Türkxartser
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Türkxartser
Ben bu oyunda öyLe kLanda kesLpte hırs yaparaktan mLLete hıRsız dıyenLeRden degLm sende bLıoRsn kı zamannda neLeR oLdgunu aRtık çaRda dogan mı vaRdı sen ı vaRdn bnı bagLamaz snn caRndan geRcekLstı sonnda .
Lilreb
Bunun Yeri Bura Degil ama Sunu Söylüm KapaTim . Orda Calmıssın İtemleri Sora Sifremine İstemişsin Sunu Yap vermim gibi cümleler Kulalnmıssın. O gözlüük Meseleside Bnm Carımda Öle Bişi Yoktu. Kapa Konuyu.!StReetVaNdaL yazdı:Ben bu oyunda öyLe kLanda kesLpte hırs yaparaktan mLLete hıRsız dıyenLeRden degLm sende bLıoRsn kı zamannda neLeR oLdgunu aRtık çaRda dogan mı vaRdı sen ı vaRdn bnı bagLamaz snn caRndan geRcekLstı sonnda .
Faex[/b]
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Mallın teki elini verme kolunu kapar.
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
bundan 3 sene önce oyuna basladım 30 lu lwllerde tanısıp bana kanka diyen bu kişi insanlıktan nasibini almamış bi şahıstır.Charındaki itemleri kaptırdıgında item werdim o zmnlar iyidik kankam kankam falan bi ara uzun bir süre oyunu bıraktım bi döndüm Türkxartser olmuş bizim ki slm verdim tanımadı slm almadıgı gibi ha ha tanıdım bişey mi isticeksin gibi tavırlar sergiledi bu yüzden oyunda görmekten hoşnut olmadıgım birisidir.bu arada arkadaşların dedigi gibi ilk charım Şahbaz olup bu şahısla kanka iken 38 lwlde calınmıstı her neyse siz siz olun fazla samimi olmayın derim...
iyi forumlaR....
iyi forumlaR....
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
Aynı oLayLaRı bende yaşadım aynı şahıs iLe .Ahixqirdap yazdı:bundan 3 sene önce oyuna basladım 30 lu lwllerde tanısıp bana kanka diyen bu kişi insanlıktan nasibini almamış bi şahıstır.Charındaki itemleri kaptırdıgında item werdim o zmnlar iyidik kankam kankam falan bi ara uzun bir süre oyunu bıraktım bi döndüm Türkxartser olmuş bizim ki slm verdim tanımadı slm almadıgı gibi ha ha tanıdım bişey mi isticeksin gibi tavırlar sergiledi bu yüzden oyunda görmekten hoşnut olmadıgım birisidir.bu arada arkadaşların dedigi gibi ilk charım Şahbaz olup bu şahısla kanka iken 38 lwlde calınmıstı her neyse siz siz olun fazla samimi olmayın derim...
iyi forumlaR....
Lilreb
- freze61
- Teşkilat Neferi
Bir ara Türkx Loncasına girmiştim bu arkadaşla tanıştık felan böyle azıcık takıldım kendisine şifacı için itemini hatırlamadıgım bir gürz bide alman kolye verdim sonra ben loncadan çıktım selam sabah yok ; sonra birgün ben canım kardeşim Kikimokoxtwo ve bacım Innocence yi bide bunların yanında bu Artseri gördüm ; volkana büşraya selam verdim işte falan felan ondan sonra bu bana bende memnun oldum halil dedi önceden tanımıyomuş gibi bende velveleye vermedim tabiki o malların hesabını yapmıyorum hepi topu toplasan 2 m felan eder ama yapılan ayıp ..
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)