baş ağrısı akrep asa hint sopası senin tercihin hangisi??
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: baş ağrısı akrep asa hint sopası senin tercihin hangisi??
Hint Sopası...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
hint sopası ile baş ağrısının arasındaki tek fark görünüşleri diye düşünüyorum.ikisininde silah hasarı aynı ve aynı hızda vuruyolar.
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
hınt sopası bıraz serıkarabatu14 yazdı:hint sopası ile baş ağrısının arasındaki tek fark görünüşleri diye düşünüyorum.ikisininde silah hasarı aynı ve aynı hızda vuruyolar.
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Hint sopası...
Etolford
Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanış amacına bağlı
Canavar Keserken Ve Klanda Hint Sopasını veya Akrep ASayı kullanırım çok ıska geçiyoruz bari seri vuralım.
Ws de ise Gürz veya Baş ağrısı kullanırım çünkü yavaş ve sert vuruş daha yidir ezici bir silahta gürzümüz var
Canavar Keserken Ve Klanda Hint Sopasını veya Akrep ASayı kullanırım çok ıska geçiyoruz bari seri vuralım.
Ws de ise Gürz veya Baş ağrısı kullanırım çünkü yavaş ve sert vuruş daha yidir ezici bir silahta gürzümüz var
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Katılıyorum görünüş dışında hiçbir farkı yok. Var diyenler iyi düşünsünkarabatu14 yazdı:hint sopası ile baş ağrısının arasındaki tek fark görünüşleri diye düşünüyorum.ikisininde silah hasarı aynı ve aynı hızda vuruyolar.
Akrep asa ise görünüşü farklı ve daha az vuruyor, başka farkı yok(isabet,hız).

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kesinlikle hint sopası
serkannnn yazdı:Katılıyorum görünüş dışında hiçbir farkı yok. Var diyenler iyi düşünsünkarabatu14 yazdı:hint sopası ile baş ağrısının arasındaki tek fark görünüşleri diye düşünüyorum.ikisininde silah hasarı aynı ve aynı hızda vuruyolar.![]()
Akrep asa ise görünüşü farklı ve daha az vuruyor, başka farkı yok(isabet,hız).
Tüm özellikleri aynı sadece birinde ağır silah yazıyor diğerinde hafif! Normalde hafif silahlar hızlı ama az hasarla vuruyorlar ama nedenese sopayla bas ağrısının hasarı ve hızı aynı yinede bir farkı mutlaka olmalı die dusunuyorum ama ne?

ŞİFA silahları vuruş zamanları birbirnin aynısıdır.Hiçbiri diğerinden daha seri değildir.
Gürz hasar olarak çok az önde gibi dursada 2 saniyelik hızı ile artık pek iş görmez.Şifa kritik vurmak için uğraşmamalı bence.
Başağrısı Hint sopası arasındaki fark ise sadece şeilleri ve vuruş stili görsellik harici hiç bir farkları yoktur.
Akrep Asa görsel olarak şifa için en şık olan silah .Element giyiyorsan vuruşları hint sopası ve Başağrısı ile aynıdır. Fakat max hasar giyiyorsan diğerleri kadar fazla vurmaz dengeli bir silahdır ağır silah değildir. Ancak element giyip Savaşçı keserken geyet güzel
Gürz harici hepsini kullanırım yerine göre Gürz bence zaman kaybı.Bence savaşçılardaki gibi Şİfa için de bir ağır silah olmalıydı en azından Gürz geliştirilmeliydi.
Gürz hasar olarak çok az önde gibi dursada 2 saniyelik hızı ile artık pek iş görmez.Şifa kritik vurmak için uğraşmamalı bence.
Başağrısı Hint sopası arasındaki fark ise sadece şeilleri ve vuruş stili görsellik harici hiç bir farkları yoktur.
Akrep Asa görsel olarak şifa için en şık olan silah .Element giyiyorsan vuruşları hint sopası ve Başağrısı ile aynıdır. Fakat max hasar giyiyorsan diğerleri kadar fazla vurmaz dengeli bir silahdır ağır silah değildir. Ancak element giyip Savaşçı keserken geyet güzel
Gürz harici hepsini kullanırım yerine göre Gürz bence zaman kaybı.Bence savaşçılardaki gibi Şİfa için de bir ağır silah olmalıydı en azından Gürz geliştirilmeliydi.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
hint sopası
Tarkannn
Tarkannn
xKERBELAx*Cihadxkerbela