Savaşçı hasarlarındaki aşırı düşüş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Savaşçı hasarlarındaki aşırı düşüş

Mesaj gönderen jupiter »

Bu yazının üzerine bende bi kaç yaratıkta deneme yaptım.
Büyük çaplı bir çalışma değildi, sadece 2-3 yaratıkta denedim.
Sonuç olarak eski vuruşlar halen var hatta dahada yükselmiş vuruşlar.
Ofansif 15 yapınca sert ve ağır vuruşlar coşuyor, normal vuruşlarda eski düzeyde
Ancak defansif modunda vuruşlarda ciddi düşüşler var bununda açığını yüksek zırh ve savunma değerleri kapatıyor.

Tek yapmanız gereken yanınızda 3 adet silah bulundurmak, kesici-delici ve ezici
Hangi yaratığa hangisinin işlediğini bi kaç denemeden sonra zaten ezberlersiniz.

Keşke kullandığın silahı da yazsaydın kardeş, sorun yaşanmayan silahı öğrenmiş olurduk.
Sanırım kafa koparan yada ecel kullanıyorsun ki kesici sınıfta sorun yok gibi ... ben de görev itemi urban tora tora satırla normale yakın kesiyorum. Kesiciler herşeye eskisi gibi vuruyorlar nerdeyse.Biraz düşme var aslında düz vuruşlarda ama sanırım onu da artarn enejinin diyeti olarak aldılar. Keşke bilgi verilseydi, ne oranda değişti bilseydik.

Ancak balyozlarda iş değişiyor,vuruşlar yerlerde sürünüyor, abartısız eskinin üçte biri vuruyor ortalama ofansif açık değilse (ki normal vuruşa ofansif - defansifin neden etkisi var anlamış değilirm bu konuda bir bilgi verilmemişti)

Benim testlerim bitmek üzere meteoruda kapsayacak şekilde hasar - yaratık - silah bilgilerini paylaşacağım yakında inş.

Jupiter
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

hocam ben savaşçılarımı çok kullanmıyorum ama gözlemlediğim bişey oldu

meranda kasarken 46 lv da idrisin verdiği satırı kullan üstün full maxsa ofansifsen 5000 civarları vuruyo sürekli
cin keserken ise ecel yada latif kullan derim

unutma her canavarın zırhı ve direnç gösterdiği silah farklı birine 1000 vuran diğer canavara 4000 vurabiliyor bunları dene bi bence
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

jupiter yazdı:Keşke kullandığın silahı da yazsaydın kardeş, sorun yaşanmayan silahı öğrenmiş olurduk.
Sanırım kafa koparan yada ecel kullanıyorsun ki kesici sınıfta sorun yok gibi ... ben de görev itemi urban tora tora satırla normale yakın kesiyorum. Kesiciler herşeye eskisi gibi vuruyorlar nerdeyse.Biraz düşme var aslında düz vuruşlarda ama sanırım onu da artarn enejinin diyeti olarak aldılar. Keşke bilgi verilseydi, ne oranda değişti bilseydik.

Ancak balyozlarda iş değişiyor,vuruşlar yerlerde sürünüyor, abartısız eskinin üçte biri vuruyor ortalama ofansif açık değilse (ki normal vuruşa ofansif - defansifin neden etkisi var anlamış değilirm bu konuda bir bilgi verilmemişti)

Benim testlerim bitmek üzere meteoruda kapsayacak şekilde hasar - yaratık - silah bilgilerini paylaşacağım yakında inş.

Jupiter[/color]
Evet doğru tahmin etmişsin :)
Testlerimi, latif, cellat satırı ve kafa koparanla yaptım
Ve ortaya çıkan vuruşlar gerçekten beni tatmin etti, hatta eskisindende yüksekti.
Balyoza gelince evet birçok yaratığa vurmuyor çünkü balyoz ezici sınıfında bir silah.
Hangi yaratığa vurduğunu denemek lazım, misal adadaki taşkanatlara balyoz harika vuruyor :)
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön