Gaddar & WaNTeD

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Gaddar & WaNTeD

Mesaj gönderen Godfatherx »

gelbolu yazdı:Ben geliyorum çünkü ilerki zamanlarda göreceksin. Kralda biziz unutma. Gaddar ve arkadaşları toplanıyor. . . ! ! !
Gaddar ve arkdasları toplanıyor dıyorsunda bız gaddara destek vermeden neye toplanıyorsunuz karsınızda bız varız gercı bızım oldugumuz yerde yalansınız oyunda barı Mod yok loncası dıyorsunda bu oyunda bu kelımeyı cıkaran benım zaten ozentı olmayınlan oyun oturudugu zaman ben gosterıcem tekrardan zaten kendını kral sananlara cok gosterdık fotolarda koyduk devamı gelıcek her neyse kendı capınzıda eğlenın boyle bır lonca tanımıyorum oyunda hade eywallah...
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yigithann »

Gençler sakin olun ya sanal ortamdayız, adam resmen mod yasaklatacam diyor. Aslında bunu takıp yorum yapıyorum ya bende hata :) Ha varsa bi kaşıntın toplayalım tüm Arz Klanı'nı bakalım yerden kalkabiliyormusun. Adam resmen mod yasaklatacam, kral benim alayı gelsin diyo. Rezillik başka birşey değil :)
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yigithann »

Bu arada Godfatherx senin oyundaki amacını tam olarak anlamış değilim ve sanırım kendini nickine fazla kaptırmışsın. ''Destek vermek, biz olmasak siz hiçsiniz'' felan resmen mafya tarzı konuşmalar. Unutmayın oyun alemindeyiz bunu hırs meselesi yapmayın. Mesele hırs yapıp mod yasaklatmak değilde, kendi köşende sakince oyununu oynamak değilmi, oyunu amacı dışında kullanmayın. Veya naparsanız yapın. Bana bulaşmayanla işim olmaz zaten.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Gaddarmı haha haha haha lan olm siz loncamı acıyorsunuz yinemi dayak istiyorsunuz gelin gelin alalh aşkına gelin tekrar evlat benim size adım yeter oke Xxxahmetxxyeter Gadar abinize selamımı söyleyin ben yoken hakketende hiçsiniz bi ben bide Ergenekonx olmasın yanınızda bittiniz eski handanda Gaddar bir çarşamba günü saat 20:30 da Destan loncası ve bir çok lodos loncası tarafından kıcına yediği tekmeyi unuttumu ne cabuk geçtim kenara seyrettim Gaddarın yok oluşunu yine aynısını yaparım hadinizi bilin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

Goodfather Ergenekonxx sen Gaddar ile kavgalısın anladıkta benimle sorununu anlamadım. daha dün oyunda kardeşim diyordun döndün mü sözünden _?
WaNTeD & Carismatikwanted

"Fikirler; Zorla, Şiddetle, Topla ve Tüfekle Kesinlikle Öldürülemez..."
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

biz Gaddarla kim arkadaşsa onla kavgalıyız evlat oke Gaddardan olan herekz düşmanımız onun hainliklerinden bıktık senin yüzüne güler sırtından vurur bir çok dostunu kaybetti o Xxxsansarxxx Watcmen Canetxbizans Zirvedkelrgökhan gıcığım ama olsun söyleyeyim yani Byxbaşkentli ben Xxxahmetxxyeter Cezarap daha kimler kimler daha sayarsam bitmez
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

biliyorum çoğu kişi gitti ama suç tek taraflı değil bak bana bu zmana kdr gaddar birşey yapmadı hiç. halada ynndayım seninde ynndayım diğerlerinde bizim eski tayfa bnm için bambaşkadır. bunu unutma . . .

Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BybekoLy »

Godfatherx yazdı:zaten bu oyunda Mod yok kelımesını cıkaran benım lonca baskanı az once fıaana loncasına gırmek ıcın basvurmussun ne gaddarı tanırım nede diğerlerını bız cektık destegı gaddardan ısteyen kessın kralına mod yok oyun otursun teskılat olarak tekrar cıkıcaz pıyasaya...
Godfatherr Ergenekonx
Ergenekonx i biyerden hatılıyorum sanki ? :ugeek: hee tamam buldum ya şu yerden yere vurdugum adammıydı mod yok diyen? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !

Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BybekoLy »

Resim

Al Sana MoD :twisted: :twisted: :twisted:
bu resimden 3 tane vardı arkadas kesilmeye doymadıda 1 tanesini attım slayt yapmıstım cünkü falan filan...
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !

Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

Ergenekonx gaddar ve bana laf yetiştirmeden önce kendine yapılanları düzelt sonra laf at bana hürrem için gaddar ı satıyorsun gelip laf yapıyorsun. şimdi uza gözüm görmesin ne seni nede tayfanı. . . ! Herkes adam olacak akıllı olacak !

“Genel Sohbet” sayfasına dön