[Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: [Kuklacı]Lodos'ların Acizliği

Mesaj gönderen ProfessionaL »

koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:
koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

Bu konu hakkında bende şikayetciyim fakat bu arzların çok iyi lodoslarında çok kötü bir durumda olduğunu göstermez neden mi ?

1) Orada bulunan lodoslardan kaçı gerçek lodos ? Hangisi klanını sevdiği için , arzlarla savaşmak için girdi ? Oradaki kişilerin çoğunluğu ya vs amaçlı lodos oluyor yahut ortalığı galeyana getirmek için lodos oluyor.

2) Lodos Krateri uygun olduğundan dolayı bir çok kişi gerek vs , gerek içindeki eziklik duygusu bastırmak için orada toplanıp gruplara ayrılarak başka bir grupla savaşıyor. Eğer arz kalesi buna müsait olsa aynı şey arzlarında başlarına gelmiş olacaktı.

3) Lodoslar gerek emlerde gerekse etkinliklerde gerçek güçlerini ortaya koyuyor. Yapılan etkinliklerde , savaşlarda , emlerde lodosların ağır ve ezici bir üstünlüğü var.

O lodos sancağında bulunan kişilerin coğunluğu henüz cocuk zamanla büyüyecekler .

mckeremV

Saçmalamışsın gene lodoslar ne zaman güçlüydüki şimdi olsunlar :D Etkinlerede baktıgında çok az lodos vardır güçlü sayılcak :D eski turnuvalardada genelde hep 1. olan arzlardır bireysel gücünüzde yok . Ayrıca lodos krateri uygunda eminönündeki arz sancagı uygun deilmi ? git orda savaş :D Vakti zamanında lodos ordusunun (sürüsünün)generalide vardı yerden kalkamızdı oda gerçek lodostu sözde :D aklıma gelmişken o zaman gerçek lodoslardan oluşan ordunuz vardıda noluodu kaç kişiydi 30 mu 40 mı :D Kaynak arayan youtube de ki kuklacı turnuva finalleri videolarına baksınlar eko şirin v.s bunlardan hariç lodos gören varmı:D
Yine konuşmalarından aramızdaki fark ortaya çıktı ;) İlk önce kendine çekin düzen ver sonra benim yorumuma yorum kat.

Sen en son ne zaman oyuna girdinde lodosların gücünü biliyorsun ? Ben her zaman klan savaşlarında er meydanlarında bulunuyordum. Günde 20 em yapıyorsak istisnasız 18 'i bizim geri kalan 2side bizim hediyemiz olsun ;) Şuan bakıyorumda arzın cocuklarından sağlam 1 grup çıkarmı diye fakat nafie :D Eski arzların yerini yeni yetmeler dolduramıyor. Eski savaşların zevkini alamıyoruz. Benim şanımın nasıl kasıldığı kimseyi ilgilendirmez. ;)

Oyunda her zaman gerek teke tek gerekse emlere beklerim seni kötürüya ! ;) Oyunu bıraktığın halde hala ortalığı pisliyorsun. Çok konuşan boş konuşur şu foruma attığın yorumları yollmadan en az 2 kere oku öyle yolla. Kalitesizdin iyice kalitesiz duruma düşüyorsun.

Ben oyunu bırakmadımki kim dio bıraktı die sen veda ettigimi gördünmü benim bizim şu anda 18 kişilik 3 grupluk loncamız bile var herkesin beklentisi ayrı biz ne zamanki ikv yönetimi derki oyun betadan çıktı ki hala betadır bence oyun alın size level sınırı 99 ve yine alın charınızı istediginiz gibi şekillendirin statları olsun yetenkleri olsun o zaman daha farklı olcak . Ayrıca bi gm cvp larsa sevinirim ndn her level geldiginde 3 yetenek gelio 99 olsa level sınırı korkarımki bi hayli yetenegimiz olcak şunu askeriye indirsek daha mantıklı olmazmı :D Sana sorsak lonca gelse yeter dersin bana sorsan lonca yetmez alanlar genişlesin bölgeler satılsın lonca kurmak cüzzi miktarda bi paraya bakmasın lonca kurcak adam 100 200 milonu gözden çıkarsın v.s :D
Sen daha İKV 'Nin gelişmekte olan bir oyun olduğunu bile unutmuşken buraya gelip bilgelik taslamak senin neyine ? Demişsin ki oyunumuz hala beta , oyunumuzu sana göre şekillendirmiyoruz , senin istediklerinle yola çıkmıyoruz. Herşey belli bir plan dahilinde yürütülüyor. Bir iş yaparken disiplinsiz yapılırsa, plansız yapılırsa o yapılan işten hiç bir verim alamazsın. Bu yüzdendir ki herşey disiplinli , planlı , sıralı bir şekilde yürütülüyor. Bunu anlayacak kapasite sende neredeeeeeee.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

yakup kusura bakma ama benım bıLdım beta zamanını bıLmıorum kım gucLuydu arzlarmı lodoslarmı ama 39 da lodosların ezıcı ustunLu wardı 49 dada lodoslar ustun ama arzlarda kıpırdanmalar başladı bu aralar neyse bızı ıLgılendırmez orası genel olarak bakmamak lazım 6 kısıLık gurupla emde yenemıcemız arz gurup yoktur beLkı :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
gicikadam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gicikadam »

ProfessionaL yazdı:
koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:
koturuya yazdı:
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

Bu konu hakkında bende şikayetciyim fakat bu arzların çok iyi lodoslarında çok kötü bir durumda olduğunu göstermez neden mi ?

1) Orada bulunan lodoslardan kaçı gerçek lodos ? Hangisi klanını sevdiği için , arzlarla savaşmak için girdi ? Oradaki kişilerin çoğunluğu ya vs amaçlı lodos oluyor yahut ortalığı galeyana getirmek için lodos oluyor.

2) Lodos Krateri uygun olduğundan dolayı bir çok kişi gerek vs , gerek içindeki eziklik duygusu bastırmak için orada toplanıp gruplara ayrılarak başka bir grupla savaşıyor. Eğer arz kalesi buna müsait olsa aynı şey arzlarında başlarına gelmiş olacaktı.

3) Lodoslar gerek emlerde gerekse etkinliklerde gerçek güçlerini ortaya koyuyor. Yapılan etkinliklerde , savaşlarda , emlerde lodosların ağır ve ezici bir üstünlüğü var.

O lodos sancağında bulunan kişilerin coğunluğu henüz cocuk zamanla büyüyecekler .

mckeremV

Saçmalamışsın gene lodoslar ne zaman güçlüydüki şimdi olsunlar :D Etkinlerede baktıgında çok az lodos vardır güçlü sayılcak :D eski turnuvalardada genelde hep 1. olan arzlardır bireysel gücünüzde yok . Ayrıca lodos krateri uygunda eminönündeki arz sancagı uygun deilmi ? git orda savaş :D Vakti zamanında lodos ordusunun (sürüsünün)generalide vardı yerden kalkamızdı oda gerçek lodostu sözde :D aklıma gelmişken o zaman gerçek lodoslardan oluşan ordunuz vardıda noluodu kaç kişiydi 30 mu 40 mı :D Kaynak arayan youtube de ki kuklacı turnuva finalleri videolarına baksınlar eko şirin v.s bunlardan hariç lodos gören varmı:D
Yine konuşmalarından aramızdaki fark ortaya çıktı ;) İlk önce kendine çekin düzen ver sonra benim yorumuma yorum kat.

Sen en son ne zaman oyuna girdinde lodosların gücünü biliyorsun ? Ben her zaman klan savaşlarında er meydanlarında bulunuyordum. Günde 20 em yapıyorsak istisnasız 18 'i bizim geri kalan 2side bizim hediyemiz olsun ;) Şuan bakıyorumda arzın cocuklarından sağlam 1 grup çıkarmı diye fakat nafie :D Eski arzların yerini yeni yetmeler dolduramıyor. Eski savaşların zevkini alamıyoruz. Benim şanımın nasıl kasıldığı kimseyi ilgilendirmez. ;)

Oyunda her zaman gerek teke tek gerekse emlere beklerim seni kötürüya ! ;) Oyunu bıraktığın halde hala ortalığı pisliyorsun. Çok konuşan boş konuşur şu foruma attığın yorumları yollmadan en az 2 kere oku öyle yolla. Kalitesizdin iyice kalitesiz duruma düşüyorsun.

