QSOMEGOSALENQ yazdı: Hikayeleriniz Güzel ama biraz eksik değil mi sizce
Merakla kim kazanıcak diye beklerken mücadele berabere bitiyor.
Her 2 tarafta kendisinin daha iyi oldugunu söylüyordu. Buna bir çözüm bulmak gerekti.
İzleyenlerden biri " MARİA MARİA YAPMA diyerek Dikkatini üstüne Çekti ve Usulca Yanına Yaklaştı Jose Senin baban yavrum :roll: Bunu söylemek Çok zor "
Buna benzer eklemeler yaparsanız biraz daha duygusal olabilir bence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yemin Ediyorum abartısız 12 dk güldüm Valla süpersiniz bu azimle devam durmak yok.. :lol:
Adı üstünde hikaye umut Herkes kendi bünyesinde özgürce hikayesini oluşturur bak sen başlamışsın.
Devamı gelsin
CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey REVENGE OF NOBİLİTY
Oyunda Neler Değişti bilmiyorum yıllar oldu girmiyorum ama sen ve senin gibi oyun bakış açısı olan insanlar olursa İnan et orda benim gibi biri bulunur
bana bu İKV de en keyif veren etkinlik sizin oyuna bakış açınız olmuştur Teşekkürler Bilek gücü :=)
Hayatın Draması VARSA RoNdonun Kreması var :mrgreen: vaybe unutmamışım
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
HÜKMET !! YADA İTAAT ET !!!!!!
ThexLegolas [ T H E ]
Askorozluxyiğit
Biz KimSeyi Yarı Yolda BırakMadıK,
SADECE GERİDE BIRAKDIKLARIMIZ BİZE YETİŞEMEDİ !
QSOMEGOSALENQ yazdı:Oyunda Neler Değişti bilmiyorum yıllar oldu girmiyorum ama sen ve senin gibi oyun bakış açısı olan insanlar olursa İnan et orda benim gibi biri bulunur
Senin gibileri de lazımdı be umut. İyi kötü bayaa vakit geçirdik.. taaa itemsiz kahraman olduğun donsuz gezdiğimiz günlerden beri Zaman ne çabuk akıyormuş yav... Arada giriyom bakıyom oyuna o günlerdeki tadı tuzu yok.. İnsan arada seni bile anıp özlüyor
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kim Olduğunu bilmiyorum ama adını hatırlıyorum Justine sanırım bir bayan çarıydı eğer yanlış hatırlamıyorsam
zaten bayan çarı olmasaydı seninle Donsuz neden dolaşayım ki yinede güzel günlerdi.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp