DavuTT yazdı:ne varmış loncamızda gayet iyi bi lonca ufak tefek sorunları çok abartan çocuklar var ama adı üstünde çocuk olgun deilki mazur görmeyi bilmez
Katılıyorum Abi Sana Yazılalanları Sadece Okudum Güldüm Geçtim
Neyse. Drowx Ailesi İçin İnşallah Hayırlısı Olur. Herkese Hayırlı Günler Benim Biricik Çekirdek Ailem
Gokkan yazdı:Davut senle bir ilgim yok ama loncandaki bazı ŞEREFSİZLER 5 kişi birden savaşmayan adama dalmayı biliyorlar tek kaldıklarında ben tekken benden de kaçmasını biliyorlar. Loncanda ki herkesin lodos iken ben var iken güvenliği yok bunu senden bil...
Bak Ben Sana Bundan Sonra Hep Dalarım Mecxjuzky Adlı şahısı Koruyan Savunan Yardım eden Herkesi Keserim O Mecxjuzky Adlı Şahıs 1. Kp açı 2.Hırsız 3.Kufurbaz 4.Çakma çarcı 5.Teke Tek Totoşu Yemeyen Biridir Böğle kışılerı Kesmek Artık Bana Farz oldu
bbknow yazdı:Buse maLı Kanıtsız konusma bakaLım Nerden hırsız oLuyoR Her önüne qeLene hırsız deme kesiLince hırsız oLuyoR miLLet tabi . !
SEn 3 hafta önce Abla çeken Şimdi ise Dalan Birisisin Ve Mecxjuzky Lodos klanında Seven Varsa Sölesin + Kesılınce Diye Bişi Yoq Ws mekanı bellı Eskı Handan Eğer ws istyorsan gel atak Mecxjuzky sana göre bneı eksıomuşya Tamam Gelsın tek tek kessın bneı yıyorsa.