son pişmanlıkneye yarar herşeyin bir bedeli var SANA BAYLIYORUM MÜSLÜM BABA DOĞRU SÖLÜYORSUN.
ESKİKRAL ESKİKRALL
Liste yapıyorum [Jewelryy]
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Liste yapıyorum [Jewelryy]
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
LAN ÇAKAL SEN KİMSİNKİ KİM KÖTÜ KİM İYİ SÖLÜCEZ SANA ÖNCE SEN KENDİNİ TANIT HIRSIZ İTJewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...
Şimdiden teşekkür ederim.
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Yazarak kimin iyi kotu oldugunu anlayamassın..Jewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...
Oyununu oyna anlarsın..
Tşk ederim Alp. Bu Sözlerin Beni Çok Mutlu Etti.JuaquiN yazdı:serserixmustafa yazdı:alp bak buraya yazıyorum sende benim gibi yazcaksın iyi biri deil son pişmanlık neye yarar
Sanane koç zararıda bana yararıda. Alimmi oldun insanları çözüp millete fikirlerini söylüyosun. Kendi dahice fikirlerini kendine sakla edayı bilen biliyo merak etme.
EdaAaAaAaAaAa
Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49
Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49
Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
Jew bence Bu konu çok saçma.Her konuya girmen sıradışı konular açman ikvyi üzerine topluyor itici bir örnek oluyorsun.Kişiye göre iyi veya kötü değşebilir.Sen milletin iyi dediğine iyi kötü dediğine kötü olarakmı bakıcaksın çok yanlış.Kendi seçimlerin kendi karekterin olmalı kimse o iyi bu kötü diye değil kendin tanımalısın ki şahsi karekterin olsun.Saçmalıklardan uzak dur.iyi forumlar.
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Açık konuşayım bu kız nasıl biri deseler bana hiç iyi bi yanıt vermem her konuda ismin var konu üstüne konu açıyorsun
kendimi tutum diyorum ama olmuyor biraz ağır ol kız dediğin oturaklı olur yanlış anlayacan veya yanlış anlaşılacam ama hayatın gerçekleri
.
.
.
kendimi tutum diyorum ama olmuyor biraz ağır ol kız dediğin oturaklı olur yanlış anlayacan veya yanlış anlaşılacam ama hayatın gerçekleri
.
.
.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- Sevilaylin
- Salgın Koruyucusu
olcaytoo yazdı:Açık konuşayım bu kız nasıl biri deseler bana hiç iyi bi yanıt vermem her konuda ismin var konu üstüne konu açıyorsun
.
.
.
/alkış
- Sevilaylin

Aynen usta saten İyiLik we KötüLük GöreceLi kavramLardır kişiden kişiye değişe biLir kendin tanıyıp kişiLer hakkında kendi notunu wermen Lazım ..olcaytoo yazdı:Açık konuşayım bu kız nasıl biri deseler bana hiç iyi bi yanıt vermem her konuda ismin var konu üstüne konu açıyorsun
.
.
.
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
lütfen forum kirliliğine hayır... en çok sevilen diye birşeymi var beni deliurt hiç sevmez gördüğü yerde tüyer ama bir çok kişi sever ancak bunu reklam yapmakmı gerekli çok dikkat çekiyorsun lütfen yapma böyle şeyler...Jewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...
çok saçma bir konu birisi qelse sana en iyi kişiyi kötü dese inanıcanmı ?
ulubay
ulubay