyi olurdu
çok dikkatlisin sana açıklarım ben bunu bi ara :D lakabımlı olan msnime giriom haberin ola handry varya :D bi ara konuşak..
morukkelleci yazdı:her türlü kasarız gelsin

benden item yok para kasıyorum çıkan çöpleri veririm :)

fatih 1 m çıksana hacı :mrgreen:
akşama çantanda bil parayı :D

Tokerx yazdı:
Justerini yazdı:ilk Hoşgeldin BeNden :D

Barışım Hoşgeldin :D

Hayırlı İşler :D

Bi pm uzağındayım :D bi kaç itemin bndndir :D

/f Kevınnash

TskxsubaY...
benle ws yaparken o itemleri mi kullanadın len :D :D
bilmem :D o kadar çok itemim var ki xD
hangisi bilimiom :D

Ama urbanalrdır Vs atrken byük bi hitimal :D veya mesmer + mavi alev karşımı bşydiR :D
mesmerleri al gel 60 canla yerdesin :D :D ;)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

ahahaha:D :D konu aldı basını gidio:D bi başlyamadım oyuna bee:d ne kadar sewenım warmıs:P :D bi türlü bırakamıolar:D dün oyunu indirdim %80de int gitti:D sonra bida indirim dedım %70te gitti:D dahada ındırmedım cunki sabah olmuştu işe geç kaldım:D xD
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz :D Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar :)
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

Request yazdı:
JaCKoB yazdı:hangı ıtemler?
:mrgreen: :mrgreen:
benım ıtemler :D:D:D aahaha xD
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar için Bana Küfrediceksiniz :D Thieff-Baristr-Beckhamm-heuksealL-Fenerbahceli-KeZMaN almunyam full serisi daha bir çok çar :)
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

KoRn yazdı:Katılıyorum İso kardesım ama kımseyede yorum yapmak bıze dusmez :)
SANki sen benı tanımıosun korn ayıp ettın:D azmı görevine yardım etmedik şifacına:D antrepoda:D
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

bu arada hala:D bana 12 13 yaşımda diyenler varmıs bu 2010 halim:D ve 18yaşındayım:D
Resim
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

git çarını kas :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

JaCKoB yazdı:
Petcarar yazdı:adamsan benim charı çalsana? :D çoluk çocuk iki üç çaylağı kandırdı diye hırsız olmuş ;)

Ottomanxwehrmact
şöylelerine bitiyorum ya benı tanımamzlktan gelıyorlar :):) benı bilen biliyor demekkı zamanında sana çok kaymış bizim arkadaşlar bide benmı kayyım sana :) kafama taktımı yapmıycagım şey yoktur herkez bilir ;) bu meranda oynayanların mutlaka 2çar bulundurur cunki 1ncileri hep biz soyarız 2ncileride g.t korkusuyla kasarlar :)

benım amacım sadece arkadaşlık dostluk fair play yani ;) neden ben arakdaşlarımı soymuyorum? sence cunki onlar benı sevip sayyıor bende onları istesem hepsını donuna kadar alırdım halada alırım ama hepsını cok sevıyorum benı sevip sayanları benı satanları DeYiL ;)
o zaman tak kafana ve beni soy ;) senin gibi kekler oyundan şifre vermeyi macro programı diye keylogger'a atlamayı falan pek severler.senin gibi toy ve tecrübesiz çocuklar birkaç ay usko oynadımı böyle basit şeyleri yemiyolar.yazık bizim oyunumuz çok geriden takip ediyor hırsızlık olaylarını.iddiaya girerim bu çocuk keylog falan da bilmiyordur hatta şimdi ben söyledim diye beni soymak için keylog kullanmaya çalışır kendi id pass'ını kaptırır. :D iyi ki varsınız küçük dostlarım insanın gülmeye de ihtiyacı var :D suby'e mert drixoe'ya saygım var ama senin gibi çocuklara ne yazık ki yok :/ üzülme abisi bir gün sen de büyüyeceksin.
Kullanıcı avatarı
JaCKoB
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JaCKoB »

kendını bana acındırma :) yeğen ben bu oyunu 4senedir oynuyorum benı bılen bılır dedımya kımseyı tanımadan arkasından büyük konuşma arkasından konuştukların arkasını dönüpte sana yönelirse çok üzülürsün bunu biL ;) Ben şuana kadar kullandığım hiç bir programın ismini vermedım tamamen zeka işi ;) we el cabukluğu her zaman dediğim gibi benım bı lafım wardır sen bılmessın yenisin ya:) seni ben ayakta s.. senın ruhun duymaz :)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön