Liste yapıyorum [Jewelryy]

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Liste yapıyorum [Jewelryy]

Mesaj gönderen serserixmustafa »

son pişmanlıkneye yarar herşeyin bir bedeli var SANA BAYLIYORUM MÜSLÜM BABA DOĞRU SÖLÜYORSUN.

ESKİKRAL ESKİKRALL
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
titanxic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen titanxic »

Jewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...

Şimdiden teşekkür ederim.
LAN ÇAKAL SEN KİMSİNKİ KİM KÖTÜ KİM İYİ SÖLÜCEZ SANA ÖNCE SEN KENDİNİ TANIT HIRSIZ İT
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xbyreds »

Jewelryy yazdı:Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...

Yazarak kimin iyi kotu oldugunu anlayamassın..
Oyununu oyna anlarsın..
Kullanıcı avatarı
Select
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Select »

JuaquiN yazdı:
serserixmustafa yazdı:alp bak buraya yazıyorum sende benim gibi yazcaksın iyi biri deil son pişmanlık neye yarar

Sanane koç zararıda bana yararıda. Alimmi oldun insanları çözüp millete fikirlerini söylüyosun. Kendi dahice fikirlerini kendine sakla edayı bilen biliyo merak etme.
Tşk ederim Alp. Bu Sözlerin Beni Çok Mutlu Etti.
EdaAaAaAaAaAa

Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49

Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
Kullanıcı avatarı
RuffleS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RuffleS »

Jew bence Bu konu çok saçma.Her konuya girmen sıradışı konular açman ikvyi üzerine topluyor itici bir örnek oluyorsun.Kişiye göre iyi veya kötü değşebilir.Sen milletin iyi dediğine iyi kötü dediğine kötü olarakmı bakıcaksın çok yanlış.Kendi seçimlerin kendi karekterin olmalı kimse o iyi bu kötü diye değil kendin tanımalısın ki şahsi karekterin olsun.Saçmalıklardan uzak dur.iyi forumlar.
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...

www.013-suikast.com

Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Açık konuşayım bu kız nasıl biri deseler bana hiç iyi bi yanıt vermem her konuda ismin var konu üstüne konu açıyorsun
kendimi tutum diyorum ama olmuyor biraz ağır ol kız dediğin oturaklı olur yanlış anlayacan veya yanlış anlaşılacam ama hayatın gerçekleri

.
.
.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Sevilaylin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sevilaylin »

olcaytoo yazdı:Açık konuşayım bu kız nasıl biri deseler bana hiç iyi bi yanıt vermem her konuda ismin var konu üstüne konu açıyorsun
kendimi tutum diyorum ama olmuyor biraz ağır ol kız dediğin oturaklı olur yanlış anlayacan veya yanlış anlaşılacam ama hayatın gerçekleri

.
.
.

/alkış
  • Sevilaylin
Resim
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

olcaytoo yazdı:Açık konuşayım bu kız nasıl biri deseler bana hiç iyi bi yanıt vermem her konuda ismin var konu üstüne konu açıyorsun

.
.
.
Aynen usta saten İyiLik we KötüLük GöreceLi kavramLardır kişiden kişiye değişe biLir kendin tanıyıp kişiLer hakkında kendi notunu wermen Lazım ..
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

lütfen forum kirliliğine hayır... en çok sevilen diye birşeymi var beni deliurt hiç sevmez gördüğü yerde tüyer ama bir çok kişi sever ancak bunu reklam yapmakmı gerekli çok dikkat çekiyorsun lütfen yapma böyle şeyler...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

çok saçma bir konu birisi qelse sana en iyi kişiyi kötü dese inanıcanmı ?

ulubay
ResimByULuBay

“Genel Sohbet” sayfasına dön