Bu yazının üzerine bende bi kaç yaratıkta deneme yaptım.
Büyük çaplı bir çalışma değildi, sadece 2-3 yaratıkta denedim.
Sonuç olarak eski vuruşlar halen var hatta dahada yükselmiş vuruşlar.
Ofansif 15 yapınca sert ve ağır vuruşlar coşuyor, normal vuruşlarda eski düzeyde
Ancak defansif modunda vuruşlarda ciddi düşüşler var bununda açığını yüksek zırh ve savunma değerleri kapatıyor.
Tek yapmanız gereken yanınızda 3 adet silah bulundurmak, kesici-delici ve ezici
Hangi yaratığa hangisinin işlediğini bi kaç denemeden sonra zaten ezberlersiniz.
Keşke kullandığın silahı da yazsaydın kardeş, sorun yaşanmayan silahı öğrenmiş olurduk.
Sanırım kafa koparan yada ecel kullanıyorsun ki kesici sınıfta sorun yok gibi ... ben de görev itemi urban tora tora satırla normale yakın kesiyorum. Kesiciler herşeye eskisi gibi vuruyorlar nerdeyse.Biraz düşme var aslında düz vuruşlarda ama sanırım onu da artarn enejinin diyeti olarak aldılar. Keşke bilgi verilseydi, ne oranda değişti bilseydik.
Ancak balyozlarda iş değişiyor,vuruşlar yerlerde sürünüyor, abartısız eskinin üçte biri vuruyor ortalama ofansif açık değilse (ki normal vuruşa ofansif - defansifin neden etkisi var anlamış değilirm bu konuda bir bilgi verilmemişti)
Benim testlerim bitmek üzere meteoruda kapsayacak şekilde hasar - yaratık - silah bilgilerini paylaşacağım yakında inş.
Jupiter