HayKıRıŞ LoNCaSı Duyuru Alanıdır.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Re: HayKıRıŞ LoNCaSı Duyuru Alanıdır.

Mesaj gönderen JuSTLoV »

titan123 yazdı:Loncalar birleşmeden önce mezapotamya loncasındayken arz cara kp kasıyoruz sivri adaya gelin gelmeyen loncadan atılacaktır diyolardı hiç kimsenin de sesi çıkmıyodu bu loncanın amamcı belli. Loncaları birleştirmekle hata ettiniz mezapotamya yöeticileri bes para etmez.
Birincisi. Mezepotamya Loncasi Batmanlı ya Aitti Ve o Yüzden kapattık.2.olarak Loncadan Atılmıs veya Çıkmıs olabilirsin Konuyu uzatmayı bırak işine bak.Kedi ulaşamadıgı yere pis dermiş.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen goksenin »

Bymamisho yazdı:****BAŞVULARIMIZ TEKRAR BAŞLAMISTIR.****
http://haykirisloncasi.tr.cc/
Başvuru Kosulları.
* Tabiki En Basta Lodos Klanına Mensup olması,
* En az 16 yaşını tamamlamış olması,
* Yönetim Kadrosundan hiç birinin yasaklı listesinde olmaması,
* Sunucu içerisinde 47 LVL en az bir karaktere sahip olması,
* Loncanın misyon, vizyon ve değerlerini ilke olarak benimsemiş olması,
* Sunucuda günlük ortalama 3 saat online olması,
* Başka bir lonca üyesi olmaması,
* Kişisel bilgilerini eksiksiz olarak belirtmiş olması gerekmektedir.
*Başvurularınız için açmış olduğumuz konu altında yada yönetim kadrosu arkadaşlarımız ile irtibata geçmeniz yeterlidir.
*Gerekli olan bilgileri eksiksiz ve yönetim oylamasından geçmiş olan üyelerimiz Resim üyesi olmaya hak kazanmış olcaktır.
*Yapacak olduğumuz Etkinlik ve toplantılar için Msn Panel den Haberdar edilicektir.

Lonca Kuralları:
-Basvuru Yapan üyelere en az 3 gun içerisinde Yönetimle alınan karar ile cevap verilicektir.
-Oyun içerisinde veya Forum sitesinde Loncamızın yapısına ,genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü,kaba,ırkçıl veya etnik siyaset gibi mesajlar yazmak ve bu yonde davranıslar sergilemek kesinlikle Yasaktır..
-Oyun işleyişine yönelik suç teşkil etmek,herhangi yoldan haksız kazanç sağlamak Yasaktır.
-Üyeler Tarafından Lonca faliyetleri gizli tutulmalıdır.Aksi taktirde kişi Yonetim Tarafından uzaklaştırılacaktır.
-Üyelerimizin Söyle,Klan,Bölge kanallarında Loncayı rencide edicek seyler yazması Kesinlikle Yasaktır.Yapanlar Loncadan uzaklastırılıcaktır.
-Loncamızın en önemli 3 Temel kuralı ''SAYGI, SEVGİ,HOŞGÖRÜ'' dür
-Lonca haberlerme Yeri msn Grubudur.
-Loncadan fes edilicek üyelerin Kurucu Yonetim ve juri onayından geçmesi gerekmektedir.
-''Msn Panel Kullanmak Zorunludur.''

Kurucu
Bymamisho
Justlov

Yönetim
Xxxxcasusxxxx
ForDehSeaT
Aporey

Gözlemci
Rafteam
Axisheytan

HAYKIRIŞ Loncası Yönetimi

ilk olarak 15 yasındaım lodosm 4 yılıdır bu oyunu oynuorm cok kez bıraktm nese e.ö ye yeni gçtm yani burda 49 luk crm yok ama baska sunucularda var carlarım loncanıza katılmak istiorm bide bi sorum olucak loncanıza girebilirsem saheser yada normal üretimlerde yarmcı olucaksınıs dimi
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
drakula
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen drakula »

goksenin yazdı:ilk olarak 15 yasındaım lodosm 4 yılıdır bu oyunu oynuorm cok kez bıraktm nese e.ö ye yeni gçtm yani burda 49 luk crm yok ama baska sunucularda var carlarım loncanıza katılmak istiorm bide bi sorum olucak loncanıza girebilirsem saheser yada normal üretimlerde yarmcı olucaksınıs dimi
arkadaşım ilk olarak sana çarını kasmayı öneririm 47 olduğunda loncamız seni aramıza alabilir şunuda söyleyeyim 16 yaş sınırlaması var loncada alınabilmen biraz zor ama sen genede başvuru formuunu doldur site adı imzamda yazıo ordan başvurabilirsin
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen JuSTLoV »

drakula yazdı:
goksenin yazdı:ilk olarak 15 yasındaım lodosm 4 yılıdır bu oyunu oynuorm cok kez bıraktm nese e.ö ye yeni gçtm yani burda 49 luk crm yok ama baska sunucularda var carlarım loncanıza katılmak istiorm bide bi sorum olucak loncanıza girebilirsem saheser yada normal üretimlerde yarmcı olucaksınıs dimi
arkadaşım ilk olarak sana çarını kasmayı öneririm 47 olduğunda loncamız seni aramıza alabilir şunuda söyleyeyim 16 yaş sınırlaması var loncada alınabilmen biraz zor ama sen genede başvuru formuunu doldur site adı imzamda yazıo ordan başvurabilirsin
yunus kardes sen benim loncamda bulunmamaktasın krdes. basvurupta alınmadın.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
drakula
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen drakula »

nasıl yha ben Yunusxmaraşlı nasıl senin loncanda değilim anlamadım dier forum hesabım kapatıldı bunu kurdum ha atıldıysam haberim yok böyle bişeyden :? :?: serhat kardeş
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen JuSTLoV »

drakula yazdı:nasıl yha ben Yunusxmaraşlı nasıl senin loncanda değilim anlamadım dier forum hesabım kapatıldı bunu kurdum ha atıldıysam haberim yok böyle bişeyden :? :?: serhat kardeş
ok yanlıs anlaşilma olmus forum hesabının kapatılma meselesinide görüşelim en kısa zamanda.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön