xxreddevilxx yazdı:yav yeter bu kadr her yere aynı konuyu acıyorsunuz.büyücü zırhları ıse yaramasa neden migrattan ödül verilsin zekii.ve zaten su anda savascılar büyücü kesemiyor.Savscılar tank büyücüler de arkadan vuranlardır.Bos bos konular acıp durmayın :evil: :evil:
Tek sözüm var bunu bi yerde görmüştüm BÜYÜCÜNÜN ZIRHI AKLIDIR
yanlız o söz aklı değil beynidir imzama bakarsanız
Büyücünün zırhı beynidir
xxreddevilxx yazdı:yav yeter bu kadr her yere aynı konuyu acıyorsunuz.büyücü zırhları ıse yaramasa neden migrattan ödül verilsin zekii.ve zaten su anda savascılar büyücü kesemiyor.Savscılar tank büyücüler de arkadan vuranlardır.Bos bos konular acıp durmayın :evil: :evil:
Tek sözüm var bunu bi yerde görmüştüm BÜYÜCÜNÜN ZIRHI AKLIDIR
yanlız o söz aklı değil beynidir imzama bakarsanız
Büyücünün zırhı beynidir
ha bnde nerde görmüştüm dedim geçekten doğru bir söz ynlş anlamadın dimi yani sözünü çalmak gibi düşüncem yok zaten bir yerde gömüştüm dedim :mrgreen:
Büyüce Zırh Die bişi Yoktur oLsaydı İsmini Ztn GB-Amplifikatör KoymazLardı. BüyücüLere Sadece Ek Eşya GeLdi Şuna Zırh Diyip Durmayın Alışın Artık Şu Amplifikatör e [/b]
arkadaşlar zırhı sallayın bakın orda zırhın verdiği büyülere bakın onları giyince karakterdeki puanlrınıza bakın daha kuvvetli vuracaksınız direnç artmayacak büyülerde sadece vuruş gücünü artıracak bu zırhlar benim anladığım o şekilde :d
Linkin Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK Büyücüxlinkin Şifacılinkin
arkadaşım siz bu itemlerle büyücüyü çember+buz yapın gelsin savaşçılar anam yakına çakarsın çemberi yer 15-20 kalır m.l gibi ben öyle yapmayı düşünüyorum bi bulayım o itemi migrattan
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR