İKV Tanıtım PROJESİ Raiders of Anatolia Etkinliği
- kFygFb
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: İKV Tanıtım PROJESİ Raiders of Anatolia Etkinliği
Baya Geriye düşmüş gene konu .
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Forumturka'dan da silmişler galiba.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
hmn hemen hiçbirinde cvp yok çok üzüldüm buna
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Raiders of Anatolia loncası gerçekten çok köklüdür kuruluş aşamasını şahsen(forum olarak) görmüş biri olarak loncanızla gurur duyun derim RoA nın etkinlikleri bitecek gibi değil
Anadolu Akıncıları Loncası'nın, kuruluş gâyesine yakışır bir işin daha üstesinden geldiğini görmek, güzel.
Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Siz İstanbul Kıyamet Vakti'ni destekledikçe; bizlerden destek görmeye devam edeceğinizi düşünüyorum.
Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Siz İstanbul Kıyamet Vakti'ni destekledikçe; bizlerden destek görmeye devam edeceğinizi düşünüyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- kFygFb
- Kobra Takipçisi

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
Ama konunun 11.12. sayfalara kadar düşmesi biraz üzüyor bizi...
Yaptığımız her olumlu işi ikv adına yakışır şekilde geliştirip organize ettik etmeyede devam edeceğiz
Her zaman RoA olarak bireysel değil Loncasal sistem düzeninde projeler üretip bu amaç uğrunda mücadele ettik
Tabi hakaretlere maruz kaldığımız zamanlarda oldu iftiralarla karşı karşıyada kaldık ama sadece içimize atıp
İKV ye olan saygımız sevgimiz devam etti bu şekilde kurulduğumuz günden bugüne ve gelecek günlere kadar
Mücadele içerisinde olduk olacağız RoA bir materyal dir bizde onun bütünleyici parçalarıyız
Kfygfb hüso Tılsım RoA Lideri
Ama konunun 11.12. sayfalara kadar düşmesi biraz üzüyor bizi...
Yaptığımız her olumlu işi ikv adına yakışır şekilde geliştirip organize ettik etmeyede devam edeceğiz
Her zaman RoA olarak bireysel değil Loncasal sistem düzeninde projeler üretip bu amaç uğrunda mücadele ettik
Tabi hakaretlere maruz kaldığımız zamanlarda oldu iftiralarla karşı karşıyada kaldık ama sadece içimize atıp
İKV ye olan saygımız sevgimiz devam etti bu şekilde kurulduğumuz günden bugüne ve gelecek günlere kadar
Mücadele içerisinde olduk olacağız RoA bir materyal dir bizde onun bütünleyici parçalarıyız
Kfygfb hüso Tılsım RoA Lideri
Göster
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Size Ciddi Ciddi bir sorum var lütfen doğruluk ve dürüslükle yanıtlayın ROA Bu yaptıklarınız işlerden bir karşılık bekleyerekmi yapıyorsunuz yoksa sadece ikv oyuncu kazansınmı diye ypaıyorsunuz LÜTFEN Dürüstükle YANITLAYIN
- kFygFb
- Kobra Takipçisi

Biz her zaman dürüstüz bu sorunuzuda dürüstlükle cevaplandıracağım bundan sonraki sorularınızda da dürüst olacağız.
Biz kimseden bir beklenti içerisine hiç bir zaman girmedik , karşılık beklemedik .
Her zaman ikv nin 1 basamak daha üste çıkabilmesi adına tamamen gönüllü olarak destekte bulunduk.
Bizler RoA mensubu olarak tahmin ettiğinizden daha fazla samimiyiz .
Eğer ki bir çıkar bekleseydik birşeyleri karşılıklı yapıyor olsaydık 3 senedir dimdik ayakta sağlam bir şekilde durabilirmiydik sorusunuda bende tüm ikv camiasına sormak istiyorum şahsım adına.
Ayrıca ne gibi bir çıkar bekleyebiliriz ki ben düşündüğümde bulamıyorum açıkçası.
Yukarıda da bahsettiğim üzere bizler karşılıksız bir çok etkinlik yapıyoruz hiçbir zaman bunun kaygısı içerisine
Girmedik girmeyizde biz kendimizi çok iyi biliyoruz bunun size garantisini verebilirim.
Biz kimseden bir beklenti içerisine hiç bir zaman girmedik , karşılık beklemedik .
Her zaman ikv nin 1 basamak daha üste çıkabilmesi adına tamamen gönüllü olarak destekte bulunduk.
Bizler RoA mensubu olarak tahmin ettiğinizden daha fazla samimiyiz .
Eğer ki bir çıkar bekleseydik birşeyleri karşılıklı yapıyor olsaydık 3 senedir dimdik ayakta sağlam bir şekilde durabilirmiydik sorusunuda bende tüm ikv camiasına sormak istiyorum şahsım adına.
Ayrıca ne gibi bir çıkar bekleyebiliriz ki ben düşündüğümde bulamıyorum açıkçası.
Yukarıda da bahsettiğim üzere bizler karşılıksız bir çok etkinlik yapıyoruz hiçbir zaman bunun kaygısı içerisine
Girmedik girmeyizde biz kendimizi çok iyi biliyoruz bunun size garantisini verebilirim.
Göster
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Aslında yönetimin önlerine şaheserler akıtmasını bekliyolardı ama olmadı napalımKaraXHayalet yazdı:Size Ciddi Ciddi bir sorum var lütfen doğruluk ve dürüslükle yanıtlayın ROA Bu yaptıklarınız işlerden bir karşılık bekleyerekmi yapıyorsunuz yoksa sadece ikv oyuncu kazansınmı diye ypaıyorsunuz LÜTFEN Dürüstükle YANITLAYIN