Spaces terbiyesizinin yaptıkları..
Re: Spaces terbiyesizinin yaptıkları..
Senin gibiler içinde baba bulma servisimiz açıktır.Hangi adamların senin baban oldugunu hemen buluruz.Tabi bizim servisten biri değilse :roll:

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
E.m. başladıgında gruba almadılar beni sonra beni arz klanında rezil ettiler Spacesx em satıyor diyerek lan siz şeref yoksunu insanları siz grup atmadınız siz suçlusunuz plusınızı yüklemişsiniz benim gibi plussız insanları rezil ediyorsunuz .
Fotolara bakın:
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/3106.jpg
Burada sırf beni gruba almadılar diye kendimi kestirdim.Şİrineye söyledim gruba al yoksa devam ederim dedim.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/3155.jpg
İyi bakın.Klandan Row'ları destekleyen adi insanlar ikiyüzlü şerrolar söyledim binkere.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/3162.jpg
Adam bana burada sanki Gm ve Dev işini çok biliyor ya bana yöneticilik taslıyor.Peki e.m. satmanın cezası sınırsız ban ise seninki ozamn ne olur_?Cevap_?
Row'ların gereçek yüzü sahtekarlık oldugu buradan açık açık bellidir ii günler dilerim herkese k.gelsin.
Şirine kuyruk acısı çekiyorsun biliyoruz bunu benim diger konuda yazdıgım yazılara iyi baq :mrgreen: :mrgreen:
Fotolara bakın:
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/3106.jpg
Burada sırf beni gruba almadılar diye kendimi kestirdim.Şİrineye söyledim gruba al yoksa devam ederim dedim.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/3155.jpg
İyi bakın.Klandan Row'ları destekleyen adi insanlar ikiyüzlü şerrolar söyledim binkere.
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/5/3162.jpg
Adam bana burada sanki Gm ve Dev işini çok biliyor ya bana yöneticilik taslıyor.Peki e.m. satmanın cezası sınırsız ban ise seninki ozamn ne olur_?Cevap_?
Row'ların gereçek yüzü sahtekarlık oldugu buradan açık açık bellidir ii günler dilerim herkese k.gelsin.
Şirine kuyruk acısı çekiyorsun biliyoruz bunu benim diger konuda yazdıgım yazılara iyi baq :mrgreen: :mrgreen:
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
geri zekalı mahlukat,
biz sana çıkmadın diye mi em'yi satıyor dedik?
yoksa üstündekileri çıkartıp bir striptizci misali lodos muhafızlarının kucağına yattığın için mi dedik?
bunların cevabı koyduğum fotoğraflarda mevcuttur.
iyi forumlar...
biz sana çıkmadın diye mi em'yi satıyor dedik?
yoksa üstündekileri çıkartıp bir striptizci misali lodos muhafızlarının kucağına yattığın için mi dedik?
bunların cevabı koyduğum fotoğraflarda mevcuttur.
iyi forumlar...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Şerro adam sana ne diyor sen ne anlıyon.Lafı nerenle dinliyon.Adam diyorki siz bana düşman oldugunuz için em de gruba almadınız.Adam sizi uyarmıs demişki "Eğer beni gruba almazsanız em i satarım" siz buna raqmen adamı gruba almamıssınız.Bence en doqrusunu yapmıs.Ben olsaydım em den çıkardım.Artık adama ne yaptıysanız adam direk kendini öldürtmüş muhafızlara.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
lan angut herifler var su oyunda sasıyorum ulan S(ı)PAces iti loser a green e ana bacı küfür edicen it herif bide gelcen grup isticen en yakın arkdaslarından ulan insanda biraz şeref haysiyet olur namussuz pislik adam ol geç lodos klanına arz klanını kirletme senin gibi bi iki it daha var o da cıksa arz klanı rahatlıcak merak etme sen..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
-
- Salgın Koruyucusu
Loncanızda daha fazla kişi var diye her yaptığınız doğru olacak değil ve herkesin sizin kurallarınıza uymasını bekleyemezsiniz.bygloyn yazdı:lan angut herifler var su oyunda sasıyorum ulan S(ı)PAces iti loser a green e ana bacı küfür edicen it herif bide gelcen grup isticen en yakın arkdaslarından ulan insanda biraz şeref haysiyet olur namussuz pislik adam ol geç lodos klanına arz klanını kirletme senin gibi bi iki it daha var o da cıksa arz klanı rahatlıcak merak etme sen..
Adam sizden önce em ye girmiş ne hakla adama em den çık diyorsunuz? Küfür etti vs diye yaptık diyorsanız da; şikayet edin cezasını GM ler versin. Size mi kaldı ceza vermek ? Siz kimsiniz bu kadar kendini beğenmişlik fazla.
Eğer rahatsızsanız kendiniz çıkın. Haa yok hem gruba almayız, hem o çıksın diyorsanız adamın yaptıklarına hiçbişey deme hakkınız yok. Siz adamı tahrik ediyorsunuz.
Adamın iki yıldızlı arz çarı var asıl lodossun demeniz de garip. Kaç kişi de iki yıldızlı arz çarı var? Hoş yine aynı yere geliyor. Adam ister arz olur ister lodos size göre ne var? Oyunun kurallarını siz değil GM ler belirler. Kimseye hesap sorma, terbiye etme lüksünüz yok. Rahatsızsanız farklı şikayet seçenekleri mevcut. Ağlama duvarına çevirmeyin burayı. Plusunız var diye plussuz insanlara savunmasız şekilde bölgeden saldırmanız da ne olduğunuzu belli ediyor.
sen kimsin bi kere ismini saklama oke ismini saklayanların bana göre geçmişi kötüdür oyunda hırsız kp acı vs kim olursa olsun ister kralı ister padisahı bu oyunda bize karsı küfür kp aclıgı bizim loncamızdaki arkdaslarımıza karsı o unutulmaz oke ben sana küfür etsem ana bacı yarın gelsem nasılsın kardeşim iyimisim desem sen ne dersin bişey olmamıs gibi devam edersen oda senin şahsiyetin ama biz küfür eden kp aclıgı eden e ne em de ne de oyunda kp de nede alısveriş yaparken umrumuzda olmaz bu kadar acık ve net adam gelcek bizi kescek arkadan sonra kesilince küfür etcek sonra gelcek kp kasıyodum alıveriş yapıyodum böle şöle umrumuzda olmaz spaces de bunların basında gelir tammmı o yüzden aklınızın erişmediği konularda yorum yapmayın..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
-
- Salgın Koruyucusu
Ama şunu anlamak istemiyorsunuz. Adam em ye girmiş. Sizinle aynı grupta olmak onun için sorun değil. Ama sizin için sorun.bygloyn yazdı:sen kimsin bi kere ismini saklama oke ismini saklayanların bana göre geçmişi kötüdür oyunda hırsız kp acı vs kim olursa olsun ister kralı ister padisahı bu oyunda bize karsı küfür kp aclıgı bizim loncamızdaki arkdaslarımıza karsı o unutulmaz oke ben sana küfür etsem ana bacı yarın gelsem nasılsın kardeşim iyimisim desem sen ne dersin bişey olmamıs gibi devam edersen oda senin şahsiyetin ama biz küfür eden kp aclıgı eden e ne em de ne de oyunda kp de nede alısveriş yaparken umrumuzda olmaz bu kadar acık ve net adam gelcek bizi kescek arkadan sonra kesilince küfür etcek sonra gelcek kp kasıyodum alıveriş yapıyodum böle şöle umrumuzda olmaz spaces de bunların basında gelir tammmı o yüzden aklınızın erişmediği konularda yorum yapmayın..
O zaman yapılabilecekler
Ya siz em den çıkarsınız
Ya da adamı gruba alırsınız. Adama em den çık deme hakkınız yok. Beğenmiyorsanız siz gidersiniz.
Ha biz gitmeyecez gruba da almayacaz diyorsanız adama laf deme hakkınız yok. Adam sizle küfürleştimi ne yaptı bilmiyorum ama sizinle kardeşim vs muhabbeti yapmamış em ye girmiş oyununu oynuyor. Siz girdiniz diye em zevkinden vazgeçecek değil ya. Adamla aynı grupta olmam diyorsanız siz çıkın gidin adam öyle bişey sorun yapmamış gruba alın demiş.
Size sadece tek bir soru
EM den çık deme hakkınız var mı ?*? Buna cevap verin.
Siz kimsiniz ki böyle bişey deme cüretini kendinizde buluyorsunuz. Gm misiniz(GM böyle bişey saçmalamaz ya), oyunun kralı mı ? BU ne kendini beğenmişlik.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
dedektifikv yazdı:
Loncanızda daha fazla kişi var diye her yaptığınız doğru olacak değil ve herkesin sizin kurallarınıza uymasını bekleyemezsiniz.
Öncelikle loncamızı kıskandığın çok bariz
Ve kendi üyeliğinle yorum yapma cesaretini göstermeyerek delikanlı biri olmadığını açıkça ortaya koyuyorsun.
dedektifikv yazdı:Adam sizden önce em ye girmiş ne hakla adama em den çık diyorsunuz?
Bre angut insan, sen orada mıydın da bu tür bir yorumda bulunuyorsun?
4 kişiydik arkadaşlarımızı klandan em'ye çağırırken bu densiz atladı.
bilip bilmeden körü körüne yorumlar yapmayalım..
dedektifikv yazdı:Küfür etti vs diye yaptık diyorsanız da; şikayet edin cezasını GM ler versin. Size mi kaldı ceza vermek ?
annene babana küfür eden biriyle aynı ortamda bulunmaktan rahatsızlık duymaz mısın sen?
Emin ol spaces em'ye benden önce girseydi ve girdiğimde onu görseydim direk çıkardım.
Onun yaptığı şerefsizliği yapmazdım..
dedektifikv yazdı:Siz kimsiniz bu kadar kendini beğenmişlik fazla.
bizim kim olduğumuz ortada. asıl sen kimsin?
dedektifikv yazdı:Eğer rahatsızsanız kendiniz çıkın. Haa yok hem gruba almayız, hem o çıksın diyorsanız adamın yaptıklarına hiçbişey deme hakkınız yok. Siz adamı tahrik ediyorsunuz.
oldu canım biz em'ye giricez ekibimizle. bu it geldi diye hemen 5imiz birden çıkıcaz?
dedektifikv yazdı:Adamın iki yıldızlı arz çarı var asıl lodossun demeniz de garip. Kaç kişi de iki yıldızlı arz çarı var?
çooook
hem rütbe yapmak marifet değildir bunu kafanıza sokun.
eğer ben de oyundan zevk almayı bir tarafa atıp oyunu hırs yapsaydım ve sürekli gir çık gir çık diye uğraşıp kafa ağrıtsaydım şimdi mareşal olmuştum.
3 yıldız charım var tabi o ayrı
dedektifikv yazdı:Hoş yine aynı yere geliyor. Adam ister arz olur ister lodos size göre ne var?
gelsin edebiyle arz olsun ona bişey dediğimiz yok. ama arz klanına fesatlık yapmak için girene kızarım.
aynı şekilde bir klandaşımın da lodos klanına huzur bozmak için girmesine de..
dedektifikv yazdı:Oyunun kurallarını siz değil GM ler belirler. Kimseye hesap sorma, terbiye etme lüksünüz yok. Rahatsızsanız farklı şikayet seçenekleri mevcut. Ağlama duvarına çevirmeyin burayı. Plusunız var diye plussuz insanlara savunmasız şekilde bölgeden saldırmanız da ne olduğunuzu belli ediyor.
Sen bu Spaces karaktersizini harbiden tanımıyorsun.
Plusı olduğu zaman gör onu
ben hatırlıyorum şahsen;
-Ferro özelden ana bacı küfrediyor.
-Ferro yerde yatıyor vs vs.. gibi dalavereler..

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Bre zeka özürlü arkadaşım..dedektifikv yazdı: Size sadece tek bir soru
EM den çık deme hakkınız var mı ?*? Buna cevap verin.
Siz kimsiniz ki böyle bişey deme cüretini kendinizde buluyorsunuz. Gm misiniz(GM böyle bişey saçmalamaz ya), oyunun kralı mı ? BU ne kendini beğenmişlik.
bre kimliksiz zat,
Sorarım sana peki diyelim kabul em'den çık demeye hakkımız yok.
peki gruba almama hakkımız da mı yok?
Peki, bu kişilik arayışı içersinde olan zat neden bana
-gruba almazsanız kendimi kestiririm.
diye beni tehdit ediyor acaba?

Carpe Diem

Carpe Diem