kardeş wurucu olarak sadece buz war sadece buzla nasıl kesiyorsun hayvanları cember nasıl işine yarıyor söliye bilirmisin
Çemberci Olacaksan Çembere verip hem Buz ve Elektıriğe vermeyeceksin.
Buz ve Çember Meteorit ve Çember Elektrik ve Çember
Gibi vereceksin ve çemberde Üstününde Çok iyi olması Lazım
çember ve buz favori çünkü direnc kırıp cember atıosun diren suresı bitmeden de buz atıosun dıren 0 altında buz +%25 kritik sansı verıo bı kaç parca buz ıtem varsa 5 bin fln rahat vuruo.
xDFMx[^Ejder Asa] Hestawot[(^)Latif] Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)] Zodiac[Ashab-I Kehf]
Kesinlike resim ile oynanmış son basamak sonradan eklendiği bariz belli.Neden derseniz direnç kırma açık değil fotoğrafta görüldüğü gibi??Ve o arada zaten direnç açılasıya kritik yazısı geçer
Kardesim Direnc Kırmadan Hiç Kritik Atamadınmı Sen Ben Sahsen Cok Attım 3 Kat Bile Attım Yani Ayrıca Orada Hiçbir Oynama Yok Bn Elekle 14 Bin Vururkende Bu Vurusun Az Oldugunu Söylemekten Kacınmam ...
Geçen ay kardeşim full kıyamet ve tarhass karışık setle (artı parlak ejder) çemberci olum dedi.
Bende şifaya geçtim beraber gezerken savaşçıya tek attığını gördüm nutkum tutuldu. ama bazende büyücüye 1000 gibi saçma sapan bişey vuruyor.
Delixbasqan yazdı:Elinde Ejder asa var beyler siz bu kadar acemi misiniz ? ben 26 bin vurdum geçen ay sığınakta ? elektrik 3 kat etkiyle. 1332 elektrik hasarım var. full ateş dizersen 20k üstü çok rahat görülür ( kıyamet alevi dizersen)
cember bölgelerde iyi degıl.bizzat denedım 1700 ateş bilgisi var karakterımın .21 savşcıya vurdum rekorum