Ben oyunu bırakmadımki kim dio bıraktı die sen veda ettigimi gördünmü benim bizim şu anda 18 kişilik 3 grupluk loncamız bile var herkesin beklentisi ayrı biz ne zamanki ikv yönetimi derki oyun betadan çıktı ki hala betadır bence oyun alın size level sınırı 99 ve yine alın charınızı istediginiz gibi şekillendirin statları olsun yetenkleri olsun o zaman daha farklı olcak . Ayrıca bi gm cvp larsa sevinirim ndn her level geldiginde 3 yetenek gelio 99 olsa level sınırı korkarımki bi hayli yetenegimiz olcak şunu askeriye indirsek daha mantıklı olmazmı :D Sana sorsak lonca gelse yeter dersin bana sorsan lonca yetmez alanlar genişlesin bölgeler satılsın lonca kurmak cüzzi miktarda bi paraya bakmasın lonca kurcak adam 100 200 milonu gözden çıkarsın v.s :D
Sen daha İKV 'Nin gelişmekte olan bir oyun olduğunu bile unutmuşken buraya gelip bilgelik taslamak senin neyine ? Demişsin ki oyunumuz hala beta , oyunumuzu sana göre şekillendirmiyoruz , senin istediklerinle yola çıkmıyoruz. Herşey belli bir plan dahilinde yürütülüyor. Bir iş yaparken disiplinsiz yapılırsa, plansız yapılırsa o yapılan işten hiç bir verim alamazsın. Bu yüzdendir ki herşey disiplinli , planlı , sıralı bir şekilde yürütülüyor. Bunu anlayacak kapasite sende neredeeeeeee.
Disiplin dediğin olay olsaydı senin charlar banlanmıştı ezo :D
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelikle konuyu açan arkadaş güzel bir şeye deginmiş bende betadan beri lodostum ve ozmanlar 39 level zamanları dahil lodosların ezici bir üstünlügü vardı ve çok güzel dostluklar arkadaşlıklar ve dayanışma vardı her yerde istegimiz gibi dolanıyorduk sonradan ben lonca sebebi ile arz oldum ozmanlar arzları hiç sevmedigim halde:)fakat gördümkü arzlardada çok iyi dostluklar ve dayanışma var ara sıra lodos çarıma giriyorum eskisi gibi dayanışma kalmamış bunun bana göre en büyük sebebi ise lodos klanının kalabalık ve güçlü oldugu için bütün çoluk çocugun lodos klanına geçmesi ama hala daha lodoslarda çok saglam ve kaliteli kişilerin oldugunu biliyorum yeri geldigi zaman ara sıra meydanlara çıkıyorlar ama genel olarak bakarsak şu anda arz klanı her yönden gerek em gerek meteordaki savaş ve dayanışma bakımından bunu en büyük örnegi kadim görevidir daha güçlü gibi geliyor ama şu anda ne kadar arz olsamda (ölümüne lodos) derim başka bir şey demem

Efexmelih Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar öncelikle,

Konuyu açan kişi güzel bir noktaya değinmiş ama hala lodosu savunanlar var, komik :)

Bilirsiniz bende eski bir lodosum uzun zaman lodosa gönül verdik ve sancağını tepeye çıkarmaya çalıştık ama nafile, nedense bizi arkamızdan vuran lodoslar oldu :) Eski lodoslar diyorsunuz sayın eski lodosları eski lodoslar Asil Lodos Ordusu üyeleriydi ve o liste hala ikvonline.com'da duruyor. O listede ismi olan kaç isim hala oyunda ya da hala lodos klanında ? Kabul edin eski lodoslar yok, eski lodosta yok kuklacı lodos klanı kendi kendini yedi.

Eskiden itibaren iyi hatırlayalım 29 leveller döneminde arzlarda lodoslarda güçlüydü bir tarafın baskısı yoktu. Ama 39'larda ilk başlarda Asil Lodos Ordusu sayesinde lodos baskısı vardı daha sonra arza geçti güç ve kabul edelim ki hala arzda ;)

Açık konuşmak gerekirse şuanda lodosta birlik var mı ? yok. İki lonca ismi var biri Tloo diğeri Mirx, Mirxlerde sanırım hala kurulum aşamasında tam aktif değil. Ama arzda durum farklı, başta RoA olmak üzere Yakamozx, Cihadx, Şahx(bir bölümü), Wild loncaları mevcut. Arada büyük bir fark var.

Etkinlikler konusunda da; soruyorum lodoslara en son ne zaman kadimi kestiniz tek başınıza ya da değiştireyim en son ne zaman kadime gittiniz ? Klan birlik demektir nerede birliğiniz ?

Em demişsiniz acaba Em istatistiği mi tutuyorsunuz da en çok biz kazandık diyorsunuz ? Em şans işidir hele ikvde :) en az oyuncusu düşen taraf kazanır :)

Peki ya meteor savaşları ? Gündüz zaten kurt mağarasını geçemeyen bir saldırı gücünüz var, gece geldiğimizde ise (1 ya da 2 suları) kesecek lodos bulamıyoruz :) muhafız kesmekten sıkıldık açıkcası :)

Hadi diyelim bu kadar işi yapamadınız ama hepinizin içinde bir hevestir handanı kesmek, ben handanı kesin demiyorum bi kere tüccarı kesin :) Diyeceksiniz ki "kestik ama" ıı hayır kesmediniz, kestiniz ama siz kesmediniz o günün fotoları hala duruyor. Lodos klanından Sakal(O dönemde RoA'lıdır, sadece tüccarı kestirmek için lodosa geçmiştir) lodosları toplamış ve tüccarı bir defa olsun kestirmiştir, peki gerisi ? nerede ? bir kerede kendiniz kesin tüccarı da bizde şaşıralım :)

Hala lodos güçlü diyen ve bizi güldürebilenlere teşekkürlerimi sunarım :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

tokyo2drift yazdı:
Violence yazdı:Bugün yine tek grupla sancak (lodos) bastık sancakta en az 20 lodos wardı fakat biride karsılık veremedi neden mi ordaki lodos level ortalaması 40 bunlar loncaya lodos olmak için değil hani arzlar war geleyim birazda ben vurayım zaten canım sıkılıyo diyen adamlar bundan eminim cünkü nerdeyse hepsinin rütbesi kahverengi tek çizgi bilmem anlatabildim mi arzlardaki kişilerin ortalaması ise 45 level bu yüzden üstünlük var gibi görünüyor...

Saygılar...
SEN YENİSİN GALİBA ÖYLE ZAMAN OLDU Kİ ARZLAR KALEDEN 1 GÜN 2 GÜÜN CIKAMIYODULAR.
LODOS'A ÇOLUK ÇOCUK GİRİNCE BÖYLE OLDU ŞİMDİ.

Sen yazdıklarımı anlamamıssın biz burada geçmişten bahsetmiyoruz bugünden bahsediyoruz benim yeni olup olmadğımı imzandan anlaman gerekir. Geçmişte Lodosların güçlü olup olmaması değil günümüzde Lodosların ne durumda olduğunu yazdım bildirimde lütfen tekrar oku ve anla ayrıca dediğim gibi ne kadar yeni ne kadar eski olduğumu görmek istiyorsan imzama bak biz geçmişi de çok iyi biliriz. Bende bi zamanların Lodoslarındanım fakat su an Lodoslarda öyle karaktersiz kişiler var ki bu yüzden de Arz klanındayım ben bu sözümde Lodoslar Kötüdür demiyorum. Fakat Lodosların İçinde çürüklükler var bu yüzden dolayıda Bundan sonra Arz klanında tek ben kalsamda Lodos olmayı asla düşünmüyorum.

Saygılar...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

[
Selamlar öncelikle,

Konuyu açan kişi güzel bir noktaya değinmiş ama hala lodosu savunanlar var, komik :)

Bilirsiniz bende eski bir lodosum uzun zaman lodosa gönül verdik ve sancağını tepeye çıkarmaya çalıştık ama nafile, nedense bizi arkamızdan vuran lodoslar oldu :) Eski lodoslar diyorsunuz sayın eski lodosları eski lodoslar Asil Lodos Ordusu üyeleriydi ve o liste hala ikvonline.com'da duruyor. O listede ismi olan kaç isim hala oyunda ya da hala lodos klanında ? Kabul edin eski lodoslar yok, eski lodosta yok kuklacı lodos klanı kendi kendini yedi.

Eskiden itibaren iyi hatırlayalım 29 leveller döneminde arzlarda lodoslarda güçlüydü bir tarafın baskısı yoktu. Ama 39'larda ilk başlarda Asil Lodos Ordusu sayesinde lodos baskısı vardı daha sonra arza geçti güç ve kabul edelim ki hala arzda ;)

Açık konuşmak gerekirse şuanda lodosta birlik var mı ? yok. İki lonca ismi var biri Tloo diğeri Mirx, Mirxlerde sanırım hala kurulum aşamasında tam aktif değil. Ama arzda durum farklı, başta RoA olmak üzere Yakamozx, Cihadx, Şahx(bir bölümü), Wild loncaları mevcut. Arada büyük bir fark var.

