Bombacı cin
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: Bombacı cin
Arkadaşım çözüm gayet basit SARSILMAZ açacaksın elin bu yetenekte olacak en ufak harekettede basıcan;)
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: :mrgreen:mitmet yazdı:İsterseniz bombacılar teklif yollasın. "Abicim/Ablacım izninizle patlayacağım izin veriyor musunuz?" Teklifi kapa seçeneği falan olsun bombalar patlayamasın.
Şaçmalamayın ya. Oyunu bebek oyuncağına çevirdiniz çok mu zor eline çifteyi alıp sıkmak!
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bombacı için bi şarkı yazdım bakın
bom bom bom örs gitti bom bom bom para gitti bom bom bom gitti ti ti ti karı gittiiiiiii
bom bom bom örs gitti bom bom bom para gitti bom bom bom gitti ti ti ti karı gittiiiiiii
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi

hahahveym2 yazdı:bombacı için bi şarkı yazdım bakın
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
kolay ollur diyonuzda çiftede bazen etki etmiyo daha az önce sıktım çifteyi etkilemedi patladım bende sinirlenip çıktım
Manyakk [49]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

utku yazdı:kolay ollur diyonuzda çiftede bazen etki etmiyo daha az önce sıktım çifteyi etkilemedi patladım bende sinirlenip çıktım
işportacı gençteki 70 menzilli silahlardan al.Bombacı seni farketmiyor direk ölüyor.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Gerçekçi düşün biraz 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Bak kardeşim sana tavsiye yanımda birden doguyor hayvan keserken geliyor diyorsun bu durumda bombacılara yakn bölgelerdeysen elin sarsılmaz tuşunda olsun kalktığı anda bas sarsılmaza geldiği yerde kalır ozaman eline çifteni alabilirsin yada aksi yönde hareket edip durdurma atabilirsin deparlayıp kacabilirsin bircok yolun var etrafdan yardm isteyebilirsn ki gören varsa zaten direk saldırır muhtemelen bnde öyle oldu 2 cinin arasındaydm ve birden kakltı el hızlılığıyla aldm çifteyi sıktm değmedi bastm sarsılmaza kaldı yerinde sarsılmaz bitti attım durdurmayı direndi bastım depara kactım döndm geri bidaha attım durdurmayı aldım kk'yı sert attm öldü kaldığım en zor durumdu yani her türlü kurtulursun sadece onların menzilinden gecerken biraz dikkatli olcaksın bircok yetenek var bu doğruLtuda ..
iyi oyunlar selametle ..
iyi oyunlar selametle ..
Arah [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
turkoxHAMSTER yazdı:ya bombacılar arttırılsın eskisi gibi şifacı-buyucu kasılmıyor asıl.İşportacı genç te satılan 70 menzilli silahlardan alırsanız bombacı sizi farkedemeden kesersiniz.Ben çok seviyorum kerataları
Aynen xD
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Eğer işlemiyorsa çifte, durdurma atın. Ya da ben bazen erken fark ediyorum bombacıyı dikkat atıp sıkıyorum. Eliniz her zaman durdurmanın düşmesinde olsun. Ya da şöyle bir öneri yapılmıştı forumda:
F tuşlarının ilk bir kaç tanesi boşaltıracak ya da belli bir kaç tanesi. Oraya yetenek gibi silah yerleştireceğiz. Bombacı geldi diyelim. Atıyorum F9'da çifte vardı. F9+boşluk=x+y/2
Edit: Sarsılmaz açarsanız eğer normal saldırır bombacı. Etkisi bitince de patlar. Ayrıca durdurma attınız ve zihin tutulmadı sadece eli tutuldu. Yanına gelirseniz patlar. Yani bombacının patlaması saldırı değil YETENEK
F tuşlarının ilk bir kaç tanesi boşaltıracak ya da belli bir kaç tanesi. Oraya yetenek gibi silah yerleştireceğiz. Bombacı geldi diyelim. Atıyorum F9'da çifte vardı. F9+boşluk=x+y/2
Edit: Sarsılmaz açarsanız eğer normal saldırır bombacı. Etkisi bitince de patlar. Ayrıca durdurma attınız ve zihin tutulmadı sadece eli tutuldu. Yanına gelirseniz patlar. Yani bombacının patlaması saldırı değil YETENEK
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!