Oyun içerisindeki efsunlu eşylarla ilgili lütfen bakınız!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Oyun içerisindeki efsunlu eşylarla ilgili lütfen bakınız!!!!

Mesaj gönderen WalTRaN »

tek efsunlu hsar eşya düşse canım kurban direnç iksir reçtesi düşüyor kalsın plus eskiden plusmu vrdı
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Birkaç kişi dışında bu konuya tamamen katılıyor sanırım herkes. Gerçektende ben de çok şahit oldum bu duruma bir mekan dahi seçmeden yolda giderken kestigi bir uçan muhafızdan yücelen ayakkabı çıktı aynı şekilde yücelen balyoz, yine plussuz bir karaktere büyük sahra+plevne şifacı ceket düşüyor ve bu saydıklarım aynı karaktere,aynı gün 1 saat içinde düşüyor sadece bununla da sınırlı degil aynı karater hergün işe yarasın yaramasın item düşürüyor pluslular ise 5-6 saat kasmasına ragmen aynı yerden hiçbirşey düşüremiyor. En azından bu oranların degiştirilmesi yada düzenlenmesi gerekiyor çünkü bariz bir şekilde plus olmayan bir hesaba item düşme ihtimalinin daha çok olmadıgı bilinse bile daha çok efsun düşüyor bunun kontrol altına alınması gerekir. çünkü sırf bu yüzden plus almayan çok kişi tanıyorum...

Sevgi ve Saygılarımla...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
InfaZstyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen InfaZstyLe »

Plusm bitti epin satılmıo bende almamaya karar werdm bakalım neler düşcek plus warken 3 senedir bişi göremedik :D
xİSTİHBARATx | İstihbaratb
Kullanıcı avatarı
Camouflage
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Camouflage »

güncel
Resim
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

arkadas bu konu uzarda uzarr ama haklı bir konu pluslu plussuzdan üstün olmalı cünkü bi ayrıcalık icin para verlior arkadas plus aldıgmda düsmüor ki adam gbi item :S plussuzken tek tük yine:s
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

aynı yerde 5-6 kasınca plus olmayan lara bir çok şey düşüyor.düşüyorda düşüyor.Size bir ipucu vereyim bunun belli bir saati yada zamanı var o saat diliminde fare bile kesin çift direnç yüzük düşüyor denedim oldu.artık osaatlerde giriyorum.plus olması farketmiyor.bütün hesaplarıma düşüyor ama o saat içinde boş yer bulabilirsen ;)
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

item düşürme taktigi duymuştum belki innamıcaksınız ama bellli 1 noktata 1 kere item düşerse aynı noktata kasmaya devam edin düşer..

bnde tam 1 yıl plus ludum ama 1 kuruş para vermedim 1 arkdaşım alırdı hiç bi yararı yok sadece fazla ex ve bölge konuşmlarına yarıor v.b

item hiç düşmüyor plusssuz üyeelgmde aynı çntadan 3 tane krstl magnzyum tesla dış takı çıktı 39 ken

:D
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
SaNd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SaNd »

Evet 3. gündeyim ama ne tek item ne de ona benzer bişey düştü lafta plusuz birde bu 48 lvl den 42 lvl kenevir lifli eldiven düşmesi bana çok saçma geliyor bari ipekli bişeyler düşsün gidip iflisi kesecem 42 lvl kenevir lifli ayakkabımı düşecek? :) Lütfen yetkililer den birisi bu konuya baksında bir cevap yazsın lütfen bizde ona göre tavrımızı koyalım ortaya

Hunxatila Whitewolf
Kullanıcı avatarı
meran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen meran »

güncel tutulması gerek bir konu...
Hanedanxlevni
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Bu sorunun çok basit bir matematiksel formulü olsa gerek. Öyle ki; efsunlu eşya çıkma olasılığında 3 katı artış vaadediliyor. Buraya kadar herşey hepimizin bildiği gibi. Ama birçoğumuzun aklına gelmeyen zaman faktörü de var. Ben 3 kat şanslı iken günde sadece bir saat oyun oynuyorum varsayalım. 3 kat şanslı olmayan bir arkadaşımız da 3 saat oynuyor, günde. Sizce bu durumda ihtimaller eşitlenmiyor mu?
Ayrıca emin olmamakla beraber şöyle bir etken de olduğunu düşünüyorum; belli bir nokta da belli bir takım yaratığı öldürdüğünüzde ihtimal biraz daha artıyor.

Ayrıca bende ilk gününden beri oynayan birisiyim. İlk gün 8 seviye oldum. Bir hafta aradan sonra tekrar başladığımda plus üye olarak başladım ve dört ay hiç oyuna bağlanmasam da plus satın aldım. Çünkü benim plus almakta ki amacım, kıymetli eşyalar sahibi olmak değil. Kıymetli insanlar sahibi olmaktı. Yani plus paketi sadece sesimi daha çok insana duyurabilmek için alıyordum. Eee bu durumda kıymet kazandırdı, elbette. Hem böylelikle iKV 'de kazanmış, oldu.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

“Genel Etkileşim” sayfasına dön