FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Berk ve Ozan Oyunda görüşelim.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

Tabi Görüşelimde bakalım alacak mısınız diye denemiştim konuşalım ama bir başkan.
WaNTeD & Carismatikwanted

"Fikirler; Zorla, Şiddetle, Topla ve Tüfekle Kesinlikle Öldürülemez..."
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

Ad.Soyad: Ozan AKÇAY
Yaşadığı Yer:Çanakkale
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri: WaNTeD Carismatikwanted Carismatikdanger Örgülüxwanted Soyluxwanted Neşelixozan
Oyun Hakkında Tecrübesi:Beta zamanında bir ara oynadım. Ara verdim geri döndüm tekrar ara verdikten sonra arkadaşım ile Carismatik loncasını kurduk. (Fianxecel ile kurduk )
Referans: Fianxecel Fianxhokkabazsın Fianxbdrobere
Neden Fianna: Arkadaşım tavsiye etti ve git gide güçlenen bir lonca.

Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen NenYa »

üyelik başvurun kesinlikle kabul edilemez her loncada karekterin var ayrıca buraya basvuru yapıp baska bı yerdende yenı lonca kuruyorsun bknz (viewtopic.php?f=24&t=24917) neyse dıger basvurular ıcın tesekkur ederız uye alımları devam etmekde basvuru yapacak arkadaslar lutfen lonca kurallarını dıkkatlıce okuyunuz tesekkur ederiz...
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

Onlar kullandığım karakter isimleri şuanda hiçbir loncada üyeliğim yok oyundaki kişiler ilede konuştum lonca açma planım ertelendi yani fian loncasına alınırsam lonca açma gibi birşey yok. Bana ait olan lonca çarları yoktur. . . Loncadan ayrıldığım lonca çarlarının işi benim için biter Nenye. Senin dediklerini bende biliyorum merak etme. . . Fianxleewoht ile görüşeceğim o yüzden. . .

Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen NenYa »

basvurunun kabuledılecegını sanmıyorm bu loncada herkes soz sahıbıdır bı kısı bıle uygun gormuyorsa alım gerceklesmez alınan uyeler de bu yuzden 1 haftalık bı deneme suresıne tabıı tutuluyor bu surec ıcınde lonca uyelerıyle tanısıyor boylece herkesde bı gorus olusuyor bunların sonucunda oylamaya gecılıyor kısının uylegı ya onaylanıyor yada fes ediliyor alım sistemı bu sekılde ıslemektedır bu bızım aılemızın secıcılıgını gosterır tabıkı bu aileye alacagımız ınsanlara guvenmemız gerekmektedır guven ıcınde surec gereklıdır bu konuyuda burdan duyurmak ıstıyorm basvuru yapan arkadaslara tessekkur ederim..
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

Merak etme kardeş bu oyunu uzun süredir oynuyorum ve de siz olsun kapanan destan olsun bizans olsun vb saymadığım alt yapısı geniş olan loncaların hepsini biliyorum. . . Alımı yapan sizlersiniz söz hakkı sizde ben bilginiz olsun diye tüm karakter isimlerini yazdım. oyun ne şekilde olur bilmiyorum ben sadece sonuca bakıcam. alırsınız almazsınız size kalmış.Fianxleewoht bana ulaş demiş onun için bu kadar çok uzun sürdü. bir türlü görüşemedik. vaktini aldığım için özür dilerim iyi günler. . .

Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

NenYa yazdı:basvurunun kabuledılecegını sanmıyorm bu loncada herkes soz sahıbıdır bı kısı bıle uygun gormuyorsa alım gerceklesmez alınan uyeler de bu yuzden 1 haftalık bı deneme suresıne tabıı tutuluyor bu surec ıcınde lonca uyelerıyle tanısıyor boylece herkesde bı gorus olusuyor bunların sonucunda oylamaya gecılıyor kısının uylegı ya onaylanıyor yada fes ediliyor alım sistemı bu sekılde ıslemektedır bu bızım aılemızın secıcılıgını gosterır tabıkı bu aileye alacagımız ınsanlara guvenmemız gerekmektedır guven ıcınde surec gereklıdır bu konuyuda burdan duyurmak ıstıyorm basvuru yapan arkadaslara tessekkur ederim..

Gerekli şeyler söylenmiş fazla söze gerek yok...
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
antre
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen antre »

gelbolu yazdı:Merak etme kardeş bu oyunu uzun süredir oynuyorum ve de siz olsun kapanan destan olsun bizans olsun vb saymadığım alt yapısı geniş olan loncaların hepsini biliyorum. . . Alımı yapan sizlersiniz söz hakkı sizde ben bilginiz olsun diye tüm karakter isimlerini yazdım. oyun ne şekilde olur bilmiyorum ben sadece sonuca bakıcam. alırsınız almazsınız size kalmış.Fianxleewoht bana ulaş demiş onun için bu kadar çok uzun sürdü. bir türlü görüşemedik. vaktini aldığım için özür dilerim iyi günler. . .
Yeni lonca açıyorsun nası loncaya girmeyi düşünüyorsun
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

Resim
Kullanıcı avatarı
gelbolu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gelbolu »

açmayacaktık girseydim bu kadar basit kardeş !

“Genel Sohbet” sayfasına dön