Dikkat Dağıtma Mı Durdurma Mı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Drakath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gora

Re: Dikkat Dağıtma Mı Durdurma Mı

Mesaj gönderen Drakath »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
Drakath yazdı:15 sert
15 ofansif
15 dikkat
15 durdurma
15 ağır
15 zihin
7 depar
1 sarsılmaz

bu kadar işte
7 deparla yerler seni. :D
mrk etme yiyemiyolar :D durdurmadan etkilensem bile zihin toplama ile hemen bozuyorum 10 15 kişi dalsa normalde ölürüm.büyücülerde pek depar kullanmıyorum bu skillerle dikkat attımmı yanına geldimmi 1 kere vurur durdurma atarım eğer ilk vuruştan önce acarsa zaten bu iş bitti durdurma atarım zihin geldiyse öldü gelmediyse 2. vuruşta 30 canı kalır zaten kurtulmak için tek şansı var oda hapis deparla koş üstüne 2 vuruş hee siz diyorsunuz büyücünün büyüler nerde nerde cepte ;) zihin toplama ile cok kez canımı kurtarmışımdır
Sssslice!
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dikkat Dağıtma Mı Durdurma Mı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Orhann yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
Orhann yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:Boss için bir kere durdurmayı unutun çünkü etkilenmez...
Bence çoğu yaratık da düşe kalka durdurmasız kesilir...
Şahsen dikkat diyorum ama ikisi son derece önemlidir ikisi de fullenmelidir... ;)

Tamam durdurma belkide boşu etkilemiyo olabilir ama çoğu yaratığı etkiliyor bir arkadaşımızın dediği gibi beyin çok önemlidir beyni olmadan zihni olmadan yaratık veya insan ne yapabilir ;) dikkat dağıtmada işe yarıyordur ama bence durdurma :D
Boş demedim bossları dedim. :mrgreen:
Bu arada durdurma 5 sn kadar sürüyor dikkat ise 1 dkya yakındı (daha az da olabilir.).
Bu arada dikkat 30 saldırı ve savunma düşürür, adamın hareketini yavaşlatır, atıldığı anda rakibini durdurur çok kısa bir süreliğine.

bilgi için teşekkürler xd :D ama herkezin kendi düşüncesi..
Tabii ki bu konuda hak veriyorum.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Savaşçı” sayfasına dön