Etkinlikler konusunda da; soruyorum lodoslara en son ne zaman kadimi kestiniz tek başınıza ya da değiştireyim en son ne zaman kadime gittiniz ? Klan birlik demektir nerede birliğiniz ?

Em demişsiniz acaba Em istatistiği mi tutuyorsunuz da en çok biz kazandık diyorsunuz ? Em şans işidir hele ikvde :) en az oyuncusu düşen taraf kazanır :)

Peki ya meteor savaşları ? Gündüz zaten kurt mağarasını geçemeyen bir saldırı gücünüz var, gece geldiğimizde ise (1 ya da 2 suları) kesecek lodos bulamıyoruz :) muhafız kesmekten sıkıldık açıkcası :)

Hadi diyelim bu kadar işi yapamadınız ama hepinizin içinde bir hevestir handanı kesmek, ben handanı kesin demiyorum bi kere tüccarı kesin :) Diyeceksiniz ki "kestik ama" ıı hayır kesmediniz, kestiniz ama siz kesmediniz o günün fotoları hala duruyor. Lodos klanından Sakal(O dönemde RoA'lıdır, sadece tüccarı kestirmek için lodosa geçmiştir) lodosları toplamış ve tüccarı bir defa olsun kestirmiştir, peki gerisi ? nerede ? bir kerede kendiniz kesin tüccarı da bizde şaşıralım :)

Hala lodos güçlü diyen ve bizi güldürebilenlere teşekkürlerimi sunarım :)

İyiForumlar...

SLmlar oktaycım lodos klanında Loncalar war ama dedın gıbı sadece lonca ve ısımler bır faLıyetlerı yok.. 39 da tuccarı kestımızde mehmet abı (Sakal) lodos oLmustu ortak calısmamızdı. mehmet abı tekrar gelse suan bana yardım etse emın oL handanı keserızResim
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
vincexcarter
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vincexcarter »

Arzları Anlamıyorm Açıkcası... Eminönu Lodos Kaleye Gidip 2 Muhafız kestıkten Sonra Tüccara yada İsmete Ulaşıp Kesıyorsunuz Üstüne Lodoslara Diyorsunuz Siz kessenizde Görsek, yok Tüccarı Kesin Yeter, Bu Lafları Söyleyenlere Lafım Şu ki;

Emin Olun Meteor Arz kalede 2 muhafız kesıp handan yada Tüccara Ulaşılsaydı Çoktan Kesilmişlerdi Sizin Yaptğınız Marifet Değil Anlayanlar Anlar Umarm...

Son 2 Haftadır Arzlar Meteor da Lodosları Sıkıştırıyor Diye Arzlar Güçlü Lodoslar Aciz Oluyo dimi :) Er Meydanı ve Diğer ETkinliklerde Görüyorz Arz Clanının Gücünü ;)
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...

Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

meRhabaLaR ...

meteoRda aRzLaRın baskısı bu aRaLaR çok yoğun sıkıştıRmaLaR vs vs gibi şeyLeR .. ancak demek oLmuyoki aRzLaR LodosLaRdan güçLü...iki kLanında eski tadı yok ancak Lodos kLanını aRz kLanına oRanLa kıyasLadığımızda LodosLaRa bakıcak oLuRsak eski İKV oyuncuLaRı daha fazLadıRki buda Lodos kLanının kaLitesini çok Rahatça oRtaya koyuyoR...EmLeRe ise adam gibi gRubLaRLa giRiLdiğinde LodosLaR çok Rahatça aRzLaRı yeniyoR ki geneLde yeniLen taRaf aRzLaR oLuyo noRmaLdede (= ...
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serserixkratos »

BeTadan Beri KUKLACIDA ARZ krallığı Vardır Bu BoyLe Ve BoyLe DeVam eTceK....Bir zamanLar Bende Lodostum anLadımKı hata yaptım o kadar aLın terıyLe kastıqım Kp ve sanları ARZ oLmak ıcın harcadım Ve ARZ oLdum Cok ta MutLuyum..
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain

“Genel Sohbet” sayfasına dön